Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berika06

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye te is szeretnél szebb, csinosabb, egészségesebb lenni. De, az időd, energiád nem engedi a folyamatos edzéseket,  Amit, ajánlok az se nélkülözi a mozgást nap-mint nap, viszont nem szükséges az edzőtermeket felkeresned, elég ha nem jársz mindenhova kocsival, hanem gyalogolsz naponta.  Ez könnyen…..
Az OKCupid netes társkereső publikált néhány csártot, melyek a tagok válaszai alapján mutatják be, hogy változott a szexualitásról alkotott kép a világon. Érdekes, hogy 2005-ben még a válaszadók több mint kétharmada fontolta volna meg, hogy már az első randin lefeküdne-e partnerével, míg 2015-ben ez…..
berika06 2017.07.19 12:56:30
@karandash: Nem a nők nem gondolkodnak normálisan, a társadalom nem befogadó.

Viszont tudom sajnálni azokat a nőket, akik veled lefeküdtek, mert ha szextárgyat látsz bennük, az már régen rossz.
Valami gond van veled, hogy nincs állandó partnered, de ha így gondolkozol nem csodálkozom.

Tudod egy "Nőt" megszerezni lehet könnyen is, mert vannak olcsó nőnemű lények is az nem kihívás, megtartani egy igazi NŐT az viszont nehéz, az kihívás.

Becsülöm azokat a férfiakat, akinek sikerül megtartani egy nőt, akivel szexuálisan is boldog és nem csak egymás mellett élnek megszokásból vagy egyéb ok miatt. Ilyen férfi például a férjem is, akit becsülök és szeretek már 37 éve. Az olyan férfiakra, mint te csak azt szoktam mondani, hímneműek nem férfiak, és a sűrűn váltók a "hímringyők".

Lehet, neked is a szád, szemed nagyobb, mint a tehetséged?
Az ásványi anyagokat bioelemeknek is nevezzük, mert nélkülözhetetlenek az élethez, akárcsak a vitaminok. Szükség van rájuk a hormonok, enzimek felépítéséhez is.  Sok esetben, hiába fogyasztunk vitaminokat, mégis fáradtnak érezzük magunkat, vagy rosszulléteink vannak. Ilyenkor ásványi anyagok hiánya…..
„Az egészséges légzés megszépíti   és meghosszabbítja az életet.  /Lao-ce   Amikor egy csecsemő megszületik, rögtön felsír, ekkor megtörténni az első lélegzetvétel is. Az utolsó sóhaj, pedig mindaz, ami az életet jelenti és elválik az életet jelentő testtől, ami többé már nem lélegzik.   Régen a…..
ködpiszkáló magyar nanocsoda 2014.12.12 07:50:26
Bullshit. A szó jelentése: hülyeség, süketelés, buta beszéd, blöff. Nem tudom, miért, de ez jutott eszembe, amikor a blog több olvasójának javaslata alapján elkezdtem utánanézni a Lavylites terméknek. Néhány oldal átolvasása után pedig rájöttem, nem is a termék a lényeg:…..
berika06 2015.03.30 11:56:44
Ritkán van időm olvasgatni, de már többször találkoztam az önök rosszindulatú írásaival. Amit, nem önök forgalmaznak, állítanak elő gyógyszerészként, az csak rossz lehet. Nagyon helytelen lebecsmérelni mások kutatásait, termékeit, sikereit.
Természetesen, a neten sokfajta információ jelenik meg van köztük helyes és helytelen is. De, kérem ne általánosítsanak, különösen, úgy hogy ön, önök nem győződtek meg különböző termékek hatásáról, hatékonyságáról és anélkül becsmérelnek. Önök az egyik oldalukon írnak a gyógynövény gyógyszerekről, a másikon pedig lebecsmérlik, ugyan azoknak a gyógynövények a hatásukat., alkalmazásukat, mert nem az önöké, hanem más gyártóé. Helyes ez önök szerint? Akkor önök mennyire szavahihető emberek? Gondolkozzanak el zene, mielőtt bármit is írnak valahova. Egyébként rólam is lemondott több orvos is és a gyógynövények és az alternatív gyógymódok gyógyítanak, (pl. Salin sógép, olajfa, stb. ) tartom szinten az egészségemet. Ha, nem találtam volna alternatív gyógymódokat, már több éve nem élnék! Önök még nem voltak olyan helyzetben, hogy minden gyógyszertől bedagad a torka, arca, ha lettek volna másképp vélekednének. Önök gyógyszert szednek vagy inkább gyógynövény alapú terméket fogyasztanak és adnak az unokáiknak, gyerekeiknek? Olvastam egy vezető külföldi gyógyszergyártó cég lemondott vezetőjének írását. Megszólalt a lelkiismerete. Önök is olvasták? Ha, nem ajánlom figyelmükbe. Önöknek tiszta a lelkiismerete, vagy csak a pénz számít, mert ugye a gyógyszergyártás, forgalmazás jó üzlet. :)