Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsuzsistennő

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
zsuzsistennő 2010.11.10 21:26:38
@NonameDavid:
Jajj de jó, hogy reagáltál ennek a beképzelt picsának!!!! Köszi, van Isten!!!!:D:D:D:D
Én ugyanezt csinálom, csak Pesten egy Intersparban(amúgy meg miskolci vagyok:P), és állandóan rajtunk csattan az ostor, pénztárosokon, sőt osztályos is voltam, és tisztában vagyok vele milyen hibázni....a vevők túlságosan el vannak kényeztetve, a jogaikkal nagyon tisztában vannak, de azt, hogy hogyan kell kúltúráltan vásárolni, azt kevesen tudják....például, hogy nem tesszük be a mégsem megvenni kívánt csirkemájat a ruhák közé megrohadni, nem esszük tele magunkat, amíg vásárolunk, és fizetni ohne, stb.,stb.,stb...csak hőbörögni tudnak, tisztelet a kivételnek! És pont egy olyantól nem várná az ember, hogy cirkuszol, aki ilyen, vagy hasonló területen dolgozik, mert neki pontosan tudnia kéne, mi fán terem a mogyoró! Szóval minden kereskedelemben dolgozó "kollegának" kitartást főleg most az ünnepekre!!!!! Zs
zsuzsistennő 2010.11.10 21:31:51
@enamel: Ez tetszett!!!!:D:D:D
zsuzsistennő 2010.11.10 21:34:37
@Dr Jozef Vengloš: Ez mind mind így igaz!!!!! egy pénztáros Egy Intersparból!
Elérkeztünk végre az utolsó részhez, ami egy rövid összefoglalóval indul, láthatunk konfliktusokat, kiabálásokat, sérüléseket, nem volt egy unalmas évad az fix. De foglalkozzunk inkább a jelennel mert az még izgalmasabb. Ott hagytuk abba egy hete, hogy Dave és Kevin jutott a…..
zsuzsistennő 2010.08.14 09:59:17
@zsuzsistennő: úúú, mosz olvasom, hogy idén vette át a melót a srác, nekem 2005 volt a műsorra kiírva, bocsi:D
Béla szomorúan tapasztalta, hogy fél éve töltögetett Shell-kártyája a Mekiben egy darab kis hamburgerre fussa: Körülbelül azóta volt egy üzemanyag-töltőállomásos pontgyűjtőkártyám, mióta bevezették. Régebben nem igazán használtam, csak a port fogta a fiókom mélyén.…..
zsuzsistennő 2010.05.29 14:39:29
@Bukowszky:
Tök igazad van...nem tudom a beíró mit várt ettől az egésztől? Hogy vesz egy 4 tagú vacsorát?? max. ha annyiért tankol....
Nekem Super...kártyám van, nincs rajta sok pont, de volt már, hogy kisegített, mert abból vettem cigit....vagy éppen reggelit...
Szóval szerintem meg jó dolog, főleg ha az ember gyűjtögeti rá a pontokat!
Az alanti, nagyszerű, bár kemény és keserű levelet irodalmi alkotásként tesszük közzé. A világért sem szeretnénk például azt híresztelni, hogy a kispesti Europarkban lévő Interspar vezetősége hazahordja az árut. Nyilván nem tesznek ilyet, a Homár Tiborcának panaszában nem is…..
zsuzsistennő 2010.05.29 10:59:17
@buszosgabi:
Köszönöm válaszod! Ami a nagy kár, hogy én Budapestnek pont a másik oldalán mozgok, én délpesten lakom:)így nem nagy a valószínűsége, hogy járok ezeken a járatokon:(
De mindenképpen kitartást neked a mindennapokra, és beszólásmentes napokat!!!
Zsuzs
Heccelésből teszem be Balázs levelét, aki elmeséli, mi történt a minap, amikor a Waitrose lánc egyik szupermarketjében váratlanul hosszú sor alakult ki a kasszák előtt. Annyit segítek, hogy nem nevették ki a vásárlókat, nem tettek rájuk félhangosan megjegyzéseket, és nem is…..
Chubyval ellentétben én biztos vagyok abban, hogy ebből nem nyer annyit a szupermarket, hogy megérje figurázni vele. Mármint abból, hogy jó nagy táblán hirdetik az 57 forintos ásványvizet, amit 59 forintért adnak igazából. Az a fura, hogy szólt nekik a vásárló, mégsem…..
zsuzsistennő 2010.05.28 07:22:42
@kerítésszaggató betonalkoholpista:
Szia!
Én is egy spar-ban dolgozom pénztárosként, és tényleg kellemetlen, de a RENCER- ahogy írtad tényleg nem engedi beüttetni velünk 1985-re a 2000-et...
Javaslom, hogy ha utalvánnyal jársz vásárolni legyen nálad mindig egy kis lé, mert sehol nem adnak vissza belőle...ez van!
zsuzsistennő 2010.05.28 07:30:59
@Auchan Vevőszolga:
Haggyad, ezek azt hiszik, hogy mi direkt csalunk(pénztárosok), nekem hol érdekem, hogy 2 Ft-tal drágában blokkoljam a vizet? Hozzáteszem nem is tudom machinálni a gépet, hiszen vonalkódos a rendszer...
Ez egyértelműen az italosztályosok hibája, hogy nem cserélték ki a táblát, mikor a víz már drágább lett..ennyi
egy pénztáros a spar-ból
Klasszikus műfaj a Homáron a lehúzós tévévetélkedők, illetve a megoldhatatlan feladványaik ostorozása.  A legnépszerűbb ilyen poszt a Féllábú ügyfél a lehúzós tévévetélkedőben című volt. Most Té Rolandinho, a Napi Borzasztó Szóvicc blog középpályás sztárja…..
zsuzsistennő 2010.05.28 07:03:19
Most nem lennék a szuper- és hipermarketláncok helyében, mármint amúgy sem, de ezúttal biztos forrásból tudom, hogy az Index gyűjti az anyagot a legmodernebb kor legdurvább munkaadóinak ügyében, és most a Homár is megpróbálja odatenni a magáét. A Spar elkeseredett, és…..