Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dödi

44 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szt!mpank Zoknis bringa és társai 2013.03.27 22:28:52
A holland deviantart felhasználó JanuaryGuest oldalán igazán érdekes járművekre bukkantunk. Kellően bohémnek és kidolgozottnak tűntek, hogy megosszuk veletek is. A zokniban vagy lábszárvédőben lépegető darab igazi különlegesség, főleg ha éppen akcióba lendül.  Lép…..
magyar lego moc galéria új blog! 2012.04.14 19:51:57
Dödi ha ezt olvasod írj kommentet majd admin leszel! Kedves olvasók! Megnyílt ez az új blog ami ugyanolyan lesz mint a hun lego moc galéria csak tovább ki fog tartani. megpróbálom a hun lego moc galéria régi szerkesztőjeként és haverommal a másik szerkesztővel dödivel elérni azt…..
Posztunk szerzője, hun_sector egész egyszerűen anniyt írt a kritikája bevezőjének, hogy "AMIKOR MEGHALT A LEGO". Lássuk milyen, aminél olvasónk szerint a legózásban nincsen lejjebb! I. Alapadatok Név: City/Turbo SlizerSorozatszám: 8502Témakör: TechnicAltéma: SlizerKiadás éve:…..
Dödi 2012.03.28 21:31:34
Én bevallom férfiasan a LEGO ezekszerinti torz korszakába születtem bele (93-mas vagyok) ,de én szerény véleményem az új technic-ről hasonló,de mégsem ugyanaz a Slizers egy érdekes irányzat volt amiből később kifejlődött az összetett történettel rendelkező Bionicle ami a sorozat kb.:10 éve alatt szépen kiforrta magát majd megbuggyant a Hero Factroy igencsak szürrealisztikus masinériáival. Elgondolkodtató, hogy bár nem épp a legszebbek a szettek, de azt be kell vallani, hogy a kisfiúk (5-8évesek) mindig is imádták a robotokat, és minél nagyobbak annál jobbak, sajna az alap LEGO könnyen szétszedhető/eső volta lévén nem alkalmas a durva "harcokra" és jóval több alkatész felemésztődését kívánja maga után vonni egy-egy robot megépítése ami maga után vonja az új alkatrészek, illetve a gömbcsuklós csatlakozás megszületését (Volt a Slizers előtt gömbös csatlakozás a LEGO-ban ? De most tényleg volt ?) ami eléggé elüt a hagyományos építési stílustól és ezen alkatrészeket is egyoldalúan felhasználhatóvá teszi ! Tehát a Bionicle és társainak létrejötte elkerülhetetlen volt ! (Bár mondnánk néhány extra kiegészítővel ellátott Technic figura azért még jó lett volna helyette (Tudtok, infót a technic emberke visszatértéről esetleg ? Sajna én nem :I ) NA egy szónak is száz a vége a Slizer és hasonlók nem kimondottan az AFOL-ok társainak készültek tehát a céljuk inkább a vásárlás és slágerjátékélmény átélése !
 ..
Dödi 2012.02.27 09:12:11
@sanyi a bagoly:
Nem kéne Sanyinak elmenni-e lézeres szemműtétre, úgyis most van a Star Wars 1 része 3D-ben . Hátha egy kósza lézernyaláb rendbehozza a bagoly pápaszemét !

:)
Mai végigjátszásunk rendhagyó: Legomano80 újrakezdőként egyből 4 készlet értékelését küldte el nekünk. Amikor ilyen összevont végigjátszásokat kapok, általában azt szoktam kérni a beküldőtől, hogy bontsa szét szettekre, most azonban kivételt tettem. Annyira egységes,…..
Dödi 2012.02.04 19:57:30
www.flickr.com/photos/dj-ocsike/sets/72157629171570725/with/6817217447/
Íme néhány kép amit a 8680-ás szettről készítettem , az igazi hó jól passzol ehhez a szetthez !
Dobozok, tartók dögivel: további tárolás- és rendezésügyi posztjaink erre találhatók.  A Legózz tumbli nagyszerű találata ez a tárolóasztal. Óh, bárcsak lehetne nekem is egy ilyenem! Akkor éjjel-nappal legóznék. Már csak plusz 1 szoba, egy rakás pénz, meg egy…..
Dödi 2012.01.12 22:05:39
@Attys:
Lopás engedélyezve cserébe a végeredményekről készült képeket majd valahogy juttasd el vagy a Flickr-re vagy egyéb úton !
@Legoalbert:
Visszajelöltelek Flickr-n nagyon jó "kis" Sci-fi műveid vannak ! + Jók a rajzaid is csak nem egy kis Star Wars beütés ? Ja és hány karatésod van XD ?
