Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reventon50

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Combat Gear Blog SPOSN "butt pack" 2011.09.26 15:25:00
Párszor már megállapítottuk, hogy az oroszok szeretnek használható ötleteket átvenni, ami egyesek szerint szégyen és „gáz” míg mások nógatják a fejüket és így vagy úgy de elismerik, akár halkan is, hogy ez bizony így van de nem szégyen.   A SPOSN cég egész…..
Eljön a nap, amikor a laptopodat lecseréled, a több évig hűségesen szolgáló munkatársadat eladod. Így teszek most én is a MacBookommal. Már majdnem azt gondoltam, kész vagyok mindennel, letöröltem a vinyó tartalmát, és újrahúztam a szűz operációs rendszert, amikor iDoki…..
Reventon50 2011.09.19 14:01:22
Találtam egy véletlenül nem élesített, július elsejei anyagot, amit az azóta történtek fényében elég vicces is újraolvasni: Érdekes, bár nem feltétlenül logikus gondolatmenet kezdett el futótűzként terjedni a neten.Futótűzként!Az egész ügy abból indul ki, hogy az…..
Reventon50 2011.08.30 17:31:11
The Last Nazis: Most Wanted magyar felirat (DVDRip-mvgroup.org) ..
Reventon50 2011.08.29 20:06:40
Combat Gear Blog Galco M11X 2011.08.09 22:35:00
A modern polimer pisztoly tokokhoz, modern polimeres tártartók dukálnak. Mindkettő nagy előnye, hogy olcsók, kényelmesek és gyorsan hozzálehet férni a bennük tárolt eszközökhöz. Persze ezek egyébként nem újkeletű termékek.   A nyitott tártartók főleg önvédelemre és…..
Reventon50 2011.08.12 07:55:49
@quinn: Na. A gomb azért kell, h más ne vehesse ki. A cikkben ez egy indok volt. A 1911 tára totál lapos, ezért szeretem. És a tárfeneke se nagy, aminek külön örülök.
www.oneclickshooting.com/prodimages/1100720.bmp
Nem mondom h jobb bármi másnál, de jobb mint a cikkben látható, ha a témát nézed, és nem a tárkapacitást.
Az iPad másik konkurensét is kitiltaná Európából a kaliforniai cég. Tegnap óta ugye 250 ezer dollárjába kerül a Samsungnak, ha akárcsak egyetlen Galaxy Tabot is elad az Európai Unió területén egy düsseldorfi bíróság ítélete alapján. Ha kettőt ad el, már félmillió a…..
Reventon50 2011.08.11 17:59:22
Combat Gear Blog Modox Smersh 2010.04.22 06:30:00
Ezt is megértük, az első orosz felszerelés kerül bemutatásra. A választás lehet nem a legszerencsésebb, de ez van. A Modox cég állítólag katonai és rendvédelmi dolgozok számára gyárt és szállít mindenféle kiegészítőt. A weboldalukon megtekintve a katalógusukat valóban…..
Az elmúlt 100 évben a hadseregekkel együtt, a harctéri felcserek felszerelése is sokat változott, és legfőképpen jelentősen kibővült. Az első világháborúban még csak egyszerű ápolókként vagy sebesült vivőkként kerültek alkalmazásra, míg a második világégés során már…..
Pillanatok alatt százezres nézettséget ért el a Youtube-on az alábbi videó: Érthető, hiszen a felvétel szerint a júzer az Apple svájci oldalán kattitngatva váratlanul az iPhone 5 weblapján találta magát. Van rengeteg kép, adat, szlogen, az egész rendkívül profi munka, nehéz…..
A Smarthouse szellőztette meg a hírt, szóval egyáltalán nem kell tutira venni az infót, mindenesetre érdekes.Állítólag az Apple tárgyalásokat folytat az LG-vel, a koreai gyártótól állítólag 55 colos OLED paneleket vásárolnának nagy tételben a cupertinóiak, a közelgő új…..
Reventon50 2011.07.25 19:16:32
@meronem: Wave-n tökéletes.
A koreai lapok értesülései szerint az Apple nem úszta meg a Locationsgate-ügyet Koreában annyival, hogy egy szoftverfrissítéssel megszüntette a felhasználó telefonon tárolt pozícióját. Kim Hyung-Souk ügyvéd beperelte a céget, mert az kérdés nélkül gyűjtötte az infót, és…..
Reventon50 2011.07.15 20:01:24
Igazi nagyvadra akadtunk ma. Biztos vannak olyanok, akiknek nem tetszik a House 13-asa, hallottam már, hogy túl vékony, sáskaszerű, a tények ezzel szemben azt mutatják, hogy Olivia Wilde valami szélsőséges módon dögös. Madarat szült a terhes férfi, ez tény! És nemcsak arról van…..
