Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frusztrált EÜfórummodik kedvence

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Indokribanc nincs 2011.08.15 11:08:00
Tegnap jelent meg a szarrobbantó blogon, majd kikerült az index blogketrecébe egy poszt, ami a szokásos ne hallgassuk el kiindulási pontból azt mondja, a társadalomnak beszélnie kell arról, hogy néha a nők is tehetnek a megerőszakolásukról. Ez így ebben a formában nem igaz, de abban…..
Frusztrált EÜfórummodik kedvence 2011.08.15 16:06:49
@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:

"a fasznak vettél fel devizahitelt, tudtad jól, hogy milyen kockázata van, mégis felvetted. akkor szopjál bazmeg, a 267 forintos svájci frankkal. aki devizahitelt vett fel, ne sírjon ha kúrják. oppárdon. ne sírjon, ha baszott magas a törlesztőrészlet."

Ugyanezt mondtam már a válság előtt is évekkel (emlékeznek is rá az érintettek körülöttem, hallgatnak is, mint a szar a fűben!) és hát valljuk be, kevés az olyan ember, akinek tényleg a híd alatt kellene vagy kellett volna aludnia, mert nem veszi föl a hitelt. Konkrétan én egyetlen embert se ismerek, aki éhezett volna, vagy tényleg híd alatt lakott volna és amiatt kellett hitelt fölvennie. A nyaralásra, plazmatévére és audira költött milliók miatt most fizetendő kétszerannyi milliót bizony nyögjék csak azok, akik fölvették.

"úgy egyébként meg akkor sok szeretettel várom, hogy konkrétan melyik térdízülettől hány centire érő szoknya esetén válik a nő nemi erőszakkal statáriálisan, bármelyik férfi által büntethetővé, mert én biza eddig erre még nem láttam soha jogszabályt. és hogy konkrétan hány % csöcs látszódhat ki, és milyen szálvastagságú tangabugyit vagyok köteles az ánuszrózsámra illeszteni, hogy ne legyek többé áldozathibáztatva, ha akaratom ellenére mégiscsak megbasznak."

Majd szurkolok neked, oké? Ha ügyes vagy és szerencsés, nem fognak megb*szni. Nem kívánom neked, hogy bárki megb*sszon (bocs, de te fogalmazol így) sőt, szerintem nem kéne senki neked, ne b*sszon meg senki. Az lenne a legeslegjobb.

"azon kívül arra is kiváncsi lennék, hogy konkrétan milyen nemi aktus (smár, szopás, nyalás, petting, etc) ad automatikus felhatalmazást a férfiak számára, hogy utána már seggbe vagy pinába tosszanak akaratom ellenére."

Akaratod ellenére? Tehát, ha nem akarja valaki, hogy a pináját tosszák (szép fogalmazás) akkor arra ezek a módszerek alkalmasak? Miért érzem úgy, hogy te ezeket próbáltad és aztán boci szemekkel néztél, hogy egy szopás-nyalás-petting után az a rohadt kan nem hajlandó leállni...?
A sorok között érdemes nálad elidőzni, elég ijesztő...

"vagy ha smárolok egy fickóval, akkor az automatikusan beleegyezést jelent abba, hogy akár a haverjaival is megkúrathat, vagy mondjuk filmre vegye, ahogy a seprűnyelet vagy a borosüveget feltolja a tetszőleges lyukamba?"

Haverjaival? Csak nem póruljártál? Ittál, flörtöltél? Ezek a dolgok úgy jönnek elő nálad - és ezért ijesztő - mint a 40 éves cigányasszony esetében az, hogy "25 éve ver az uram".
No de nem mondom tovább, úgyis érti, akinek esze van.

"aztán arra is kiváncsi lennék, hogy vajon miért nincsenek ilyen szabályok férfiak számára, mert esküszöm, egy csomó faszit látok kint az utcán, akit nagyon szívesen seggbedugnék egy rohadt nagy baseballütővel, de valahogy sosem hallottam róla, hogy ha kint van a fél valaga (kőmívessegg) a bermudanadrágból, akkor oké lenne, ha én ráugranék egy rücskös műfasszal, és megtöcskölném, pedig esküszöm, nagy kedvem lenne hozzá néha. pedig esküszöm, a kőmívesseggnél nagyobb vizuális környezetszennyezés, amit azonnal statáriálisan büntetendővé tennék, nem nagyobb van. és mégsem kúrja meg őket senki. csak nem azért, mert fasziból vannak, és a férfiak teste szent és sérthetetlen, míg nők teste köztulajdon, és mindenki tudja, hogy bármikor baszhatóak?"

