Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matteoo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézem ezt a kampányt meg az összes többi szánalmas reklámot, próbálkozást: "Itthon otthon van", "Jöjjön a Balatonra", "Élvezze velünk a magyar tengert" - nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Magyar Túrizmus Zrt? Itt is valaki megint jól járt.…..
matteoo 2011.06.02 22:49:32
@666E: "meg kell jegyezzem szigorúan csak az egyensúlyra való törekvés nevében, hogy a modoros ám iróniamentes kommentelőket ócsárolni, önnön felsőbbségünket fitogtatva még az ilyen kommenteknél is durvamód modorosabb.."

az iróniamentes kommentelők nem feltétlenül modorosak, max annyi a helyzet, hogy nem esik le nekik, hogy mi a cikk lényege, és hülyeségeket írnak. de őket ócsárolni mitől lenne modoros? soha nem értettem az ilyesmi kérdéseket, hogy "modorost kiáltani nem a legnagyobb modorosság?". nem, nem az. mitől lenne az? ebből meg csak arra tudok következtetni, hogy neked sem esett még le egészen a modoros szó definíciója, vagy a blog lényege. én pedig most ugye fitogtatom az önnön felsőbbrendűségemet azzal, hogy oltalak. de ettől én még nem leszek modoros.
matteoo 2011.06.02 23:51:16
@666E: nem értek egyet azzal sem, hogy a hülye kommentelőket oltani magas labda lenne, nem kell modorosblog-törzsolvasónak lenni ahhoz, hogy valaki észrevegye egy cikkben az iróniát. de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy még mindig nem válaszoltál arra, hogy ez a "keselyű-magatartás" mitől lenne modoros. oké, tartsd kreténségnek, vagy mondd rá, hogy nem elegáns, de azt ne hogy modoros, mert nem az. nem akarok én kötekedni, csak ezt a kis fogalomzavart szerettem volna tisztázni. mielőtt válaszolsz csekkold még egyszer a modoros szó definícióját.
Szia Tibi,A mai kommentáradat láttán úgy gondoltam, igény lenne a modoros lovas c. irományra.Remélem tetszik.ÜdvWHR A modoros lovas1. A "suttogó"A suttogó kiábrándult a klasszikus lovasoktatásból, valószínűleg azért mert soha nem volt elég ereje, kitartása, vagy…..
Modorosblog Hungarikum II. 2011.01.18 23:33:00
"Történelmünk kezdetétől nagyok voltunk, s híresek" - beszarok. Akkor kezdjük elölről: általános iskola, első osztály. Na, szóval ott valahol a sztyeppéken, a tundrán meg valahol Ázsia közepén éldegélünk. Halászó-vadászó-gyűjtögető életmóddal, nem…..
Modorosblog Bacon szalonna 2010.11.23 06:00:00
-Ezt figyeld, mekkora gyökerek ezek. Ott, a következő oldalon: bacon szalonnával töltött pulykamell. Még jó, hogy nem turkey pulykával meg pommfritt-krumplival, mi?-Hihi, de gáz. Az. Meg sampinyongomba. Tehát: gombagomba. Aztán CD-lemez. Jamón Serrano-sonka.-Ez csak a jéghegy…..
matteoo 2010.11.23 23:38:33
Szia Tibi! Hát, hogy ti még így bírjátok! Őszinte tiszteletem. Le a kalappal!Megevett a fene. De ez most legalább egészséges. Valaki másnál kutyám született, én meg megint hülye voltam. Egyébként sok sok kafaságot még, már ha ezt így lehet. Sok sikert:Buffout Kutya,…..
matteoo 2010.11.11 20:14:08
Modorosblog A Mi házunk 2010.08.30 07:00:00
-Na, hát Ő lenne az.-Óriási, nagyon tetszik, fantörpikus... Szuper környéken van, harminckettőért errefelé ez ingyen van. A kilátás is gyönyörű: Omszki-tó, falu közel, de mégis csendes, minden. És nincsenek indiánok.-Dáviddal mi is így gondoljuk. Körbenéztünk, de itt…..
Modorosblog Az önérzetes ügyfél 2010.08.19 07:00:00
-Hallod, teljesen kivagyok. Nap mint nap hívogatnak ilyen telemarketinges csicskák kiváló ajánlatokkal, meg hogy ide meg oda fektessem be a pénzemet - ha volna mit... lerázom őket persze folyton azonnal, ahogy az adatvédelmet meg az esetleges jogi következményeket hozom szóba. Kértem…..
matteoo 2010.08.21 18:23:12
 Hát mit is mondjak hirtelen? A tavalyinál még buzdítottam is a népet, de se a Kult, se a Szórakozás kategóriában nem sikerült a tízbe jutni - ellenben Józsinak a Szlenggel, nathanp-nek a Tardával, Izomtibinek és Kocsmáros Rudinak, valamint Gyűlölt ellenségeinknek sikerült…..
matteoo 2010.07.15 18:02:08
Annyit kérek, hogy ha kiteszitek, mindenképpen álnévvel. Mert a néptáncos bosszú olyan, mint a Blöffben a cigány bosszú... Elég kellemetlen. Mondjuk legyen Muddy az álnév.    A modoros táncházba járó   A házigazda: Érkezését igyekszik nagyon látványosan tenni:…..
   Egyszer régen, valamikor, túl a mesék határán élt egy gyönyörű katicabogarantyú. Hercegnőnek hívták.De nem ám közönséges katicabogarantyúról van szó, ő mindenki mástól különbözött. Színe nem piros, hanem rózsaszín volt, s csak 6 pettyecske díszítette. A…..
matteoo 2010.03.11 16:42:54
Na most fogok nagyon sok ellenséget szerezni magamnak, mert szerintem ez volt az a rész, aminek semmi, de semmi értelme nem volt a sorozatban, abszolút filler, parasztvakítés, kinek hogy. Egy olyan jövőbe megyünk előre, amiről tudjuk, hogy nem fog megtörténni, hiszen a végén Hiro csak…..