@Sárkányapu:
Örülök, hogy elkapott az ihlet ! Egy apró kis + segítség ha a pilótát akarsz a gépbe helyezni javaslom a fektetett építést + a pilótát a legkönnyebb egy 1 kocka magas és 4 kocka széles cellába tudod elhelyezni így a feje ugyan ki fog lógni, de fixen fogja tartani a figurát +(+++++:) ) ha a lábaknál 1-1 1-es kockát elhelyezel nem fog oldalra elmozdulni a pilóta ! (Rmélem eleget segétkeztem egy jó kis robotozáshoz, JA és ajánlom az Exo-Force csuklókat vagy ha az nincs egykét régi Tecnic elem mindig jól jön ! )
Akarom mondani egy LEGO adventi kalendárium. Menjetek, Ti is pörögjetek fejen, elvégrehát szilveszter van, vagy mi a franc. Buék srácok, buék! Az év utolsó posztját Tier szállította a blogra. Köszönjük! ..
Dödi 2011.12.31 18:41:09
A kockagyár Safiati télapós verdájával kíván minden olvasójának legóban gazdag boldog karácsonyt! Holnap reggel pedig gyertek, és mondjátok el, mi volt a fa alatt!..
Neked melyik postai stílus jön be jobban? Tudtátok, hogy ma van a posta világnapja? Pedig illene, mert van, ahol ez majdnem fontosabb ünnep, mint a karácsony. (Nem.) A helyzet komolyságára tekintettel úgy döntöttünk, mi is megemlékezünk a jeles napról.   Számomra…..
Hun lego M.O.C. galéria Kersés 2011.10.06 19:43:00
  Story : A kép egy már régen futó projekt a CClone 365 része. A projekt lényege, hogy a sorozat alkotója minden nap készít egy-egy képet a Star Wars -ból már jól ismert klónok minifig, illetve akciófigura méretével . Alkotó : Ezt a képet és magát a…..
Bár dödi nincs itt de én azért fejlesztem a hun lego moc galériát. újra indul!!!! :) kezdésnek legyen is egy vadonatúj post. :)     story:bár storyt nem találtam még sem maradtok történet nélkül!: ezt a gépezetet kizárólag harcra tervezték. erős keze és…..
Sanchonak köszönhetően ha lemaradtál (mert már nem látható), sem maradtál le az Árkád bevásárlóközpont kiállításáról. ..
Mostanában több legó utazik az űrbe, mint ember:Ma – helyi idő szerint 11:34 és 12:43 között – az Atlas V. Juno fedélzetén elindul 3 legóemberke a Jupiter felé.A római istenség Jupiter, a húga (és egyben felesége) Juno és a csillagász Galileo Galilei pár…..
Érdekes szerkezetek tűntek fel a minap előrendelésre az Amazon.com-on: Mintha nem láttuk volna ezt a gépet egyetlen 2011-es legós előrejelzésben sem. Vagy valakinek ismerős ez a kamion? Láttad már őket valahol tán? Mondjuk a tévében? Ha azt mondom Transformers, dereng valami? …..
 ..
Dödi 2011.06.15 20:37:38
Nekem a BALATON a riviéra ! XD
www.youtube.com/watch?v=jnBlBKxkgzI
(Ez a zene igazán idevaló lett volna ):( ! )
Az elmúlt két hétben sikerült belehúznunk az idei készletek bemutatásába. Ma egy új téma, a Ninjago debütál az oldalon. bár nem értem teljesen mi ez, tetszeni nagyon tetszik. Két feladatotok van csupán: küldjetek még ilyeneket (mert tetszik), illetve valaki összefoglalhatná…..
Dödi 2011.05.15 15:08:14
@Yooha: No kéremszépen én még húsvét táján kaptam egyet , hát annyira tényleg nem nagy cucc viszont szerintem a legdrágább része maga a pörgettyű, mert egyrészt egy technikásabb, másrészt nehezebb elem (Valószínűleg valami fém nehezék van benne) .
"Játék" közben a figura érdekesmód nemcsak körbe-körbe forog, hanem föl-le is, mert úgy van kialakítva a figura tartója, hogy annak van 1 olyan pontja ahonnan a figura kieshet . A fegyverek teljesen átlagosak kard+lándzsa+kétvégű tőr(?) . A figura ugyanaz, mint ami ebben a készletben !
 ..
Dödi 2011.05.06 17:13:20
Dödi 2011.05.09 14:42:58
Kisgyerekes anyák és apák, elő az ollóval és a technokollal, töltsétek hasznosan a vasárnap délelőttöt!Egy egyszerű, ám mégis nagyszerű, papírból kivágható-hajtogatható minifig-modellt ajánlok a figyelmetekbe! (3 éves kor alatt azért én nem próbálkoznék.) A figura…..
Dödi 2011.05.08 17:43:03