Nyilván a férfiak, főleg a magyar férfiak nem annyira vonzóak (és akkor még finom voltam), hogy ez okozzon problémát.
Az, hogy undorító vagy idegesítő, azt elismerem.
Olaszországban tengerparti (!!!) városban tiltották be a lenge öltözködést. Ujjatlan pólót pl.!
És számos egyéb erkölcstelen dolgot tiltottak be és súlyos ezreket kell fizetni a szabálysértőnek (nyilván euróban).
Hidd el, a normális férfiaknak az se szép látvány, amikor egy srác kisgatyája van kint...

"szóval az ajánlatom fennáll. ma este 6-kor a gödörnél, lesz nálam seprűnyél, műfasz, borosüveg, és ha bármi nem tetszik a ruházatotokon, vagy a viselkedéseteken, ittatok mondjuk egy sört, vagy mondjuk nekem baszhatnékom van, nektek meg nem, akkor szabadon megkúrhatlak benneteket a fentebb említett tárgyakkal. tetszőleges testnyílásba. na, deal?"

Csatlakoznék a föntebb már megírt igazsághoz, nagyon izzadtságszagú, amit írsz...
Frusztrált EÜfórummodik kedvence 2011.08.15 16:58:01
@AndOr01: Izé.... nem én akarok senkit megtöcskölni semmi rücskös dologgal... bocsánat
Frusztrált EÜfórummodik kedvence 2011.08.15 17:01:00
@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Te egy kicsit paranoiás vagy kis drágám.
Az ötvenes években kellett volna élned, de amúgy sok esetben most is ötvenes évek van, pont az ilyen ügyekben, ahol a nő sírva odamegy a bíróságra és egyből mindenki együtt szidja a férfit, aki nyilván maga a gonosz. Nagyon szánalmas ez, hogy erről beszélünk, de ha már rendőrségi följelentéssel fenyegetsz TE KIS SENKI, akkor elmondom, hogy én soha olyan kapcsolatban nem akartam lenni és nem is voltam, ahol iszonyú fölizgatás után nincs vége normálisan. Ezt előre szeretem tisztázni - még ha kicsit túl alaposnak meg merevnek tűnik, akkor is.
Na, hol akarsz te engem följelenteni és miért? Mesélj már, hadd mulassak! :D
Király a diploma, de a munkaadók még a fél karukat is odaadnák egy jó szakmunkásért. Elértük, hogy az évek során „diplomagyár” lettük, felsőoktatásunk ontja a sok értelmiségit, csak közben elfogyott a szakképzésből kikerülő megfelelő tudással bíró fiatal.…..
Mivel lassan következik az elszámoltatások ideje, néhány érintettnek  fontos információkkal szolgálhat az Útikalauz börtönbe vonulóknak című korábbi Zugügyvéd blogbejegyzés. Íme a Csak 1 ember nicknevű hozzászóló jótanácsai, mit tegyünk, ha megvernek a…..
Frusztrált EÜfórummodik kedvence 2010.05.28 12:07:13
@Sics68:

"Szerintem Lac01 már vétkes vagy felbujtóként elkövetett súlyos testi sértésben és nemi erőszakban..."

Egyetértek! Kintről ordítani a legkönnyebb! Mint a középkorban, az ilyen Laci-fajták mentek kövezni meg égetést nézni. Szomorú.
Frusztrált EÜfórummodik kedvence 2010.05.28 12:25:49
@Severus:
No azért álljunk már meg egy pillanatra. De tényleg. Amikor valaki a 2 tonnás vassal a segge alatt megy, akkor FEGYVERREL megy. Basszus, több embert tudsz vele megölni egyszerre, ne kicsinyítsük már!

