Regisztráció Blogot indítok
Adatok
athoslotti

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap sikerult ejfel utan lefekudnunk, ezert a keles sem ment igazan fenyesen. Kb 9.30 volt mire megreggelizve elindultunk Andrassal. Meg tegnap megbeszeltuk, hogy itt talalkozunk Charles-al es Lacival majd innen indulunk szombat reggel. Ide is ertunk, Andras hivta is Oket, hogy hol vannak. Mire…..
Nem volt kedvem posztot irni mert beteg vagyok, pontosabban betegek vagyunk az Andrassal. Valszeg Leonban hazafele faztunk meg. Mondjuk az is vicces, hogy Spanyolorszagban junius kozepen meg lehet fazni. De igen. A torkunk fajt az elmult ket napban, meg az orrunk folyik. San Martinban kabatban es…..
Gyorsjelentes Sahagunbol... Nem tudom miert nem teszi ki a posztoka amit irok de mar tobbszor is elofordult, hogy megirtam itt ugy tunt, hogy kint van aztan megsem.... Szal reggel 7.30-kor keltunk es elindultunk valami 8.30 korul. Andrasnak fajt a laba majdnem ugy volt hogy busszal jon, csak epp nem…..
A megprobaltatasok folytatodnak.... Reggel arra ebredtunk hogy esik es hideg van. Konkretan 10fok es kb 40km/h szel fuj es pont szembe. Elindultunk kb 8-kor es mentunk egeszen delutan 4 oraig. Megtettunk 28km-ert. Holnap feluton leszunk Santiagoig:) Ez az eso felemeszt, bekuszik a borom ala, vegiga…..
Ma mentünk 26km körül, de ez nem biztos mert itt a távolságokat elég nagy ráhagyással mérik szal néhány km bemozgás akármikor lehet.  Reggel elindultunk kb 6.30-kor majd megálltunk reggelizni kb 9 körül, és nyomtuk Logrono-ig. Előtte egy kicsivel volt egy hely Maria portája,…..
folytatom tegnaprol....Kimentem (inkabb ki csoszogtam a varosba) es nagy kinomban bementem egy gyogyszertarba valamit venni a terdemre, konkretan minden mozdulat fajt teljesen szethullott. Ez varhato is volt, de azert erre nem szamitottam, mint a viccben amikor az oreget felviszik a…..
athoslotti 2010.06.02 22:53:21
Reggel 5 kor keltunk, keves alvas utan, 6 korul indultunk. A terv hogy megyunk 40km-ert. Na ez nem sikerult. Egyszeruen keptelenseg hegynek fel hegynek le ennyit menni. A jobb terdem teljesen kikeszult a lejtmenettol. Alig birtam menni, a vegere mar csak poroszkaltam, vagy csamborogtam…..
Reggel 6 kor keltunk mint mindig, 7-kor mar uton voltunk. Az este egy kicsit kenyeztettem a labamat, hiaba, itt lab fetisizta lesz az ember. Minden kis apro jelre ugrik es probal a laba kedvebe jarni. Mondjuk meg is halalta a torodest, reggel ugy mentem mintha kicsereltek volna, nem fajt a talpam, a…..
Ugy aludtam egesz este mint a bunda, elfaradtam a Pireneusok-on valo atkelesen.Reggel 6.09 kor keltem es elolvastam a "Jo reggelt" sms-t, majd lementem a mosdoba. Lacit is ott talaltam, lefutottuk a reggeli kort, es elkezdtunk pakolni. Kb 7 ora fele elindultunk utunkra. Meg megcsinañtuk a…..
Elindultam..... Párizsból igyekszem írni valahonnan.Na itten vagyok......A repulout, nem volt nagy szam, azt leszamitva, hogy kb negyed orat keringtunk a gurulon mire megtalaltuk a palyat, komolyan az volt az erzesem, hogy az M0 as feljarot keressuk....De hogy milyen az elet.... leultem egy…..