Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timecopo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ficeren 271 ezer forint vízfogyasztás díját szeretnék behajtani, bár ekkora vízmennyiséget fizikailag akkor sem tudtak volna elfolyatni, ha az összes csapot egész hónapban nyitva hagyták volna:Tavaly júlisban "hatósági" vízóránk hirtelen 600 köbmétert volt képes…..
Eleve vízi állat vagyok + kannibalisztikus okokból horgászom + sokat főzök + a család apai fele a Dunaújváros és Mohács közti Halászléövezetből származik, úgyhogy én aztán tényleg tudom, hogy amit Magyarországon halászlé címén adnak, az a nutrasianyesedéknek is a megrohadt…..
Nem túlzás, alig hittünk a szemünknek, amikor megpillantottuk a sarki kisbolt kínálatában a címben szereplő, 170 forintért vesztegetett folyadékot. A grapefruitméretű barna gömbök már messziről felkeltették érdeklődésünket (először azt gondoltuk, hogy nocsak barnaüveges…..
A készenléti rendőr lényege, hogy szinte folyamatosan készen van. Na nem úgy, mint én a pompás Bajuszblog-buli után, hanem a rendfenntartásra. Ebbe a melóba úgy látszik, nem tartozik bele, hogy a kollégák a saját házuk környékét autótolvaj-mentesen tartsák. Egy kétségbeesett,…..
Gábor megtalálta! A hely, ahol az ügyfél sosem pofázik vissza és sosem ír be a panaszkönyvbe. Mészárosné lánykori nevét valaki derítse ki nekünk. A fenti képet ma fényképeztem Veszprémben a Jutasi lakótelepen. Pont azért küldöm el, mert az ő ügyfelei (vagy inkább a…..
Eszterke egy sorbanállás alkalmával figyelt fel a fent látható táblára:Minap a székesfehérvári buszpályaudvaron bérletet vásároltam, mellékesen jegyzem meg, nemrég adták át kifogásolható állapotban (pl: a kocsiállások felének nem jutott tető??!!), de a történet most nem…..
timecopo 2007.12.06 14:48:47
Pár éve történt meg az eset a Bp.-Kalocsa-Baja járaton, nyáron délután 5 órakor, kb. 30 C fok körüli hőmérsékleten...
Már fenn ültem a járaton, mikor valami eszméletlen büdös kezdett el terjengeni a sorok között, majd rövidesen láthatóvá vált a szagforrás is, egy csöves. A figurának tényleg gyomorforgató volt a szaga, hát még a látványa. Mivel pont elém ült le, sikerült alaposabban is szemügyre vennem: eleve mocskosan, koszosan,mosdatlanul, madzaggal összefogott ruhában szállt fel, persze rajta a téli viselet is (mondom, nyár közepe volt!), hosszú hajában tetvek nyüzsögtek -ilyet már láttam, mivel a nyóckerben dolgoztam és ott is gyakori volt az ilyen "ínyencség" bizonyos embereken! A koronát az egészre - illetve az általánosan büdös csövesszagot túllépve - az a lábára több részben feltekert, itt - ott már hiányos,egyébként szerintem minimum többhetes, mindenféle testváladékkal átnedvesedett gézkötés tette fel, ami ezt a rettenetes szagot adta ki magából. A fazon beült egy 35 év körüli, jólszituált hölgy mellé. Szerencsétlenelőször megpróbálta befogni a száját és az orrát a kezével, de ez nem bizonyult túl hatásosnak.. Öklendezve előrement a sofőrhöz, hogy tegyen valamit, de az csak széttárta a kezét, mert a faszinak már beütötte az ingyenes jegyet és erre hivatkozva nem szállította le.
Ekkor -mivel engem legalább ugyanennyire zavart ez a magából elhullott állatok szagát árasztó geci- megkértem nyomatékosan, hogy szálljon le és ne is akarjon visszajönni. Kisebb kényszer hatására a fazon elkotródott, de a szaga még vagy 30 percig nem ment sehova sem a járatról.
...
