Regisztráció Blogot indítok
Adatok
part

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figurafestés Space Wolf Silverfang 2010.05.11 17:54:00
Ezen pompás mellszobor eredeti példányát első alkalommal az Andrea figuragyártó cég  "Hogyan fessünk fantázia figurákat?" című kiadványában volt szerencsém látni az ügyeskezű Joaquim Palacios jóvoltából.A bust egy régóta szolgáló Űrfarkast ábrázol akik az…..
Figurafestés Első Zombi 2008.03.07 17:56:00
Elkészült az első festett figura, egy Zombi. Kiemelten írok róla röviden, minthogy ő az első.  A többi figurámat nem fogom egyesével postolni, talán a komolyabb karaktereket kivéve.Ahogy korábban írtam, arra törekedtem, hogy lehetőleg gyorsan, de hatékonyan fessek, ami első…..
Figurafestés Dísztalpak 2008.02.10 11:52:00
Ebben a hozzászólásban én is kicsit offtopic leszek, mert bár kapcsolódik a blog témájához a cikk tárgya, mégsem figurafestés. No meg egy kicsit önreklám is ;).Jó ideje nézegettem már a külföldi versenyeken a figurák alatt lévő gyönyörű dísztalpakat, és mindig is…..
Figurafestés Armourer, kész 2007.11.25 15:28:00
Ma sikerült befejeznem az armourert. Így már biztos, hogy tudok valamivel indulni a GD-n. Viszont ha addig sikerül még a Bombardiert is befejeznem, akkor már csak az lesz a kérdés, hogy melyiket melyik kategóriában indítsam.Maga a figura már tegnap elkészült, és ma festettem ki a…..
A hétvégén az Armourer üllőjét festettem ki, valamint megcsináltam a kard másik oldalát. Újrafestettem a kard keresztvasának arany színét is, talán kicsit jobb lett így. Többen szóltatok, hogy nem az igazi.Most csak két színt használtam az aranyhoz. VMC Goldbrown-al alapoztam,…..
Figurafestés Armourer apróságok 2007.11.10 20:09:00
Folytattam az armourert, néhány kisebb részlettel. A páncélja díszeivel, könyökvédő, nyaklánc, stb. Leírom milyen színeket használtam az egyes részekhez.Páncél díszei, könyökvédők, kalapácsfej: Ezek egy része már le volt alapozva, a többire most vittem fel az alapszínt,…..
Időközben befejeztem a második Black Paladinomat is. Igyekeztem költséghatékonyabban eljárni, mint az első esetében, fő szempont, hogy festve legyen játékra. Még mindig nehezemre esik alacsonyabb színvonalon festeni, mint ahogy tudnék, de azért ez a figura egy számomra …..
Na kérem!Megpróbálkozok egy rövid ismertetővel jelenleg éppen festés alatt álló (tipikusan a "hónapok óta előveszem kicsit, festek rajta kicsit, elrakom a fiókba szegényt" kategória) űrmarine mellszobrom arcberendezésének egyik fontos eleme, a borosta…..
Figurafestés 2007.07.16 20:35:26
Üdv mindenkinek! Pompás lehetőséghez jutottam az oldalt kezelő kedves kollégák jóvoltából és innentől kezdődően jómagam is hozzá tudok tenni valamicskét az oldalon már eddig felhalmozott hasznos tippekhez:)A továbbiakban megpróbálok némi áttekintést adni saját…..