Nincs olyan ember ezen a bolygón, aki lemaradt volna a Star Wars egyik nagyjelenetéről, amikor R2D2 3D-ben vetítette ki Leiát az asztalra, hogy az apró manóként kérjen segítséget az öreg jeditől. Több mint harminc év telt el azóta, és a technológia még csak nem is karcolgatja…..
Jelenleg 2375 dolláron, 430 ezer forinton áll egy fekete iPhone 4-prototípus, hasonló tesztmodell, ami tavaly Jason Chen, a Gizmodo újságírója kezébe került.Egy jól látható jelölés van az iPhone előlapján, a teszttelefon a DF1692 nevet kapta. A hátoldalán az azonosítók X-ekkel…..
Reventon50 2011.07.04 16:33:24
A Lulzsec nevű hackercsoport azt állítja, hogy betört az Apple egyik szerverére, és elcsórt pár jelszót, egy biztonsági rést kihasználva. A hackerek szerint ez a webhely az áldozat: http://abs.apple.com:8080/ssurvey/survey?id= Ez egy technikai segítségnyújtáshoz köthető…..
Érdekes, bár nem feltétlenül logikus gondolatmenet kezdett el futótűzként terjedni a neten.Futótűzként!Az egész ügy abból indul ki, hogy az amerikai és európai boltokban komoly hiány mutatkozik a MacBookokból, szokatlanul hosszú várakozási idő után lehet csak hozzájutni a…..
Rengeteg helyen megírták, hogy XVI. Benedek pápa twittelni kezdett. Első rövid üzenete a következő volt: „Kedves Barátaim! Épp most indítottam el a News.va-t. Áldott legyen Jézus Krisztus Urunk! Imáimmal és áldásaimmal, Benedictus XVI” Arról azonban kevés hír esett,…..
Reventon50 2011.06.29 11:45:46
@reconka: iTunessal szívja le az imamuzsikákat.
Meg AC/DC-t.
Az elégedetlen hangok akkorára nőttek, hogy az Apple döntött. Visszafizeti a legújabb videószerkesztő program árát annak, aki képtelen megbarátkozni az új programmal.Néhány ügyfél legalábbis kapott egy igen udvarias levelet az Apple-től, miután a reklamálási formot…..
Reventon50 2011.06.29 07:59:04
Engem nem érint a dolog, mindenesetre érdeklődéssel nézem a Final Cut Pro körüli felhajtást. Ahogy Steve Jobs a MobileMe debütálását nem éppen az Apple történetének legjobb pillanatai közé sorolta, úgy az új videószerkesztő sem lesz kedvenc, mindenesetre kevés elégedett…..
Az Apple egy gyors frissítéssel készítette fel a Snow Leopardot, pontosabban a Mac App Store programot a közeledő Lionra, a Mac OS X 10.6.8 frissítés fő újítása legalábbis ez.Ezen kívül a Preview váratlan fagyása ellen is véd, az IPv6 supportot is supportálja, a VPN is…..
Korábban írtam már arról, hogy az iOS5-ben talált új ficsörök tanúsága szerint az Apple az operációs rendszerbe integrált közösségi megoldáson gondolkozik. Nem a Pingre vagy a nemrég bejelentett Twitter-integrációra gondolok, ezek csak a lépcsők, az új oprendszerrel elkezdik…..
Az egyik Ráday utcai étteremben szidtuk a közepesnél is gyengébb kiszolgálást, amikor a fülledt nyárból hirtelen kiszippantott a vihar vagy tíz Celsius-fokot, majd fél perccel később óriási orkán csapott le a városra, villámok és hatalmas eső kíséretében. Ekkor már a házunk…..
Na ez a hír tart engem a leginkább lázba: a kaliforniai cég állítólag egy olyan tévén dolgozik, ami iOS-alapokra épül, és körülbelül úgy működik, mintha a már meglévő Apple TV-t egybeépítenék egy valódi tévével. Almalogó, minden. Lényeg, hogy a készülék kapna egy…..
A hír engem főleg azért érdekel, mert eddig azt sem tudtam, hogy az iPhone 4 volt a rekorder. Lényeg, hogy a napokban megjelent a Nokia N9-es, a finn cég utolsó komolyabb dobása a Windows Phone-os korszak előtt, bár nem igazán tudom, ki fog olyan platformból vásárolni, amiről…..
Még jobb hír: a Mac Pro is frissül a Cnet szerzője szerint. Utóbbira komoly szükség van, mert egyre kellemetlenebb, hogy az iMac elveri a csúcsgépnek szánt asztali ragadozót.Lényeg, hogy a lap információi szerint akár már júliusban, de inkább augusztusban jönnek a next-gen Prók…..