Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anhaszen-Pa-Aton

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egyszerű biztosítási kérdést vetett fel Gergely levelében, amit a MABISZ-nak és a blognak is elküldött. Mi van, ha neked megy egy diplomata rendszámos autó, akinek a sofőrje nem tud magyarul. A kék-sárga csak magyar nyelvű, nem lehet valakit rákényszeríteni, hogy aláírjon…..
Vasárnap este 20:45, valamelyik szomszéd házból női sikítás.- Ne csináld, te barom! Eltöröd a karomat!! Hagyd abba!Férfihang kontráz, de azt nem érteni. Aztán már a nőt sem, sikít, üvölt, majd elhallgat.Mit kell ilyenkor csinálni? Menjek le járőrözni és fülelni, hátha be…..
Anhaszen-Pa-Aton 2010.10.11 12:31:13
@Zuhatag:
Teljes mértékben egyet értek veled!
Már csak azért is, mert a fenti kommentemben említett kedves drága jó "apósom" is masszív alkoholista. Napi fél liter konyak, 10 sör az átlaga. Természetesen ilyen kor dühöng, ordibál úgy, hogy az utca végén is lehet hallani, mindenki sz@r szemétláda, mindenki hülye, a saját felesége, a gyereke, rólam nem is beszélve, csak ő normális. Mi meg bújkálunk előle, hogy ilyenkor észre ne vegyen. Egész nap stuffolja magát, hogy mire a munkából hazaérünk, "na majd én jól megmondom nekik" alapon ránkzúdítsa a hülyeségeit. És sajnos sokszor elszakad a cérna, amikor valaki totál részegen, egész nap egy ágyban fetrengve (mert másra már nem futja az erejéből) megmondja neked a tutit az életedről. Igenis avatkozzanak bele a szomszédok HA AZ INDOKOLT.
És még valami: ezeknek az embereknek - csak úgy mellékesen súgom meg - jogaik vannak, tehát nem vitetheted el kényszer-leszokató kezelésre mint anno az átkosban, ugyanis megszüntették!
Tehát a mataj részeg "családfő" aki akár tettlegesen, akár szóval (lelkileg, kérem szépen, ugyanis így is lehet!) terrorizálja a családot - senki nem vitetheti el, ha ő nem adja a beleegyezését! Piros pont a magyar jogrendszernek ezért, meg aki kitalálta ezt a baromságot.
Sandokan az M5 autópálya bevezető szakasza, a Nagykőrösi út kapcsán tette fel a címben szereplő kérdést, mert szerinte ha a városból kifelé menő irányban engedik 70-nel haladni a forgalmat, akkor a központ felé is engedni kellene, pedig korábban a hunyadi utcai…..
A térfigyelő kamerákat annak ellenére hasznos dolognak tartom, hogy sok jogvédő tiltakozik ellenük. Közterületen igenis legyen minél több, ott nem avatkoznak bele velük senki magánszférájába. Aggódjon miattuk az, akinek van rá oka. Talán Ádám ügyét se zárták volna le ilyen…..
Anhaszen-Pa-Aton 2010.09.21 09:23:42
@Bitman:
Pontosan erről beszélek!Fogadni mernék, hogy a platós teherautó nem kapott 30 ezret...(egyébként Szombathelyről, oda telepítették a központjukat). És arra is fogadni mernék, hogy ez csupán a bevételre megy (kérdezzük csak meg a futárokat és a taxis kollégákat, hány ilyet tudnának mesélni?)
Tévedés ne essék, alapvetően nem a térfigyelő kamerák elhelyezése ellen vagyok, hanem az indokolatlan / igazságtalan büntetés (nevezzük nevén a dolgot pénzbeszedés) ellen. És mint tudjuk, a méltányosságból való elengedés intézménye megszűnt. Én ezt tartom felháborítónak.
Szíves figyelmükbe ajánlom az alábbi történetet: Kb. 6 hete találtam az Interneten egy álláshirdetést. Természetesen azonnal elküldtem a jelentkezésemet, és kértem a személyes találkozó lehetőségét, mivel a diszpécseri, telefonos állás éppen nekem való lenne. 3 hét…..
Volt már nagy felháborodás amiatt, hogy büntették az autósokat a csomag szavatosságának lejárta miatt, meg hogy újat kell venni akkor is, ha csak egyvalamit használtunk fel belőle, de minden más bontatlan maradt. Aztán eltörölték ezt a hülyeséget. Pontosabban - amint az Renegade…..
Választások után vagyunk, de választási tudósítás helyett társadalmi panorámát kapunk. Nagy kár... Mi történt 2 hete? Semmi extra, kánonban ordították a szereplők, hogy NINCS MUNKA, NINCS PÉNZ (lyukas a suszter cipője, bezár a nyomda, iskolai büfé és kötelező dramaturgiai…..
