Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gorbok

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Gorbok 2010.08.14 02:38:13
@Domingo: hehe ez úgy hangzott mint az öcsém szokta:

"oké, ha nem engedsz játszani a gépeden, akkor nagy szemét vagy és soha többé nem beszélek veled mostantól"
Kedves mindenki és a többiek. Hamarosan teljes erőből beindul az európai topfutball, ezzel párhuzamosan nekünk is véget ér az elmúlt hetek láblógatása, és belekezdünk erősen a szokott színvonalú tartalmak előállításába. Van néhány teljesen új ötletünk, vagy nevezzük…..
Gorbok 2010.08.04 13:36:53
@imici77: arra már tavaly sem:)

sőt beharangozók még csak-csak voltak jobb esetben, de összefoglalók sosem

pedig most jó lenne, mert a kurva digi mindent vitt, streamen meg biztos nem nézem meg azokat a meccseket, amiket tv-ben azért elnéztem/elhallgattam

úgyhogy jó munkát az nstnek angol fronton!:D
Mivel úgy vagyunk nekiindulva, hogy ma este játsszák a dél-afrikai világbajnokság döntőjét, komoly terjedelemben estünk neki a felvezető beharangozónak, ami index anya hasábjain is megjelenik majd. Gyáva módon Az újságírás szabályait szem előtt tartva konkrét állásfoglalás…..
A németek a modernkori futball egyik legkomolyabb vb-teljesítményt mutatták be tegnap, és éppen igaz, hogy a kontrajátékuk emeli őket a Dél-Afrikában látott válogatottak fölé, de azt is látni kell, hogy mind az angolok, mind az argentinok ellen már az első perctől kezdve…..
Spanyolország a sok nyekergés ellenére elrendezheti, hogy csak egy dél-amerikai jusson az legjobb négy közé, és újrajátszhassák a 2008-as Eb-döntőt a világbajnokság elődöntőjét Németországgal. Hogy ez a spanyol csapat nem olyan erős, mint az akkori, azt látjuk (meg azt is,…..
Gorbok 2010.07.04 02:22:13
@rajaram: Klose melyik hazájáért küzd most?:DD
Rúgd és fuss! Please Be Cruel 2010.06.28 07:30:00
Hát most mégis mit lehet mondani? Anglia súlyos vereséget szenvedett, tönkreverték, szétzúzták, hazazavarták a németek, és ugyan most mindenki Lampard meg nem adott szabályos góljáról beszél még egy-két napig, de aztán már csak az fog megmaradni a köztudatban, hogy…..
Spanyolország - Chile  2 - 1 A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Svájc szépen elhasalt a záróvizsgán, pedig már túl volt a nehezén, Honduras 1 ponttal zárt, ami egy debil gyerektől szép teljesítmény, a H-csoport másik két csapata pedig a világbajnokság egyik legidiótább…..
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
Elérkeztünk az idei világbajnokság utolsó előtti csoportjához, a „G” jelű kvartetthez, ami az egyik legerősebb és legérdekesebb négyesnek ígérkezik. Az egyik legnagyobb favorit Brazília mellett, Portugália, Elefántcsontpart és Észak-Korea található ebben a…..
Gorbok 2010.06.06 21:11:48
@crazy_horse: óriási, köszi:D
nem is tudtam, hogy van ilyen:)

Zidane egy zseni, hiányzik az a mozdulatsor, hogy kapja a labdát, lefordul, és megoldja...