Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chuck Taylor (törölt)

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pécs, útlevél nélkül Amikor csütörtökön este Budapestről Pécsre autóztam, nem lehettem bizonyos abban, hogy útlevél nélkül, vagy legalábbis pécsiségem hitelt érdemlő bizonyítása nélkül beléphetek majd Pécs területére.Nem vicc ez, aznap az Index rendesen "leszólta" az Európa Kulturális Fővárosa…..
Napra pontosan húsz évvel ezelőtt mondták ki a két politikai irányvonal mentén irányított Németország és az 1945-ben kettészakított Kelet és Nyugat Berlin egyesítését. A német főváros az elmúlt évtizedek alatt jelentős átváltozásokon esett át: megújultak főterei, utcái; fákat, bokrokat ültettek a…..
Mandiner blog Gonoszság 2010.09.25 08:01:00
  Mi az igazi tőrőlmetszett, tizennégy karátos geciség, ha nem ez?..
Chuck Taylor (törölt) 2010.09.25 14:50:29
Hatásvadász a cím, de mentségemre szóljon, hogy csak a Médiaunió új esélyegyenlőségi kampányának gondolatát vittem tovább. Az előző, 2008 végén indult, hatalmas sikerű kampány után nem volt egyszerű dolga a készítőknek (ami jelen esetben a Carbon Groupot jelenti), az itthon…..
Egy kivételes alkalom, mert általában nem szeretek a szexturizmusról írni. Viszont sokszor említettem már, hogy ha a thai mosolynak vége szakad, akkor érdemes vigyázni, mert váratlan és szomorú következményei lehetnek. Az elmúlt években sikerült néhány utcai harcot…..
Chuck Taylor (törölt) 2010.09.01 18:38:52
Varánusz A megalkuvó forradalmár 2010.08.20 08:00:00
Szeptember 17-21 között hazánk vendége lesz Tendzin Gyaco, a 14. dalai láma. Előadásaira minden jegy régen elkelt, vagyis sokan kíváncsiak a tanításaira. Egyetlen emberrel nem fog találkozni, Orbán Viktorral. Forradalmár miniszterelnökünk nem érzi szükségét találkozni az…..
Úgy indult, mint egy abszurd ötlet. Aztán az idő előrehaladtával nőtt, mint maga a tiltakozás. Ma egy utópisztikus projekt, ami már egészen magasra, pontosan 1071 méterre nőtte ki magát. A történet röviden akkor kezdődött, amikor a berlini városatyák úgy döntöttek, hogy az óriási légi forgalmat…..
Chuck Taylor (törölt) 2010.08.20 19:36:29
Ez a poszt azoknak a kétkedőknek szól, akik nem hiszik, hogy programunk tényleg megvalósulhat. Ez valószínűleg ugyanaz a réteg, mint akik a Földet is sokáig laposnak hitték.Egyik legfontosabb intézkedésünk a Duna bevezetése a Nagykörútra, igazán látványos, turisztacsalogató…..
Chuck Taylor (törölt) 2010.08.18 22:32:15
Chuck Taylor (törölt) 2010.08.18 22:42:19
  Elkezdődött az őszi kampány, ami ráadásul jóval közvetlenebbül érinti majd az Urbanistát, mint a tavaszi. A legérdekesebb választási ígéreteket természetesen követni fogjuk, itt van máris az első: a Jobbiknak ugyanis "célkitűzése, hogy az Országgyűlés, a…..
Mai hibásunk a Ferihegyi repülőtér. Ő az oka. Szerintem mostanra már szinte mindenki értesült arról, hogy a reptér kiesett a pikszisből, mivel a figyelmeztetések ellenére sem sikerült betartani a szükséges biztonsági előírásokat. Igazi magyar sztoriról van szó, ahol a két…..
“Az elmúlt két hónap „forradalmi" törvényei és konkrét személyi döntései lényegében kiiktatták az alkotmányból a hatalommegosztás szervezeti biztosítékait, és ezzel az emberi jogok garanciáit” – írja Búcsú a jogállamtól című cikkében Halmai…..
Tegnap a Váci úton kocsikáztam gyanútlanul, amikor a Duna Pláza előtt megfordult ez: Az első fotóból nehéz kivenni, hogy pontosan melyik típusról van szó, hátulról nézve azonban már látszik az S-felirat is az Audi TT-n, a szerencsés rendőr tehát a sportmodellt hajtotta. Hogy ez…..
