Regisztráció Blogot indítok
Adatok
From Magyarisztán with Love

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már szép a napunk, hogy elolvastuk Szabó László novelláját egy kelenföldi vécézésről. Olvassák el Önök is a kis, dülledt szemű emberke történetét! Kelenföld MÁV pályaudvar. Indulás előtti WC keresés. Meglepő volt, hogy a váróban szép nagy betűkkel ki van írva: WC és…..
From Magyarisztán with Love 2007.09.19 22:53:19
Pécsen egy non-stop bejárati ajtaján találkoztam a felirattal, egy fotót megért, mellékelem. Tamás..
Új MÁV blog Szálljá' má' fel 2007.09.18 14:51:00
Nem olyan régen egy kalaut egy napilapnak azt írta, hogy nem munkaköri kötelessége felsegíteni az embereket a vonatra. Úgy látszik ehhez tartják magukat.Tisztelt Szolgáltató!2007.09.17Gyerekeink rendszeresen a Tatabánya-Budapest Déli pu. járattal utaztakiskolába Biatorbágyról.…..
From Magyarisztán with Love 2007.09.18 19:12:57
A világon nem mindenhol vadiúj, de hozzánk "hivatalosan" még nem jutott el a Coca Cola Zero, a garantáltan mindenmentes új fitneszkóla. Azaz akad olyan hazai bolt, amelyik Ausztriából behozza "magánimportban", egy ilyen helyről szereztünk mi is pár dobozzal, aztán…..
Új MÁV blog Vedd le a lábad 2007.09.14 07:05:00
Testvérblogunk nem szűkölködik mostanában postokkal. Bár ez már tényleg durva. Az ilyet ki kellene rugatni! Hello Blog Kedden délután a szokásos útvonalamon (Érd alsó - Bp. déli), mentem a barátnőmhöz, épp úgy, mint az elmúlt több mint egy évben. Ezen a vonalon már új…..
Új MÁV blog Dudvisztán 2007.09.02 22:57:00
Berágtam. Nagyon. Taknyom, nyálam egyben... Fél szememre nem látok annyira begyulladt... Tisztelt Zámbori Mihály Úr, A minap utaztam vonattal és sajnos ugyanazt tapasztaltam, amit egy évvel ezelőtt. Továbbra is szinte folyamatos a parlagfű kíséret a sínek mentén, valamint a…..
L. küldte be, hátha tudunk segíteni. Lehet Mavik visszavág? Nem tudom. Holnap megérdeklődöm a kommunikációs igazgatóságon a dolgot. De tudtommal nem enegedélyköteles... Kedves VEKÉ-sek, most, szombat este egy érdekes és - külső szemlélőként - roppant mulattató jelenetnek…..
 Kisiklott egy személyvonat négy kocsija a Keleti pályaudvarnál a Kerepesi úti felüljárónál délután egy órakor. 60-120 perces késésekre lehet számítani az érintett vonalakon (Bp-Miskolc, Bp-Szolnok, Bp-Bécs). Az elővárosi vonatok csak Ferencvárosig, illetve Kőbánya…..
Az utolsó adag: 20.    A grafiti által okozott kár gyakran kerül említésre, de láthatóan sokan nem értik, hogy miből is jön ki ez az összeg. Menyibe kerül az az időszak (1 órára vetítve) amíg egy korszerű szerelvény emiatt nem lehet forgalomban (Például az…..
Nos úgy érzem rendet kell tenni a fejekben egy kicsit. Ki látta hogy konkrétan augusztus 20-ról van szó? Lehet az én figyelmem kerülte el a dolog.."Lényegében az index címlapjára írtál"Kedves Gaborka. Az hogy index.hu címlapon volt a cikk ez nem Talendon folytán jött. Ezt…..
Aszongya az Index Népszabiból, hogy: "a Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal szerint a cég jogellenesen adta el többmilliárdos követelésállományát adóságbehajtó cégeknek. [...] A hivatal megállapításai szerint ahhoz, hogy a Centrum eladhassa…..
EhhhhKedves MegintÁllunkVazze! Úgy hozta sorsom, hogy megejthettem egy nyaralást így a szezonvégen a Balatonnál. Gondoltam a magyar tengerhez elég egyszerű eljutni, csak felpattanok egy vonatra átszállok egyszer,max.2szer és már ott is vagyok. Hoooooooogyne! Az átszállások…..
