Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lupetto

777 bejegyzést írt és 576 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél azon akadt ki, hogy a próbafülkék 22:00 után nem üzemelnek, és ezt sehova nem írják ki a Tescóban. Ennél kábé az összes zárva tartó részleg fájdalmasabb, a mobiltelefonos kuckótól a sajtpulton át az alkoholkimérésig, legfőképp. A Tesco éjjel-nappali nyitva…..
Subba Napi Gif:Friday 2011.12.16 11:57:00
lupetto 2011.12.16 13:55:57
@raves: a számla nélküli vásárlásra gondoltam, meg a vény nélküli, nem bevizsgált gyógyszerek veszélyére, természetesen
  Ha már a Serie A góljainak ezidáig nem tapsolhattunk, ideje, hogy ismét körülnézzünk a másodosztály stadionjaiban. Hajtás után a  3.forduló összes gólja, köztük Feczesin Róbert újabb találata;   ..
 Blerim Dzemaili az átigazolási szezon elején, a Parma együttesétől érkezett De Laurenttiis klubjához. A svájci játékos a válogatott edzőtáborából nyilatkozva beszélt az előtte álló szezonról, magasra téve  a lécet önmaga és a Napoli számára egyaránt;"A…..
 Az NTV Spor szerint Muntari a török átigazolási szezon utolsó pillanataiban klubot vált és a Galatasaray színeiben folytatja pályafutását. A televíziós csatorna szerint a két klub már napokkal ezelőtt egyezségre jutott, mindössze a ghánai igenje hiányzik az üzlethez, ami…..
 Alaposan körbedícsérte a Juventus friss szerzeményét Marco Van Basten, a holland nem spórolt a jelzőkkel honfitársával kapcsolatban. Az egykori Milan legenda a tuttojuvének nyilatkozva beszélt a szélsőről, hangot adva azon véleményének, miszerint a Hamburgtól érkezett…..
Mauro Zarate távozásával gazda nélkül maradt hátrahagyott mezszáma, a szám, mely talán a leginkább áhított darab minden csapat öltözőjében. A 10-es meznek szimbólikus jelentése van, viselője nem lehet bárki, teljesítménye meghatározza a csapat sorsát, szereplése a szurkolók…..
lupetto 2011.09.05 13:21:59
@Pietro87: ezzel most órákig tudnék vitatkozni, de mivel inkább igazad van, így ezt lerövidítve átírtam a sort. köszi
 Újra 100%-os erőnlétnek örvend Stevan Jovetic, aki közel egy évet volt kénytelen kihagyni sérülése miatt. A támadó most újra fitt, remek formában érzi magát és alig várja, hogy meghálálja klubja törődését a következő hónapokban."Rengeteg üzenetet kaptam a…..
 Filippo Inzaghit igencsak megviselte Massimiliano Allegri döntése, melynek következtében nem léphet pályára a Milan BL-találkozóin. Pippo olyannyira bedühödött, hogy kijelentette, elképzelhető, hogy télen elhagyja a Rossonerit és visszatér egykori sikerei helyszínére,…..
 A Juventus új szerzeménye, a Hamburgtól érkező Elia a La Gazzetta dello Sportnak elárulta, többek között Wesley Sneijder tanácsai alapján döntött úgy, hogy elfogadja a Juventus ajánlatát és Olaszországban folytatja pályafutását."Jópár emberrel beszéltem és…..
 Adriano Galliani a piac zárása után a Milan körüli nyári történésekről mesélt, a nyilvánosság elé tárva Nocerino megszerzésének részleteit, illetve kitérve a rejtélyes Mr.X-re és Y-ra is; "Tegnap az irodámban voltam, amikor valaki beszélt nekem erről a…..
 Alberto Gilardino jövője körül ezernyi pletyka keringett a nyár során, szóba hozták közel tucatnyi együttessel, s úgy tűnt a Fiorentina sem ragaszkodna szolgálataihoz. A támadó azonban végül mégiscsak Firenzében maradt, s hogy mit szól mindehhez maga az érintett, arról a…..
  Amauri nem mozdul a Juventustól. Tüntessenek ellene a szurkolók, adja tudtára a klub, hogy nem számít rá, a játékost cseppet sem hatja meg senki és semmi, ő bizony marad Torinóban és nem szerződik más csapathoz. Mint azt ügynöke elmondta, több megkeresést is kapott a…..
 Még el sem kezdődött a bajnokság, máris megvált júniusban kinevezett trénerétől a Palermo Presidentéje. Stefano Pioli bűne, - Zamparini megítélése alapján - hogy három hónapnyi munka után sem tart sehol a csapatépítéssel és a játékosok fizikális állapota sem…..
