Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dynand

42 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Corvin negyed a VIII. kerület legdinamikusabban fejlődő része, sőt méltán nevezhetjük Budapest egyik legmodernebb városrészének is. A sok lakás mellett az irodák és vendéglátóhelyek mostanra már annyira kiépültek, hogy az itt lakók minden igényét képesek kielégíteni. A negyed szomszédsága is egyre…..
Szerző: Harmat Árpád Péter A második világháború a szövetségeseknél és a Wehrmacht állományában is bővelkedett hősökben, tehetséges tisztekben és kiemelkedő hadvezérekben. A német hadseregben az alig 27 évesen híressé váló Michael Wittmann törzsőrmester (SS-Oberscharführer) képviselte a…..
dynand 2016.11.04 17:27:35
Ha nem látom, nem hiszem el, tessék: Az MNO egyik szerkesztője vette észre, hogy az MTVA-nál valaki úgy gondolta, Geszti Péter szellemét mindenképpen meg kell idézni, és az időjárást rappelve mondták be tegnap, de úgy, hogy miközben a szemüveges pasi elöl kínlódott az olyan sorokkal, mint az,…..
dynand 2016.07.07 12:28:17
  Egyelőre ismeretlen körülmények között elhunyt Wels Péter Mátyás, a TV2 riportere, a Tények alapítója és egyik legrégebbi munkatársa. Az újságírót nem tudták elérni kollégái, végül elmentek a lakására, ahol a mentők és tűzoltók hívása után holtan találtak rá. A TV2 kedd esti hírműsora, a Tények…..
dynand 2016.05.03 21:26:22
@Butters77: Akkor nem kár érte.
Az Instagramon igen komoly népszerűségnek örvendenek a különböző országok dúsgazdag (és a papa pénzét előszeretettel mutogató) kölykeinek életét bemutató oldalak. Természetesen nem maradhattak ki a mexikóiak sem...
Az ajánlott bejegyzések blokkban alapértelmezetten öt posztot ajánlunk, a listázás a címkék azonossága alapján történik, tehát javasoljuk, hogy minden bejegyzésedet láss el hozzá kapcsolódó címkékkel, hiszen így az ajánlott posztok is relevánsabbak lesznek és a keresőkből…..
Almamag Lőttek a ciginek 2015.11.04 11:19:57
13 éves lehettem, amikor Zech Gabi barátom átjött hozzánk a Petőfi térre (nem lakott messze, a nagyanyám háza mögötti játszótér túloldalán) és azt mondta, menjünk le az állomás melletti felüljáró környékére, a rétre, ami kurvára nem rét volt, hanem egy építési…..
dynand 2015.11.04 15:30:44
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
  Nem tudom, hányan emlékeznek még a régi 124-es Merci kombimra, amit jó hét éve adtam el. Született is belőle egy cikk anno, Intergalaktikus lúzerszopás fénysebességgel címen. Mert az volt. Az eladás is, az autó is. Egy vagyont költöttem rá, hogy ilyen legyen Hogy…..
Balatoni rekordos sorozatunk első részéből többek között már megtudhattátok, hogy mekkora volt az eddigi legmagasabb és legalacsonyabb vízszint, vagy hogy hol és a felszíntől mennyire messze van a tó legmélyebb pontja. Megírtuk azt is, hogy mekkora volt az eddigi legmagasabb…..
dynand 2014.11.18 18:39:27
Legutóbb a legfontosabb lánybandákat vettem sorra, aztán elgondolkoztam, mégis mi lehet ma azokkal a fiúzenekarokkal, amelyekért lányok milliói sírtak vagy sikítottak a kilencvenes években. Mert volt belőlük bőven. Azokból, akik faszán vagy éppen nagyon bénán táncoltak,…..
dynand 2014.05.18 15:10:14
Lehet finomkodni, lehet kertelni, de keleti szomszédunk, Ukrajnai gyakorlatilag háborúban áll Oroszországgal. Márpedig egy ilyen háború a legkomolyabb európai konfliktus nagyon régóta: az egész világ feszült figyelemmel kíséri, hogy mi lesz a vége ennek az egésznek. És bizony, ha…..
dynand 2014.05.14 19:01:57
Már a cikksorozat első részében megígértük, hogy egy kicsit részletesebben is bemutatjuk a PokerStars új, hibrid SNG-ját, a Fifty50-t, amely a hírverés szerint teljes egészében kiváltja majd a végül kis halasztással megszüntetett Double or Nothing SNG-t. Első alkalommal a…..