Mostanában pedig ilyen jellegű arcokkal nap, mint nap lehet találkozni a 9-es buszon, vagy a 28-as villamoson. Gátlás nélkül szállnak fel, mivel a csöviszállókhoz ezeken a járatokon jutnak el a leghamarabb. Azt egyik sem veszi figyelembe, hogy gyerekek, terhes nők is utaznak a vonalon... Már odáig jutottam, hogy inkább sétálok, vagy kocsival megyek, mert elegem lett abból, hogy ezeket a szappant nem ismerő férgeket szállítgassam le a járatokról. Mivel az emberek többsége inkább kussol és befogja az orrát, mintsem cselekedne.
timecopo 2007.12.06 18:19:24
Budapest, nem Budapest...
Nem egészen értelek!Attól még, hogy Budapesten dolgozom, "vidéken" születtem és laktam 16 évig, majd jó pár évet külföldön töltöttem! Nem egészen tudom, hogy mire gondoltál! Nálam ez nem téma...

Egyébként volt lehetőségem kint lenni egy kicsit az USA-ban, és ha hiszed, ha nem, ott /Chicago/ a csövesek -pedig volt egypár, elhiheted - NEM voltak büdösek!És még kulturáltan is viselkedtek...

Nem tudja valaki, hogy ez miért jó a Demszkinek? Mármint, hogy a városképet ezek az egyének uralják... Kb. XVIII. századi Párizs! Ha Genfben leülök a Metróban a lépcsőre, akkor már jönnek is a rendőrök és felszólítanak, hogy azonnal álljak fel. Amennyiben nem, úgy bevisznek!Nálunk ez miért nem lehetséges? Miért tűrjük el, hogy az aluljárókat ezek az emberek uralják? Minden csupa mocsok miattuk, közvécének használnak mindent, még az állatok is különbek!!!
Nem is beszélve arról, hogy ezek nagy ívben leszarják, hogy milyen betegségeik vannak és nem mennek kezeltetni azokat. Ergo, ha valamelyik bunkó rádturházik, akkor reménykedhetsz, hogy csak a ruhádat kell kimosnod, nem pedig évekig valamelyik kórház kezelőjét! Mert sajnos nekem ebben volt részem, ezért sem szeretem őket!!! Nem kevés pénzem, időm ment el arra,hogy kikezeltessem magam, mert a TBC-s geci által rámhányt kór minden eddig ismert antibiotikumra ellenálló volt! ha esetleg a Te gyereked kapja majd el, akkor emlékezz ezekre a sorokra!
A klasszikus kultúrafogyasztók mégsem olyan szegény egerek, ahogy azt esetleg képzelné az ember, ha igaz, amit Eszternek a rendőrök mondtak, és tényleg hetente megtörténik a címben taglalt vagyon elleni bűncselekmény a Szabó Ervinben. Legyenek óvatosak az értékmegőrző…..
Bizonyára hallottak már jóságos alapítványokról, akik ilyenolyan beteg gyerekek nevében szedik be a milliókat. BB a Deákon ennek egy kezdő változatával találkozott, akik azonban már alkalmazzák az amerikai adományozási technikát. Az adományozók egy nyilvános listára vezetik…..
A Homár még nem hallott olyan vásárlási utalványról, ami 60 nap után lrjár, mint, amilyennel Cin találkozott a Corában, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ilyen: 2006. októberében vásároltam a budakalászi Corában egy elektromos kütyüt. A csomagolás alapján elhittem, hogy egy…..
A képen látható különösen aljas érdekből elkövetett hirdetést Mizger találta a Gyulai Média Info Mixben. Vajon mekkora brainstorming előzhette meg és vajon lesz-e windowsos folytatása?..
Baláék Görögországba utaztak az Aeolussal, az iroda azonban sem azért nem tartja magát felelősnek, mert a túlfoglalt apartman helyett egy szarabb helyre küldte őket, sem azért, mert egy nappal hamarabb el kellett indulniuk:Az Aeolusnál idén nyáron befizettünk egy görögországi…..
Az Újpesti piacon él a szenzációs ajánlat a Lacikonyha nevű kajálda közelében, a hentésnél. Aki csak zacskóra hajt, az is jól járhat. De tényleg, miért akarnak ennyire megszabadulni a csonttól?..
Reformok ide-oda, kommunikáció dettó, még mindig előfordul, hogy az ellenőrök ordibálnak a külföldiekkel, illetve amikor az ezen kibukó honfitársaink megpróbálnak tolmácsolként segíteni, az ő fejükről is leordítják a poratkákat, illetve levélírónk, Gergő esetében őt…..