 Lehetetlen felsorolni mindenkit, aki klubot váltott a mercato utolsó órái alatt (erre itt van a goal.com/it kitűnő listája), de néhány transzfer azért még mindenképp egy-egy külön szót kíván. Lássuk a nagy nevek árnyékában milyen egyéb érdekesebb üzletek…..
 Antonio Nocerino a Milanban folytatja pályafutását, vált hivatalossá mindössze percekkel a mercato zárása előtt. A 26 éves középpályás a Palermótól érkezik a bajnoki címvédőhöz mindössze 500 ezer euró ellenében, valamint ezen felül a szicíliai együttes még egy…..
Megegyezés született az Inter és a Lazio között Mauro Zarate klubváltásáról, melynek értelmében az argentin támadó 2,7 millió €-ért opciós joggal egy évre kölcsönbe kerül a Nerazzurrihoz, majd a szezon végén 15,5 millió € ellenében végleg az Inter játékosa lehet.…..
lupetto 2011.08.31 16:36:35
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ezt most így én sem értem. Valami biztos van a háttérben, mert ez így gazdaságilag nem túl logikus. Meg miután 2-őt előreléptetek, megint gyorsan visszábbléptek
lupetto 2011.08.31 18:55:09
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: szerintem pedig egy abszolút kivételes képességű játékos, akiről kár volt lemondania a Laziónak. De berendezkedtetek a távoztára, ez egyértelmű. Szerintem az Interben klasszissá válik majd, ha kap elég lehetőséget és érzi a bizalmat
 Mint arról már korábban beszámoltunk, alaposan belehúzott az átigazolási szezon finisében a Roma és immáron biztosnak tűnik, hogy a mai nap folyamán 4 új játékossal is bővül a Giallorossi kerete. Kjaer megszerzése már a délelőtti órákban biztossá vált, majd érkeztét…..
lupetto 2011.08.31 18:52:52
@Marco13: úgy is lett, szép nap ez a romanistáknak
Azzurri Arrivederci Santon! 2011.08.30 12:58:00
 Olaszországban kutyába sem veszik a tehetségeket, ez már sajnos többször is bebizonyosodott az utóbbi évek során, s erre sajnos itt a legfrissebb példa is, nevezetesen Davide Santon esete. A játékos minden kétséget kizáróan hatalmas tehetség, mégsem számol játékával sem…..
 Walter Sabatini a mercato utolsó pillanataiban alaposan kiengesztelheti az eddigi transzferek láttán kissé csalódott romanistákat. A klubhoz közeli források alapján ugyanis a fővárosi klub a következő nagyjából 36 óra során hivatalosan is bejelenteni készül Simon Kjaer, Gago…..
 Megegyezésre jutott a Juventus és a Hamburg együttese Elia ügyében, a 24 éves játékos így immáron biztosra vehető, a Juventusban folytatja pályafutását. A szélső Antonio Conte külön kérésére érkezik a klubhoz, vételára bónuszok nélkül 9 millió euróra rúg. A La…..
 Irigylésreméltó építkezés folyik Nápolyban, ezt talán minden csapat szurkolója hajlandó elismerni. De Laurentiis abszolút tudatosan, pénzt nem kímélve formálja egyre erősebbé a Napoli keretét, mely most újabb ékkővel gazdagodhat. A legújabb kiszemelt Juan Guilherme Nunes…..
 Komoly érdeklődésre tart számot Davide Santon, akit az Interen kívül egy sor együttes szeretne a soraiban tudni. A kérők között megtalálható a Roma, a Dinamo Kijev, a Bordeaux, a Lyon és a Newcastle United is. A játékos választása, ha csak rajta múlik a Romára esne, de…..
Azzurri Mindeközben Nápolyban 2011.08.28 01:06:00
 A Stadio San Paolo-ban a csapattal együtt bemutatták a klub legújabb szerzeményét, Goran Pandevet;     S ha már az azzurri pályára lépett, 3-1-re le is győzte 60 ezer szurkoló előtt a Palermót, többek között egy ilyen csodálatos Maggio gólnak köszönhetően;…..
lupetto 2011.08.28 14:20:51
@Pietro87: A Citys résszel tudnék vitatkozni, de a többit nagyjából osztom én is. Pandev leigazolása szerintem legalább furcsa, de a rutinja még jól jön majd, nyilván ezért választotta Mazzarri.
lupetto 2011.08.29 09:53:56
@Pietro87: akkor most átírom én ;) legyen mondjuk Roma a következő
 Két mérkőzés is vár bő egy héten belül az Azzurrira, előbb szeptember 2-án a Feröer-szigetek, majd 4 napra rá Szlovénia nemzeti tizenegye ellen. Mindkét mérkőzésen kötelezőnek tűnik a győzelem, pláne a spanyol válogatott legyőzése után, lássuk Prandelli kikre…..