Erdélyi Mónikáról már régóta pletykák keringenek, hogy nem éppen a higiénia felkent papnője, de amit ezúttal, a legnagyobb kánikula kellős közepén tett, az mindent visz. A 37 éves, súlyproblémákkal küszködő hölgy az Avon kozmetikai cég 20. születésnapi partijára volt…..
Chuck Taylor (törölt) 2010.07.25 00:31:02
A szingapúri Tangga House a Guz Architects tervei mentén egy, a térségre jellemző, hagyományos udvarház kortárs értelmezéseként épült fel, de utazási katalógusban sem mutatna rosszul. A kétszintes ház egy nagy, zöld kert közepén áll, két oldalról várárok szerű úszómedence…..
Chuck Taylor (törölt) 2010.07.23 23:23:08
 Aki járt már Olaszország déli részén, az Amalfi-partvidéken, a festői Campania tartományban,  egész biztos nem mulasztotta el, hogy legalább egy hajókirándulás erejééig ellátogasson a legendás Caprira (Axel Munthe házáról blogbarátunkon, az Otthon édesen).…..
  A mai posztot véletlenül szúrtam ki a Zümmön, és azonnal, "behízelgő modor"-ban kértem engedélyt Atlétás Banditól a másodközlésre. Nem modoros, de nagyon vicces - és hát mi úgyis egy szórakoztató blog vagyunk!   Rájöttünk, hogy csúszott el az IMF-tárgyalás.…..
  Az országban nemzeti szabadságharc van a globális pénztőke és az IMF ellen. Na bravó, ahogy édesanyám mondaná. Nyelvi leleményből nem fogytunk ki. Annyira szánalmas már ez az egész bohózat, hogy nem tudom, sírjak vagy nevessek. Mint amikor a kiütés előtt álló részeg…..
Egyet szögezzünk le: az IMF egyetlen legitim érdeke, ha már a rabszíjukon vagyunk, hogy a hitel-visszafizetés feltételeként a 3,8% hiánycélt számonkérje. Ahhoz, hogy ezt a kormány banksarccal, vagy az elsőszülött gyermekek szerveinek eladásából fedezi, semmi köze az IMF-nek.…..
A Hitlert idegesítő és a Gandalfot harca kényszerítő vuvuzelák után aljasul más írányból ütött a következő vicc: A francia és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat. „Szívszorító volt látni a…..
Chuck Taylor (törölt) 2010.06.25 13:44:31
Mandiner blog Vetni a keresztre 2010.06.17 14:31:00
  Ha a vuvuzela jöhet, a keresztvetés nem, akkor: sisakrostély le, keresztes pajzs föl.   Úgy tűnik, az Európa Tanács után egy másik polkorrekt dinoszaurusz is szeretne beleavatkozni a szabadságjogokba, és persze a vallásos hagyományokba. A FIFA megtiltotta a játékosoknak a…..
A kétharmados többséggel rendelkező kormányoldalnak a győztes mindent visz jegyében tett lépései azért is annyira látványosak, mert az ellenzék gyenge és megosztott. A Fidesz feltehetően még egy darabig haszonélvezője lesz ennek a helyzetnek, amelyben az ellenzék három pártja…..
Nem tudjuk, ez kinek a műve. Nem is számít, majd kiderítjük, ha abbahagytuk a röhögést. Addig is köszönjuk babarumnak és az ő tumblr-jének. ..
Chuck Taylor (törölt) 2010.06.15 23:23:39
Varánusz Sólyom vs. Schmitt 2010.06.15 08:00:00
Tegnap találtam egy Lázár János cikk végén egy apró, ám nem jelentéktelen széljegyzetet. Mivel éppen könnyes szemmel röhögtem Lázár azon kijelentésén, miszerint "politikai mutyik" helyett most egyértelmű döntések lesznek, - a tegnapi napotok után politikai mutyiról…..
A mai napirend előtti felszólalásokban az LMP és az MSZP frakcióvezetője – más stílusban, más szavakkal – egyaránt hatalomkoncentrációval és az ellensúlyok tudatos gyengítésével vádolta a Fideszt. Kétségtelen, az első önkorlátozónak látszó lépések óta a…..
Chuck Taylor (törölt) 2010.06.14 22:31:49
Hiába szerzi meg  messze a legtöbb mandátumot, mégis ellenzékbe kerül a Robert Fico vezette Smer a szlovák parlamenti választások után. A választás nagy nyertese a Bugár Béla vezette Híd-Most, és a szlovákiai Bokros Lajos, Richard Sulík neoliberális pártja a SAS. Ez a két…..