Sziasztok! Szeretném leírni az én történetemet.2010 Február óta szenvedek egészségügyi problémával,amit akkor csípőízületi gyulladásként diagnosztizáltak. Kaptam gyógyszeres kezelést és injekció kúrát, ami alatt is sajnos dolgoznom kellett,mert nem mertem elmenni táppénzre…..
Egy önkormányzati céghez, kórházhoz hívott dolgozni az igazgató. Gondoltam, ha egy igazgató azt kérdezi-"elvállalnád-e a független belső ellenőri állást:" ráadásul tanultam, vizsgáztam a keze alatt, ismerte tudásomat, felsőfokú végzettségemet, rutinomat,…..
Aki követi a blog facebook oldalát, az már sejthette, hogy valami készül és nem viccből kérdeztelek titeket, hogy ha lehetne, akkor ésszerű kereteken belül mit szeretnétek nyerni. Ezennel lerántom a virtuális leplet a titokról: egy több fronton folyó bringás kutatás részeként…..
Anhaszen-Pa-Aton 2010.06.25 13:33:48
@parapali:
Pontosan ez jutott eszembe nekem is. Kedvencem, amikor a 6-os bevezetőn a 2*2 sávon teker a külső sávban. Ahol elvileg 60-as tábla van, gyakorlatilag ezt szinte senki sem tartja be. Két méterrel beljebb ott a bicikliút (tudom, mert én is szoktam rajta menni), nincs vele semmi baj (vidéken, ahonnan jöttem sokkal rosszabb bicikliutak vannak, ha ugyan vannak.)
Egy másik eset párommal történt nem olyan régen:
Éppen ki akart kanyarodni egy több sávos útra, ami mellett párhuzamosan bicikliút, tehát elvileg azt keresztezi, ahonnan párom ki akart kanyarodni. Azonban a biciklisnek ott kiraktak egy stoptáblát. Tehát meg kellett volna állnia, persze nem tette, fékezés nélkül, a stoptábla ellenére, nem kis sebességgel bele a kanyarodó autóba. A vége természetesen hatalmas csatt, rendőrség, mentők, hál' Istennek senkinek nem esett komolyabb baja az ijedtségen és a bringásnak pár karcoláson kívül. A rendőr megkérdezte a bringást, hogy ugyan mér' nem állt meg amikor ott volt az a tábla, mire az felháborodva közölte, hogy őrá nem vonatkozik a KRESZ...
MagyarIsztán, napjaink
Szó szerint ütős történetet küldött be aszfaltbetyár. Egyértelműen elsőbbsége volt, amikor nekiment egy másik autós, aki ennek ellenére nem akarta elismerni a felelősségét. Tudom, hogy elég érzékeny téma a vétkes fél etnikai hovatartozása miatt, ezért külön kérlek…..
Kanyarban előzni - hogy is mondjam finoman - dőreség. Ezt Peti is belátja, de ennek ellenére nem igazán érti, hogy az előtte haladónak miért kellett önkéntes rendőrt játszania, aztán pedig hazakísérni és anyázni egy sort. Rendszeres olvasó vagyok. Lassan egy évtizede vezetek,…..
Anhaszen-Pa-Aton 2010.06.23 13:21:04
Richelieu saját magához képest elég lényegretörő volt a lentebb olvasható levelében, ráadásul egy aktuális témát taglal. Az egyik legnagyobb tahóság szándékosan belehajtani az út szélén összegyűlt több centi mély vízbe, hogy a járdán, buszmegállóban álló embereken…..
Végzettségemet tekintve villamosmérnök vagyok, 20 évet töltöttem el a szakmában, javarészt vezetőként. Franciául, oroszul és angolul beszélek. volt már néhány munkahelyem, igazán sohasem hittem, hogy állás nélkül maradhatok. Sokszor ültem az asztal túloldalán, nagyon sok…..
Korábban többször is volt már szó mindenféle védett konvojokról és a sofőrök viselkedéséről, legutóbb talán egy autópályás, kormány ráhúzós verzió volt a témában. Kóbor Szellem tovább bővítette a kört, ezúttal városi változatot olvashattok. Ha jól tudom, akkor…..
Veszélyes játék a buszok csomagtartójának fedele, mert rendszerint oldalra nyílik és ha a figyelmetlen sofőr elfelejti becsukni, nem csak a bőröndök potyognak ki, de az ajtó pengeként is kitűnően használható, főleg nagyobb sebességnél, ahogy azt Aabroncs is egészen közelről…..
Anhaszen-Pa-Aton 2010.05.27 15:51:07
Egy hipermarketben dolgozom eladóként, ahol a rangsor alulról felfelé eladó > részlegvezető  osztályvezető  igazgatóhelyettes. A részlegvezető munkaidejének 95% az áruházban tölti míg az osztályvezető jó ha 10%-át. Az eladók munkáját az osztályvezető értékeli…..