Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pikk

0 bejegyzést írt és 399 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkapják a csepeliek is a magukét Orbántól... A családok évének nyilvánította a kormány és a Fidesz 2018-at. A kormány kommunikációja, a napokban minden családhoz eljuttatott, Orbán Viktor ajánlásával felszerelt nemzeti konzultációs hazugságlevél azonban felülírja a…..
Pikk 2018.11.12 09:53:44
A Kávézóban csendesen ültünk és vártuk, hogy mi lesz a MOMA által meghirdetett tüntetéssel. Nem akartunk előzetesen állást foglalni, nem akartunk a kákán is csomót kereső brigád szerepébe kényszerülni, de aggódtunk, és sajnos igazunk lett. Ez a rendezvény többet ártott, mint használt a demokratikus…..
Aszongyák a hírek, hogy ma megérkezik a következő szerelmetes levél Brüsszelből, amiben az Európai Bizottság a paksi bővítés beszerzéseinek felfüggesztését kéri. Hiába mondta a lézerjani, hogy "Nincs olyan ok, amely miatt fel kellene adni a nukleáris energetikai…..
Alig telt el mindössze öt évecske Magyarország megszállása után, és Brüsszelben máris feltűnt valakinek, hogy némá', valaki meg elfoglalta az egyik tagállamunkat. Ja, és nem az arabok. Nem kellenek ők ahhoz.  Aki nem értette volna, hogy mi ez a ghandista hozzáállás a…..
 A kormány készül a választási törvény módosítására. Lázár János miniszter tagadja a Népszava állításait. „A kormány minden intézkedését azzal kezdi, hogy tagadja.” – mondta Tóth Zoltán a Népszavának.  „Az átszabott rendszer lényege az lesz, hogy a legtöbb…..
Kevesen tettek volna nagy tétet (de szerintem még kicsit sem), hogy az év utolsó napjai Gyurcsány Ferencről fognak szólni. Ám a nagy balos likvidátor egy váratlan mozdulattal ráfeküdt a civil kormányellenes tüntetésekre - és, ha minden olyan jól megy neki, mint eddig, akkor…..
Jót röhögtem a tényen, hogy legújabb legjobb barátaink a ruszkik azért nem felejtik el megfingatni Viktort, hiába lapít lojálisan mondjuk az ukrán ügyben is. Putyin nem felejt, és bizonyára megvan neki minden ócsárolás és beszólás ami csak nálunk a nagy büdösben vagy bárhol…..
JóVáros Blog Fingunk nincs 2014.03.06 18:06:49
Najó, én befejeztem a magyar közvéleménykutatókkal. De még a Mediánnal is. Amit ma a Hann Endre elmondott - ha úgy tetszik: bevallott - egy konferencián, onnantól viccé vált az egész. Idézem: "A rejtőzködő szavazókról azt mondta, hogy míg négy évvel ezelőtt 2500-3000 ember…..
Gulyás István, a közmédia Ma reggel című műsorának egyik műsorvezetője a következő felkonfot választotta a mai, derűs reggelhez: Ma Lídia, Lívia és Simon Gábor lemondásának napja van. Kösz, Pista, tudjuk, hol keressük a nyelvedet...
Érdekes megnézni, hogyan kezeljük a jelszavainkat, milyen gyakran változtatjuk, mit választunk hozzá a készítéskor: inkább a kutyánk neve vagy véletlenszerű karakterek? Infografikás sorozatunkat folytatva ezúttal egy ebben témában készült felmérés eredményei szerepelnek egy…..
A 2006 ősze miatt megvádolt rendőri vezetők most kezdődött büntetőpere ismét a hét évvel ezelőtt történtekre irányította a közfigyelmet, ezért szerzői e-könyv kiadásban is megjelent és az Amazonon már rendelhető Bodoky Tamás Túlkapások című, a 2006-os tüntetések és…..
ReCenzor Mesterházy elkúrta. 2013.09.15 19:11:25
Ha vannak visszautasíthatatlan, akkor vannak elfogadhatatlan ajánlatok is. Nézzük dióhéjban, mit ajánlott az MSZP a DK-nak, miről nyilatkozta később Szigetvári, az Együtt-PM társelnöke, hogy "A szocialisták korrektül tárgyaltak..."Az MSZP ajánlata a DK-nak tehát a szocialista…..
A Kettős Mérce szerkesztősége ezzel a bejegyzéssel búcsúzik Gyurcsány Ferenctől. A szakítás számunkra, épp oly fájó, mint reméljük kedves Ferencnek is. Köszönjük a sok ihletet, amivel bloggereinket ösztönözte a jobbnál jobb bejegyzésekre. Mi nem csak az öszödi…..
Az 1989-es csehszlovák bársonyos forradalom és Csehország demokratikus átmenete óta a legnagyobb politikai botrány körvonalazódik a nem is olyan rég megáradt Moldva partján. Példátlan méretű letartóztatásokat hajtott végre szerda este a cseh rendőrség elit alakulata: a…..
Pikk 2013.06.13 17:22:22
...mi köze a pártnak ahhoz, hogy a magánéletében ki, mit csinál? Lázár János 2013. május 7...
Hosszan jött utánam. Végig, Tahitótfalutól Szentendréig egyfolytában telefonált. Kézből. Időnként megpróbált előzni. Én 54-gyel mentem, tehát legalább hetvenre kellett volna gyorsítania. Nem jött össze neki, mindig érkezett valaki szemből. Ott kezdte el az új számot beütni…..
Ghostwriter A kolozsvári béka 2013.01.22 15:02:33
Nem, nincs sajtóhiba a címben. Arról van szó, hogy nem tudom eldönteni: a tegnapi, kihelyezett MSzP elnökségi üléssel Mesterházyék valóban úgy érezték-e, "békét kell kötniük" a határon túli magyarokkal, vagy csak egyszerűen lenyelték a békát, és beismerték: ezt…..
Itthon szokatlan, külföldön évek óta gyakorlattá vált húzásra szánta el magát az RTL Klub, és közzétette az X-Faktor élő adásaira érkezett sms-szavazatok és telefonhívások összesített listáját, igaz, nem azt, amiben a konkrét számok szerepelnek, hanem a voksok százalékos…..
Fideszes szavazatok híján tárgysorozatba sem vette az országgyűlés azt a javaslatot, hogy tisztázni lehessen az ügynökmúltat. Az Orbán Viktor által korábban bejelentett Nemzeti Emlékezet Bizottság sem állt fel - nem lepődtem meg rajta. Sóhivatalnak és időhúzásnak tűnt már…..
Nem célravezetőek és alkotmányellenesek a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium módosító javaslatai a büntetőeljárásról és az elektronikus hírközlésről szóló törvényekhez. A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete megérti és támogatja a jogalkotó szándékait,…..
Pikk 2012.11.10 08:12:51
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
A második Voice-adástól azt vártuk, hogy az első gyerekbetegségeit levetkőzi, vagy legalábbis pár olyan sallangot lenyirbálnak róla, ami az őrületbe kergeti a nézőt, mondjuk az üvöltő (konzerv) közönséghangot, vagy Malek Andrea ripacskodását. Azt is joggal várhattuk, hogy ha…..
Nem bírom megállni, hogy ne legyek egy kicsit trágár. Amikor elolvastam Nedudgi néni kötetének első versét, valami lebírhatatlan erővel egy régi, igazi klasszikus vicc tolult elő tudatalattimból, egyszerűen nem bírtam másra asszociálni. Meg kell hát osszam Veletek: hátha van…..