Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Puszedli*

50 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...hanem rituális (kommunikációs) öngyilkosságot hajt végre. Ezt mutatta be egészen elképesztő módon az Arizona államban található Amy's Baking Company (meg még egy csomó szóból áll a nevük). Az eset tényleg nagyon tanulságos, érdemes rászánni egy kis időt az…..
*Puszedli* 2013.05.16 10:40:35
"Hamisított pálinkát vont ki a kereskedelmi forgalomból a Bács-Kiskun megyei elelmiszerlánc-biztonsági igazgatóság – közölte a vidékfejlesztési tárca kedden. A hivatal az álpálinkák lefoglalásával egyidejűleg azonnali hatállyal felfüggesztette a Kecskeméti Likőripari Zrt.…..
Mit tehet a lelkes pálinkász ( ebbe az általam kreált kategóriába tökéletesen beleférek ), miután egy jól sikerült pénteki buli után elmacskásodott végtagokkal és nyúzott arccal ébred a kocsiban? Először is összepakolja a cuccait és elhúz Siófokra a Sparba grillcsirkét…..
  Úgyhogy nyomás az Akvárium Klubba a Deák térre!..
Most hogy kegyetlenül beköszöntött az ősz, ismételten megrendezésre került az őszi pálinkafesztivál. Iden ősszel ismét Magyarország legnemesebb pálinkái, egyedi ételkülönlegességek, valamint latin-amerikai, vérpezsdítő zene valamint kulináris finomságok várják a…..
Érdekes sorozatot tűzött műsorára a Discovery Channel Cefrekirályok címmel. A sorozat az amerikai illegális szeszfőzők világába nyújt betekintést. Ezen a hétvégén maratoni adással készülnek . Szombaton 16 órától 4 rész vetítenek le egymás után. Aki tudja nézze...
Előkerült egy régi klasszikus kép a szeszes italok káros hatásáról .   ..
Most, hogy egyre könyörtelenebbül tudatosodik bennem, hogy nemsokára vége a nyárnak igyekszem minden apró szalmaszálba kapaszkodni. Kapaszkodom, hogy még tovább tartson ez a napsütés, tartsanak ki az illatok áprilisig ... A nyár eltevésének természetesen számtalan módja van.…..
Pálinka szerelmem Egészségedre! 2012.08.11 16:41:32
Rajongók, pálinkakedvelők, kíváncsiskodók, külföldiek és magyarok egyaránt beálltak abba a sorba, amelyet a Compact Disco indított el péntek este a SZIGET-en, a Magashegyi Underground, valamint a Maszkura és Tücsökraj tagjaival együtt. A feladat nem volt más, mint egy pohár…..
A Rézangyal Pálinkaház elhatározta, hogy  összehívja a Sziget leghosszabb (és legboldogabb) koccintósorát augusztus 10-én, pénteken délután 19.30 órakor a Nagyszínpad melletti Pálinkaháznál. A koccintást a Magashegyi Underground, a Maszkura és Tücsökraj és a Compact Disco…..
Közeledik az iskola és én egyre jobban sajnálom a nagyfiam. Persze ezt neki nem mondom, próbálom tartani benne a lelket, meggyőzni arról, miért kell mindenképp megtanulnia, hogy hol termelnek a legtöbb burgonyát a világon (hátha következő életében krumplibogár lesz), vagy hogy egy…..
Felettébb érdekes dolog törént. Nem tudtam meginni a pálinkát. Hogy lehet ez ? Megkóstoltam a barriqe szilvát és a vilmoskörtét a Rézangyaltól és nem ízlett. Az alkohol ízén kívűl mást nem éreztem. Letettem a földre és továbbáltam. Nem tudom mi lett a sorsa, ez az incidens…..
Imádom a magyar tengert , szeretem a tuc-tuc zenét , ezért számomra nem kérdés, hogy ha tudok lemegyek Zamárdiba a Balaton Soundra. Idén sajnos csak egy napra jutottam le, de az ahhoz elég volt, hogy feltérképezzem a pálinka-sör-cider-étel fantasztikus négyesét. A Heineken volta…..
Idén a Velencei-tó mellé települt Magyarország legrégebbi fesztiválja az EFOTT. Az EFOTT egy mozaikszó , mely az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját takarja, elnézve a fesztiválozókat , ők csak bulizni, inni, strandolni jöttek. Turisztikai és egyéb…..
A kellemes nyári esték meghozták az alkalmat a baráti sütögetésekhez és az ezekhez szorosan  kapcsolódó elmaradhatatlan világmegváltó beszélgetésekhez. És hogy minek köszönhetnénk a jókedvű nyári estéket ? Most speciel egy jó kis sült szalonnás kenyér és egy üveg…..
Nehéz úgy írni erről a témáról, hogy ne keveredjek bele az aktuálpolitikába. Délután az index.hu-n megjelent egy cikk, miszerint "a házilag főzött pálinkára a magyar szabályok 50 liter alatt teljes jövedelemadó-mentességet adnak, ha az nem kerül kereskedelmi forgalomba, holott…..
A Fertő-Hanság Nemzeti Park mellett egy kedves kis falu, Hegykő mert nagyot álmodni : pici falu létére pálinka- és sörfesztiválnak ad otthont a hétvégén. Ki mondta, hogy fesztiválozni csak a városban lehet ? Kikapcsolódni , kitörni a hétköznapok taposómalmából , új…..
      Ünnepélyes keretek között átadták a patinás Békési Pálinka Centrum egyedi pálinka trezorját, ahová újjlenyomattal működő beléptető rendszer vezet. A trezor annyira biztonságos, hogy a pálinkán túl más értéktárgyak megőrzésére is alkalmas. Emellett most…..
Jöjjön ismét egy kis hazai luxus. Asztali dísztárgy és mini széf egyben közel másfél millió forintért, ráadásul a Gordyus - a név ellenére magyar vállalkozásról van szó - által három hónap alatt gyártott cryptex jól is néz ki. A gyűjtőknek készült Herend for…..
*Puszedli* 2012.05.23 16:12:19
"Négy nap alatt több mint húszezerezer látogatót fogadott a VII. Budapesti Pálinkafesztivál, amely a Budai Vár Hunyadi és Oroszlános udvarában 25 kiállítóval és közel 400 pálinkával várta a vendégeket. A gasztronómiai rendezvény főszereplői, a barackpárlatok, a barackos…..
A hagyományt tovább öregbítve, idén a barack és az abból készült hungarikum, a barackpálinka játssza a főszerepet a VII. Budapesti Pálinkafesztiválon, május 10-13 között.A látogatók az elmúlt évekhez hasonlóan ismét több száz párlat közül válogathatnak, de a tavalyi nagy…..
A Macaron Fesztivál után a Budai Várba is érkeznek a népszerű kissütemények, méghozzá különféle ízesítésben. A népszerű francia sütemények készítője barack-, kökény-, birs-, ágyas málna- és szilvapálinkákkal „fűszerezi” a finomságokat, amelyekbe mint…..
A Bónusz Brigád oldalán kedvezményes áron kaphatók a négynapos belépők.  A megtakaírtott pénzt érdemes kóstolásra lehet felhasználni :) Klikk a linkre…..
A hg.hu egy ütős pálinkásüveg dizájnnal foglalkozó cikkel készül Húsvétra. Otthon egy Gyulais üveg szerepel "dísztárgyként" a polcon.  Előfordult már veletek is, hogy csomagolás alapján választottatok pálinkát az esti bulihoz ?A cikket sok szép képpel…..