From Magyarisztán with Love 2007.09.03 12:31:56
Editnél pénteken telt be a pohár, ezért két történetet is küldött, amiből mi most csak az elsőt sütjük el, amelyikben kimenekítette gyermekét egy lovastáborból: A fiamat kellett "kimenteni" egy csömöri lovastáborból, ahol heti 25000 Ft-ért a gyerekek napi négy…..
Két hete kapta a Homár a bejelentést, hogy egy buszsöfőr becsípett az ajtóval egy nénit, és el is indult volna vele, mert a nagy csajozban nem vette észre. A BKV ma küldte át válaszát: Tisztelt Névtelen Tea!  Köszönjük, hogy levelével megtisztelte Társaságunkat. …..
Ezt a zseniális backdoor-üzenetet Márton küldte Önöknek Üzbegisztánból: Egy igazi szovjet műalkotást szeretnénk bemutatni a Szavickij Múzeum férfivécéjéből. Az „Administration“ szó felett letakart szőveg valami olyasmi volt, hogy „You can buy toilet paper from…..
A héten két otpbankkártyás ügyfél is befutott panaszával, úgyhogy ömlesztünk. Az első levélíró Róbert nem érti, miért tűnik el mindig a kipostázott új kártyája, ráadásul még csak nem is a logisztikai központban, hanem az OTP bankfiókjában. Már a harmadikat várja.…..
Maratoni étteremtesztet pöndörített Balázs az Öreghegy Fogadóban tapasztalt drámai állapotokról: Amennyiben érdekel valakit, hogy mit főznek erdésznéből, hogy mi a különbség a bors és a paprika között, hogy miért "faszszopó geci" az, akinek nem felel meg a…..
A Homár nem egészen érti a felháborodást, miért baj, hogy kiöntötték félméteres beszélő műanyagfigurába a Nirvana sajnálatos sorsú frontemberét, de van, akinek ez szúrja a szemét, úgyhogy lehet itt is foskolódni. Még segítünk is: Smells like Coutney Love. Hamarosan a…..
From Magyarisztán with Love 2007.08.16 10:29:17
From Magyarisztán with Love 2007.08.16 15:32:39
Tegnapi dobozos minőségi fehérborunkra írta giusto80, hogy "ez nem akkora hülyeség ám, mint ahogy tűnik, lásd". A linken az ausztrál Baroken borcsalád termékei láthatók, Bubis és Nembubis kétésféldecis kivitelben. A Homár kiküldött tudósítója, the dude szerint…..
Bár a tinédzserbeetetési versenyben az alkohol stabilan tartja magát dobogós helyén, azt azért ugye nem gondolták komolyan, hogy egy Cool felirat miatt fognak aluminiumdobozból fehérborozni a fiatalok? Toxikus fedezte fel a szezon fazonját: Remélem még nem volt:D Hozzáfűzni semmit…..
Andrást önjelölt vállalkozásfeljesztők zaklatják lassan fél éve, úgyhogy most Önök szavazhatják meg bekiabálással, hogy mit csináljon velük: Az alábbi helyzetre keresnék jó megoldási javaslatot. Egy kisvállalkozás nevében írok. Lassan fél éve, hogy heti rendszerességgel…..
Tékozló Homár Posta forever 2007.08.09 17:16:45
Miközben a Homár hiába próbálja elkerülni a végzetét a Szigeten, mások azért posztolgatnak, így például a kiváló UFIblogon is becsúszott egy postai lopás története, ezúttal étkezési jegyeket vihetett haza egy jómunkásember. Ezen felül nagy örömükre szolgál, hogy…..
Kisíján sírvafakadt a Homár, annyira szépen kerekedő sztorit küldött neki mikolaj. Külföldre szakadt naivügyfél azt szerette volna megtudni, miért követelnek rajta 49 ezer "hóközi" forintot, és miért tiltották le a számát, amikor még az előző havi számlájának sem…..
"Rákoscsabán lakom" - kezdi érzelmes-babitsos levelét Petteri, de lesz ez ennél rosszabb is. Szegény ördög előfizetett a Time magazinra, amit évekig a megjelenési idő előtt megkapott. Nyilván bünhődnie kellett. Durván, kegyetlenül. Ahhoz képest szerintünk jól…..
From Magyarisztán with Love 2007.08.09 13:18:19