Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jonatan63

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orsi szerint a Fibernetnél is megindult a fantomtartozások behajtása. Őt és több ismerősét is 2008-as számlatartozásra hivatkozva kapcsoltak le a netről, bár korábban erről nem értesítették őket: Muszáj most írnom Neked gyorsan, hogy mielőbb minél többen olvashassák:…..
jonatan63 2010.05.26 20:39:25
Két éve akkor költöztünk Szentendrére, amikor ez a társaság megkezdte dicső működését. Telefon, kábeltév, telefon együtt. Hónapokig számla nem jön. Én megyek utána, jelzem nekik telefonon, levélben, e-mailben. Válasz semmi. Egyszercsak mindent kikötnek értesítés nélkül. Reklamálok, egy összegben átutalok egy csomó pénzt, amit telefonon bediktáltak. Visszakötnek. Karácsony előtt 2 nappal megint mindent kikötnek előzetes értesítés nélkül. Kiderült, hogy két külön szerződésszámon tartottak nyilván (hogymirt azt csak ők tudják), és még egyszer annyit követelnek, mint amit korábban befizettem. A mai napig nem adtak elszámolást sem a kétszeri befizetett összegről és a szerintük fennálló tartozásról.
Már háromszor jártak nálunk szerelők ugyanazt a szűrőt beépíteni. Ők mondták, hogy fogalma sincs a cégnek, hol milyen szerződésük van, mit kellene szolgáltatni.
Az egészben az a döbbenet, hogy láthatóan nem zavarja őket saját mérhetetlen silányságuk.
A cég mentális színvonalához adalék: személyes ügyfélszolgálat Budafokon egy helyen, ügyet érdemben csak ott lehet intézni sürgősen. Téli -15 fok, egy órát álltunk kint a fűtött iroda előtt nyitásra várva. Két alkalmazott bent kávézott, reggelizett. Kijöttek cigizni is kétszer. De eszük ágában sem volt bennünket, a kedves ügyfeleket egy percel hamarabb sem beengedni, mint ahogy az ügyfélfogadás elkezdődött. Az a baj, hogy elviseljük ezt a színvonalat, mert sajnos nem egyedüli ez arcátlanság, amit a Fibernet minden téren megenged magának.