Új 'rovatom' azon célból jött létre, hogy bemutassam egy-egy tehetséges zenész/énekes munkáját, legalábbis ízelítőt adjak belőle. Első áldozatom nem más, mint Feke Pál, akit mindannyian ismerhettek a Társulat nevezetű műsorból, vagy ha onnan nem is, akkor pályafutása…..
dynand 2010.09.11 16:41:54
Megosztás Közel négy óra hosszája kinn van az Index címlapján a hír, mégsem vették még észre a felettébb szórakoztató hibát - az emberi jogi bizottság MSZP-s tagja, Nyakó István neve igen találó módon Nyaló Istvánra változott egy elütési hibának köszönhetően.  …..
Megosztás  "Nem akartam Che Guevara lenni" - most mégis összejött.                                     Forrás: waddysno..
A Homár a napokban vette észre, AP viszont addigra már be is szkennelte a T-Com számlák végén látható környezettudatosnak látszó szpemet. Egész pontosan mennyi fát kellett kivágni, hogy ez az üzenet eljusson az összes előfizetőhöz? Nem tudom, ez megfordult-e már nálatok,…..
dynand 2010.09.07 17:11:33
MegosztásA Szentpéterváron található impozáns építmény a Néva folyón ível át 2824 méter hosszan, ezzel az egyik leghosszabb hid Oroszországban. A 2004. decemberében átadott híd legmagasabb pillérje 126 méteres, csúcsán egy kilátó található, az alant található…..
Megosztás A rendszerváltás előttről származó reklámfilmek azért számítanak különlegességnek, mert egyrészt legtöbbjük bájosan kezdetleges, másrészt a szocializmusban valódi verseny híján reklámokra se lett volna szükség, azonban a vezetés a fogyasztás ösztönzése…..
Megosztás A mai Humor Hétfőnkben csak egyetlen videó kerül terítékre, de ez megér egy misét: bár nem túl aktuális már a gazdasági válság és annak következményei, ez a remix elképesztően ötletesen és ironikusan tálalja elénk a témát. Talán egy éve láttam először…..
Megosztás Mint láthatjátok, az elmúlt pár napban kicsit pihenőre ment a blog szerkesztősége, de holnaptól újra napi 2-3 cikkel fogunk jelentkezni. Addig is itt egy válogatás, ami talán több közismerten béna klipet is tartalmaz, de mivel biztosan van olyan, aki még nem ismeri…..
A Köztársasági Elnöki Hivatal (LSD) tájékoztatása szerint a pszichoaktív köztársasági elnök nemzeti hovatartozása egyértelműen szingapúri. Azt írják, Schmitt az agy receptoraira és neurotranszmittereire gyakorolt hatását tiszteletben tartva, barátságokat kötve kellene…..
A fröccs, azaz a fehérbor és a szikvíz keveréke igazi hungarikum, nyáron rengeteg embernek jelent felfrissülést egy jó fröccs megivása, az alkoholistáknak pedig az év teljes szakaszában a napi betevő falatot jelenti. A különböző mennyiségű, bor-szóda arányú fröccsöknek…..
dynand 2010.08.19 16:01:26
A 200 méteres férfi a szenzációs I. kerületi parkban ezüstérmével többször rányitott a lányokra, de azóta minősíthetetlenül közölte egy tanár, hogy Verrasztót keresve találták meg a MacBookját. Az európai szövetség (LEN) úgy tudja, a fiúk szóbeli zuhanyzás megalapozott…..
Az 58 százalékos SZDSZ helyi vezetője arra kéri támogatóit, hogy Medgyes Tamással szemben szavazzanak a pártsemleges Yoko Ono leváltására. A párt mérlegelte, hogy nem elég világhírű a Steve Tilston nevű folkénekes, és úgy döntött, az önös érdeket tükröző Indexnek Kovács…..
dynand 2010.08.18 00:16:52