Regisztráció Blogot indítok
Adatok
punk snot dead

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Los Angeles-i hardcore csapat, a Terror a Nuclear Blast kiadó gondozásában szeptemberben jelentette meg friss nagylemezét "Total Retaliation" címmel. Az igen súlyosra sikeredett anyagról most az In Spite Of These Times / One More Enemy dalpáros kapott klipet. A brigád a mai napon kezdi el európai…..
punk snot dead 2019.01.01 16:36:37
Subba Nem velünk, rajtunk 2018.10.17 08:03:12
Összefoglaló agyhalottaknak és 2010-ben kómába esetteknek B)..
punk snot dead 2018.10.17 12:18:59
@Dr Szopjatokle Mind: Jól megmondtad fideszcsicska! Hajolj közelebb apukád, a felcsúti szarcsimbók ánuszához, mert megérdemled igazmagyar.
A rendszerváltást követően, a szovjet hadsereg kivonulása után, - csak úgy mint egész Európában - a magyar honvédségnél is elindult egy lassú és fájdalmas leépülés, melynek egy része a nemzetközi leszereléssel köthető össze. A varsói szerződés felbomlása után hazánk éves katonai kiadásai nem érték…..
A Death in June már több mint harminc éve létezik, története egészen 1981-ig nyúlik vissza. Mégis meglehet, hogy soha az életben nem hallottál még róla. Ez viszont egyáltalán nem gáz, ugyanis az évtizedek alatt a zenekar neve leginkább a kritikusok körében keringett, túl nagy…..
punk snot dead 2014.12.29 15:48:17
1990. október 25-28-i napok krónikája a magyar rendszerváltás utáni napokból. Talán ekkor kaptunk először ízelítőt a ránk váró nehézségekből...
punk snot dead 2014.10.27 19:54:09
@Sam. Joe: Katona voltam, pont bent a külső Váci úton a laktanyában, nagy élmény volt..tovább söprögettük az avart és ettük a lejárt szavatosságú disznósajtot hagymával.
Vannak dolgok, amikre büszke vagyok az Urbanistán. Ilyenek mondjuk a plakátleletek. Vannak dolgok, amikre viszont nagyon nem vagyok büszke. Ilyenek mondjuk a levélleletek. Vagyis azok a postafiók alján avasodó, porosodó e-mailek, amelyek valami miatt ottfelejtődtek. Na most egy ilyen…..
Unásig ismételhetnénk, hogy a kilencvenes években minden jobb volt, de a mai fiatalokat nehéz lenne erről meggyőzni. Még azzal sem, ha öregzenéket mutogatunk, de mi akkor is azt fogunk mutogatni. Hihetetlenül hangzik, de a Therapy? máig legsikeresebb lemeze, a Troublegum ma húszéves.…..
Szerda este jelent meg a Nemjuci zenekar profilján a következő poszt: "6 éves pályafutása után a Nemjuci zenekar januártól felfüggeszti aktív működését. A zenekar tagjai jövőre önálló projekteken dolgoznak. Fontos tudnotok, hogy a banda a legnagyobb szeretetben közösen…..
Nem hallottál még a Dog Attackről? Nem baj, mi sem, de ez a poszt ezen fog változtatni. A Dog Attacket Gabi (Human Error), Barni (Chief Rebel Angel), Pó bá (Igor, Haw, Warpigs) meg Gazsika (Prosectura, Stereochrist) alkotja, de inkább ők beszéljenek: „Röviden annyi, hogy Barni és Gábor…..
Az amerikai Bloody Hollies szeptember 5-én ad koncertet a budapesti Trafikban az RNR666 kilencvenedik buliján. Idézünk a sajtószövegből: "Az együttest egy leszerelt tengerészgyalogos alapította 1999-ben, bevallottan az AC/DC, a DEVO, a Jon Spencer Blues Explosion, a Led Zeppelin, a…..
punk snot dead 2013.09.04 17:30:19
Sajnos igen, pontosabban a hölgyek teste több energiát raktároz, mint a férfiaké, az élet tehát ezen a téren is igazságtalan. A különbség nem számottevő, de azért határozottan kimutatható. Mennyi is pontosan, és mi az oka? Ez a mennyiség óvatos becslések alapján körülbelül 50 kalória naponta. És…..
