Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyiketsem

182 bejegyzést írt és 481 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Szubjektív flash 2008.04.08 16:01:00
 Az előzmények és az újlipótvárosi krónika után itt az ígért vélemény-bejegyzés is. Többé-kevésbé sejteni lehetett, hogy a zavaros alapkonfliktust (ahol épp úgy el lehet képzelni, hogy az eladó vállalt önkéntes cenzori kultúrmissziót az antifasiszta ellenállás…..
 Az ismert előzmények után elmentünk saját szemünkkel is meggyőződni arról, hogy itt flash mob készül-e, vagy pogrom. Pogrom nem volt, (körülményesen kibontakozó) flash mob, ellen-flash mob és szolid oszlatás igen.  Újlipótvárost (a zsidó szlengben Újzsélandot)…..
A Konzervatóriumon...
Van egy kiváló angol borász, John Schooler, aki borait az ott hagyományosnak számító 75cl-es és 37.5 cl-es kiszerelésben palackozza. Ez a vevőit nem különösebben zavarja, olyannyira nem, hogy a királyi családnak is szállít. Zavarja viszont az EU-t, "aki" kitalálta, hogy…..
 Régmúlt idők és posztmodern korunk utcai akciói mosódnak össze egy bizarr sztoriban 2008 tavaszán. A honi média kis fáziskéséssel vetette rá magát a bizonytalan szálakból szőtt történetre, amiben fasisztázás, zsidózás, flash mob, pop, pogrom, politika keveredik össze az…..
egyiketsem 2008.04.05 18:50:01
Iskolai erőszak és az ő következményeiAz iskolai erőszak hetek óta kedvelt téma a magyar médiában. Érthető, a politikán már meg sem ütközünk, kell valami más, amivel lehet az emberek idegeit borzolni.Volt itt szó felelősségről, durvuló mikrokörnyezetről, a nevelés…..
Vannak ezek a teljesen debil újságírók, akik agyatlanul képesek leírni a legképtelenebb rendőrségi hazugságokat is. Minden héten olvashatunk arról, hogy a vámosok drogfutárt kaptak el a repülőtéren, mert gyanúsan viselkedett, vagy a rendőröknek egy közúti ellenőrzés során…..
Az alábbi ügyet a konkrét tényállás és az iratok ismerete nélkül nehéz pontosan átlátni, a Zugügyvédet a történetben  leginkább a jogi képviselőként fellépő megyei bíró hökkentette meg. Tisztelt Zugügyvéd! Nagyon megköszönöm ha az alábbi ügyben segítene…..
Földhöz ragadva Trükkös 2008.04.02 20:26:00
I. Sztori: Barátom és üzletfelem szülei Mezőtúron élnek, nagy-nagy békességben, az egyik szép főút mellett van muskátlis kertes házuk. Régebben sok malacot, pár tehenet, néhány tucat csirkét, libát, kacsát tartottak, de mostanában már inkább ők is bóti dolgokat vesznek,…..
egyiketsem 2008.04.02 22:43:12
 Az utóbbi napokban többször is azon vettem észre magam, hogy a freemailes címmel rendelkező ismerőseimtől kapott levelek végén már a reklámot olvasom. A módszer meglehetősen egyszerű. A hirdetés elé odabiggyesztenek annyit, hogy Ui., s az ember úgy kezdi olvasni, mintha…..
Földhöz ragadva Húsvét 2008.03.25 10:39:00
Húsvétkor hízhatna kissé jobban paraszti májam, talán ez az egyetlen olyan össznépi ünnep, amikor paraszti hagyományok dominálnak. A locsolkodás legalábbis falun volt mindenkor szokás, megadták a módját rendesen, vederrel, friss vízzel öntözték az "eladó jányokat",…..
w Legyünk inkább barátok 2008.04.02 06:00:00
Kilencedike után tizedike jött, és tizenegyedike. Aztán harmincegyedike lett, és hipp-hopp megszűnt a kormánykoalíció.Mi folyik itt? Összeesküvés-elmélet van bőven, és nem is indokolatlanul. Hiszen 2004-ben hasonló dráma játszódott le egy SZDSZ-es miniszter felmentése ürügyén.…..
Egyiket sem! A hűség ára? 2008.03.31 14:52:00
A tőzsde és a forint zuhan, akár csak a gazdasági teljesítmény, és az ország megítélése. De van aminek az értéke meredeken emelkedik jelen pillanatban. Vajon m(enny)it érhet ma egy SZDSZ-es képviselő az MSZP számára?Pénz külföldi bankszámlára? Kp. nylonzacsiban? Tagság…..
Na akkor most mi van?Megreccsent a baloldal és megreccsent a koalíció is. A Koalíció hatalmas maflásba futott bele a népszavazás képében. A következmények levonása és sikeres változtatások, vagyis a  megújulás kényszere egyszerre nyomasztja mindkét baloldali pártot.…..
Egyiket sem! Görbe tükör 2008.03.28 08:27:00
Egy ismerősöm küldte ezt a linket. A sztori maga kicsit hasonlít a "Farkasok völgye, Irak" c. film történetéhez - gyakorlatilag csak annyi, hogy a világunkra - számunkra, akik benne élünk, első pillantásra láthatatlanul - rátelepedő "két láb rossz, négy láb…..
Egyiket sem! Bayer 2008.03.27 09:44:00
A felhajtást látva azért kicsit megdöbbentett, hogy a 100 állítólag értelmes ember között, akik aláírták a Széles Gábornak eljuttatott tiltakozást, nincs egy olyan, aki rájött volna, hogy Bayer Zsolt pont az ő hisztijükre játszik?..
egyiketsem 2008.03.27 21:43:58
Szóval, mi változott a 'hogyan'-ban? Kettőt és könnyebbet. (o: Kezdem sejteni vélni (csak, hogy érzékeltessem, mennyire fátyolszerű az érzet), hogy milyen kicsi a szerepe valójában a küldetéstudattal bíróknak, és mennyire nagy szerepe van valójában annak, aki csak elhullajt…..
Az alábbi levél egy szokványos csapdahelyzetet ismertet, tipikus esete a szolgáltatónak való kiszolgáltatottságnak.   Tisztelt Zugügyvéd! 2007. augusztusában vásároltam egy ingatlant, amelyben egyedül élek. A Főtáv Zrt.-től érkezett számlákból, illetve a…..
Ismeretes, hogy Hadnagy István fizikatanárt megalázták egyik óráján, majd az erről készült videó felkerült az internetre, ami óriási botrányt kavart. Az eset utóhangja megmutatja, hogy a tanárokból kikopott már az, hogy legalább védjék a mundér becsületét. Az igazgatónő…..