Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lalagé

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; } Tíz évvel a nápolyi kollégium után, - már túl voltam a főiskolán, és az első házasságomon,…..
Bermuda sokszög Vonatok 2010.10.18 20:27:00
Valahol rátanultam a várakozásra. Lehet, hogy már egész kisgyerek koromban azt mondogatták: nemsokára jön haza édesanyád, addig légy jó gyerek, ne sírj, maradj csönben, aludj szépen. Ez persze csak feltételezés, egy-két éves koromról nekem sincsenek összefüggő emlékeim.…..
 Hogy is jutott eszembe történeteket írni? Na ezt az első mondatot máris törölni kéne, mert túlságosan nagyképű. Történeteket híres regényírók szoktak papírra vetni, neves novellisták, Oszkár-díjas forgatókönyvírók. Tegyem fel magamnak inkább úgy a kérdést: miért…..
Voltunk színházban. Azért járunk színházba, mert Judit imádja én utálom. Így mind a ketten jól járunk. Ha véletlenül jó az előadás, ő pontosan azt kapja, amit remélt (és ezért boldog), én pedig meglepődök, hogy minden számításom ellenére mégsem szart látok (és azért…..