Tudod, amikor 30as tábla van, park, meg focizó gyerekek meg AKÁRMI mellett, én megyek a kocsival max 30-al, mögöttem meg DUDÁL az idióta teherautós, aki meg az első előzésnél fölgyorsít 50 fölé, na amikor anyázva elhúz mellettem és életveszélybe sodorja a gyalogosokat, igenis lebegjen fölötte, hogy aki életeket vesz el, az bekerül.
Kerüljön is!
Bepiálva elgázolni, meg zebrán embereket, aztán játszani az ártatlant, meg ilyen hülye dumákat kitalálni, hogy "az csak kintfelejtett harmincas tábla, föl kell venni a forgalom ritmusát" hát a jó édes anyját annak, aki veszélyezteti a gyalogos életét, igenis csukják le és ne csak egy évre. Bocs.
Judit megdöbbenve tapasztalta, hogy tudta nélkül mások is lakhatnak otthonában. Bár lakását 2003-ban vásárolta, az oda korábban bejelentett férfit sehogysenem hajlandó onnan kijelenteni a Népességnyilvántartó. Így viszont párját nem tudja oda bejelenteni. A Homár sajnos nem…..
Frusztrált EÜfórummodik kedvence 2010.05.28 11:37:44
@Tomzone: Ezért kell vastag, durva ajtó, jó zárral, legjobb a teljes vasajtó, bezárod és nem nyitod ki, főleg nem éjjel meg hajnalban. Köszködjenek csak
Sose dőlj be annak a srácnak, aki ingyen laptoppal csalogat fel magához, mert általában csak meg akar… kapni. Következő történetünk mesélője is ezt a filozófiát vallja, de elsődleges üzenete mégis inkább ennyi: ha megcsalod a párodat, legalább ne áruld el neki,…..
Frusztrált EÜfórummodik kedvence 2010.05.28 11:12:17
Már  17 hónapja ülök itthon. Már a felmondásom is érdekesre sikerült, de végül addig-addig izélgettek, míg aláírtam a közös megegyezést. Úgy voltam vele, hogy a végén már szinte örömmel távoztam. Azóta persze én is nap mint nap átnézem az álláshirdetéseket. Már…..
Frusztrált EÜfórummodik kedvence 2010.05.28 10:06:10
  A budapesti Belvárosban, mint már említettük, csupa móka és kacagás az élet. Amióta 2006-ban kerületi polgármesterré választották, a tartásában és mozgásában némileg egy tyúkra emlékeztető Rogán Antal mindent megtesz a helyiek szórakoztatása érdekében. Több…..
Nem tudom ki járt már Sümegen, mindenesetre mindenkinek ajánlom, mert a várból a kilátás egyszerűen pazar. Történt eme kis városban, hogy a sümegi várkapitányok, Papp úrék (a vár üzemeltetői), miután leaszfaltoztak egy parkolót, a megmaradt fél kamionnyi anyagot ahelyett, hogy…..
 Picsázmány:  „A házasságot, családot nem azért támogatja az állam jelképes és anyagi módon, hogy az állampolgárok szexuális önmegvalósítását finanszírozza, hanem azért, mert gyerekek születnek, akik fenntartják a nemzetet és eltartják az idősebb…..
2 éve folyamatosan keresek állást. Közgazdász vagyok +2,5 felső fokú OKJ-s képesítésem van. Ugymint: - regisztrált mérlegképes könyvelő - mint költségvetési belső ellenőr a regisztrációm folyamatban - jelenleg egy Munkügyi és TBJ továbbképzésen nyomulok (még két…..
A Nyugati pályaudvar mellett felépült Eiffel-ház, egészen pontosan a mellette fekvő Eiffel-park már napokkal megnyitása után kiérdemelte a Budapest Száksz pecsétet. Az első élményem ott ugyanis egy tábla volt, amelyet (nagyon sajnálatos módon) nem fényképeztem le, de a…..
Frusztrált EÜfórummodik kedvence 2010.05.27 16:23:54
@pösti: foganatosítsd! Mert amúgy igaz!
Frusztrált EÜfórummodik kedvence 2010.05.27 16:25:17
@pösti: Föltéve, ha tényleg közterület. Ha nem, akkor NE
„40 perc késéssel találtam meg végre az ő háztömbjét, felcaplattam a negyedikre és csöngetek. De ő nem nyit ajtót. Dörömbölök. Semmi. Felhívom: ki van kapcsolva. Vállat vonok és elindulok haza” – mit lehet tenni, ha egy pasi nem késésálló? Mert bizony a…..
Ausztrália a kemény férfiak hazája, a foci a kemény férfiak sportja. Egyrészt. Másrészt viszont Ausztráliában is fociznak az asszonyok, mit asszonyok, lányok, hölgyek. A Matildas, ahogyan ott becézik őket, szóval Matildék. Méghozzá nem is akárhogy – ha csak az…..
Frusztrált EÜfórummodik kedvence 2010.05.27 15:56:22
Az új kormány az igazságügyi reform részeként a Büntető Törvénykönyv (Btk.) több rendelkezését is megváltoztatja, így például 2010. július elsejétől  a Btk. a következő új szakasszal egészül ki: „166/A. § (1) Aki önmagát megöli, bűntettet követ el, és…..
Frusztrált EÜfórummodik kedvence 2010.05.26 14:55:32
@énis:

"és utána van pofája nem meghalni"

:DDDD
A Freedom-magazint az egyház alapította arra a célra, hogy egy függetlennek látszó forrásban jelentesse meg az "ellenségeit" lejárató cikkeket.A legújabb kiadás a CNN-el és Anderson Cooper-rel foglalkozik. Elolvastam a cikkeket, és megnéztem a videókat. Akik szintén…..
Frusztrált EÜfórummodik kedvence 2010.05.26 14:45:15
@Samuzia: Mondjuk lehet, hogy jogosan. Mert tegyük föl, aláírja valaki, de később tag lesz, pár nap múlva. Akkor mi van? Akkor szólnia kell, hogy szcientológus lett és kéri, hogy rúgják ki? Elég érdekes...

Ami engem illet, a szcientológusok lehet, hogy kicsit furcsák, de a hitgyüli kormányzati (bár csöndes) elismerése ezerszer riasztóbb dolog....