Bizonyára a sors akarta úgy, hogy Beyoncé tegnapi afférja után ismét a női fenekek legyenek középpontban. Persze   Major Lazer esetében ebben semmi újdonság nincs, hiszen Diplo mindig nagy figyelmet fordított arra, hogy a kedvenc kis projektjét szó szerint seggrázós…..
punk snot dead 2013.05.30 13:04:50
Máig számos vita folyik arról, hogy a punkzene darabjaira hullása melyik évhez vagy eseményhez köthető. Talán a legkézenfekvőbb választ a Sex Pistols környékén kell keresni, hiszen hiába tudja mindenki, hogy a Ramones a punk alfája és omegája, a többség mégis Johnny Rottennel…..
A nők több dologra is tudnak figyelni, ő itt szkanderezik és ördögűzést hajt végre magán egyszerre: Meg mindenkin, aki ránéz...
"A Várkert Bazár átépítése során a felszínre került egy középkori épületegyüttes, falai jó állapotban maradtak fenn. Mivel nem számítottak rá, és a terveken sem szerepel, elrendelték az elbontását." - írta egy neve elhallgatását kérő Urbanista-olvasó. Kérdésemre csak…..
punk snot dead 2013.05.09 13:18:54
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Jah, de lehetne hajléktalan téli szállás is, nájlon lepedő a tetejére, és kész. A vérmezőn van egy pár ilyen fallal övezett lyuk, nagy élet van ott télvíz idején.
A Kozmosz punkrock zenekartól nem szokatlan a politikai töltetű, társadalomkritikus dalszöveg. Az együttes korábban dalba foglalta már Schmitt Pál bukását is, ráadásul a Bandcamp-oldalukon ingyenesen letölthető a hatszámos bemutatkozó EP-jük. A legújabb dalukban…..
Április végén jelenik meg Iggy and the Stooges Ready to Die című nagylemeze, ami 40 évvel követi a zenekar legutolsó nagylemezét. Legalábbis ezzel névvel a Raw Power volt hivatalosan az utolsó Iggy and the Stooges-lemez, tavasszal azonban négy évtized után jön a folytatás Scott…..
Tavalyról még adósok vagyunk pár kifejezetten klassz lemezzel, amik közül összeszedtünk most négyet, hogy galád módon zajos rocklemezeknek skatulyázzuk őket, és röviden elmondjuk róluk miért is annyira jók. Két együttes tavaly hozta ki a bemutatkozó lemezét, de amíg a kanadai…..
F.O.  System – F.O.  System(GrundRecords) Huszonegy évvel eredeti megjelenése után újra kiadásra került a hazai dark alapzenekara, az F.O.System egyetlen nagylemeze. A friss kiadványon ráadásul szerepel a csapat valaha készült összes stúdiófelvétele is, úgyhogy a…..
punk snot dead 2012.11.30 09:05:39
@Vierre_: Te melyik voltál akkor, punkos, nyevávos vagy guftis?
B-oldal TOP5 skinhead film EVÖR 2012.11.03 07:13:00
Lehet, ezzel a poszttal sokan vitatkozni fognak, hiszen egy önmagában kényes témakör filmes megvalósításait próbálja sorrendbe állítani. Előre szólok, nem kívánok definíciós vitába keveredni senkivel, de mivel mégis címet kellett adni a posztnak, a TOP5 skinhead film EVÖR…..
punk snot dead 2012.11.04 00:36:31
@Modor Tibi: Ha jó modoros blogot akarsz, legyen benne:

Tibi, aki látta romper stompert, és akit picsán rúgott a white noise, mert leszarozta a zenéjüket.
Október 31-én jelenik meg az F.O. System összes eddigi stúdiófelvételét tartalmazó dupla CD. Az eredeti album újramasterelt dalain kívül korai demók és kiadatlan felvételek is helyet kapnak a 28 dalt tartalmazó, díszcsomagolású kiadványon. A megjelenés…..
Talán soha nem volt még ennyire brutális, sokkoló klipmegosztás a Lángoló Gitárokon, mint az e heti. A Halloween biztos közrejátszott abban, hogy egyaránt korhatáros klipet készített az OFF!, Sufjan Stevens és az of Montreal, de a Cattle Decapitation már egészen odáig ment, hogy…..
MaNDA Radics, a hősi halott 2012.10.26 08:59:10
A fényképek tanúsága szerint szép őszi idő volt, amikor 1982 novemberében Radics Béla koporsóját leeresztették a Megyeri temetőben. Közismert, eme szomorú esemény előzményeként a gitárkirály is tetemes mennyiségű alkoholt eresztett le a torkán szisztematikusan és nagy…..