Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erezneki

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CFMOTO V3 A világ legcsúnyább choppersport robogóját küldte át nekem Árpád, de szerintem nem is néz ki rosszul, csak elsőre nem értettem, hogy rádiós vagy vezetékes távirányító van-e hozzá. V5 A kínainak néha fura dolgokat gyártanak, és itt most nem csak a gagyira gondolok.…..
Vroom Rossi saját pályája 2011.11.22 17:01:00
Valentino Rossi megirigyelte idősebb Kenny Roberts rancsát, s úgy döntött, saját motokrossz pályát építtet. A szükséges engedélyeket meg is kapta szülővárosa, Tavullia feljebbvalóitól, így nincs akadálya az 1800 méteres, Kigyó nevű komplexum megépülésének. A név…..
Erezneki 2011.11.23 18:33:34
Marc Ristori egykor motorversenyző volt, ma már csak motoros: ne tekintsük ezt átlagos kiöregedésnek, hisz ez inkább csoda, mintsem a korral járó változás. 2007 novemberében a világbajnokság egy futamán komoly balesetet szenvedett, aminek következtében eltörött a hetedik…..
Gyorsan menni könnyű, gyorsan kanyarodni nehezebb – azonban az R1-es előtti laza ív még kanyarnak is alig nevezhető. Érthetetlen, miért nem veszi be a motoros, olyan, mintha észre sem venné: egyenesen, fék nélkül hajt le a tarlóra. Ami megmenthette a biztos zakótól, a lendület…..
Robogó Méhszar az ülésen 2011.04.12 12:36:00
A Kymco-t sokan a nem túl hízelgő szar kínai gyártó kategóriába sorolják, de ez nem teljesen fedi a valóságot. Egyrészt mert a Kymco tajvani. Másrészt pedig mert a Kymco Downtown 300i  lett a motorcycle.com szerint 2010 legjobb robogója. Kymco 300i A Kymco People azonban csak…..
Erezneki 2011.04.12 18:15:34
@speed2006: Ekkora baromságot még le is írsz?! Veszel egy terepjárót, életedben nem vitted még terepre, de jól bírja mi?
Ezt miből sikerült megállapítanod?

Szemét fostaliga az összes kínai quad: Úgy néz ki mint egy quad, de ha úgy használod, mint amire egy quad való, akkor kb fél év az élettartama.

Jellemző hibák: A futómű egyenlő a nullával, elektronika az első fröccsenő víztől beázik, és elég/korrodál. Gumi alkatrészek szétmállanak, ezek után ott nem megy be a víz/por, ahol nem akar...
Az Ural nyers és egyszerű, sokkal inkább traktor, mint közlekedési eszköz. Ez nem hátrány, sokan éppen ezt értékelik a német gyökerű orosz járműben. Heiko Fleck is ebbe szeretett bele, ám ő a dízelek szerelmese – nem véletlen, hogy átépítette az 1953-as M72-t. A durva…..
Ken Roczen motorversenyző szemtelenül fiatal és kamaszosan őrült. Tehetségéről KTM-es szerződése, kattantságáról az alábbi videó tanúskodik: aki könnyen felháborodik, majd agresszíven kommentál, meg se nézze – ebben az anyagban minden benne van, ami alkalmas a…..
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
A csapnivaló kezdet után Kunio megszerette Magyarországot. Ugyan ellopták motorját és holmijának egy részét, de az olvasók és a szívesen jött támogatók segítségével újra kistafíroztuk a világutazót. Tegnap délután szemerkélő esőben gurultunk ki a Red Baronba. A Honda…..
Az első (saját-)motoros szezon után végignéztem, mit kellett még venni a Honda mellé, hisz eredetileg az volt a duma, hogy olcsón fogok motorozni, hogy megérje. Mármint ne költsek többet a projektre, mint amennyit a nem autózással megspórolok. Egyszer már írtam erről, már ami a…..
Olvasónk csodálatos és szokatlan kalandot vállalt: 2200 kilométeres túrát tett Németországba, egy 32 éves veterán robogóval. Fogadják szeretettel Ágoston Gábor történetét:   Nagyon sok közös kirándulást tettünk, bejártuk Magyarországot és gyakran átugrottunk az…..