Adatok
forestshadow
0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Pár napja feltettem a Facebookra ezt a kérdést, érdekes és fontos válaszok születtek. És te?
Sok szó esik a gasztroforradalomról már évek óta, de nagy kérdés, hogy tekinthetjük-e forradalomnak az elkezdődött pozitív folyamatokat, érint-e annyi vendéglátóhelyet, hogy…..
Bizony, már végeztem is a Harry Hole-sorozat még egy kötetével. Cím szerint ezúttal a Nemesziszről van szó, ami kronológiailag a legutóbb tárgyalt Vörösbegy után következik. Úgy gondoltam, elolvasom a könyveket addig, amíg le nem zárul a Tom Waaler-szál, és aztán ugrok vissza…..
Ha van egyszerű alapanyag, ami valóságos hollywoodi karriert futott be, akkor az a bab. Pedig nem is olyan régen még a szegény ember gesztenyéjének nevezték, és a 20. század első felében is a legolcsóbb, leghétköznapibb eledelnek számított.
Nagyanyáink receptes könyveiben…..
forestshadow
2014.01.22 12:50:19
Van itt a blogon az oldalsávban egy menüpont, ami ugyanaz, mint a mai poszt címe. Ezzel a címkével a blog íródása óta már 47 bejegyzés került fel ide, úgy, hogy valamely kedvenc vers, novella, haiku... került bemutatásra benne. Ez itt a mai: Molnár Krisztina Rita: Kőház…..
Többször szó esett már korábban arról, hogy nem igazán hiszek a készre lakberendezett otthonokban. Abban igen, hogy mondjuk életünk jelenlegi állása szerint így vagy úgy néz ki a lakásunk. De ez egy folyamatos változásban lévő transzformáció, amit akár egy asztalra tett…..
forestshadow
2011.09.15 13:49:08
A Tampopóból már egyszer ágyaztunk be egy spagettis részt, de most kiderült, hogy a japán ramen tésztáról is esik benne szó. Tényleg, szerintetek a Más Tésztának kellene foglalkoznia tészta keleti, meg más egzotikus megnyilvánulásaival is?..
forestshadow
2011.02.08 12:15:20
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Magamon pedig azt vettem észre, hogy igényesebb és bátrabb vagyok a konyhában, és ez nemcsak azt jelenti, hogy változatosabb a menü, hanem hogy az alapanyagokért is képes vagyok messzire menni, illetve mostanában sokat improvizálok, mert nem mindig találok kész receptet arra, amit kigondolok.