Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Largo Le Grand

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készülök már nagyon a következő párizsi gasztrotúrámra, éttermi asztalfoglalásokkal és tervezgetéssel, na meg persze kutatok is a jól bevált helyeken, hogy milyen újdonságok, vagy éppen még általam fel nem fedezett régiségeket lenne érdemes végigjárni, kipróbálni,…..
Mark Wahlberg, az egykori Marky Mark, a New Kids on the Block egyik volt tagja néha berúg egy kicsit, amivel senkinek semmi baja nincs, amíg otthon csinálja, vagy legalábbis nem kamerák előtt, ugye. Jó, a fenti videó láttán azt mondjuk mi is, hogy igyon még többet, és csak úgy…..
David Chase igazi legendának számít amerikai tévés körökben, hiszen olyan sorozatok fűződnek a nevéhez, mint a Maffiózók, a Miért éppen Alaszka?, tavaly pedig rendezőként jegyezte a Not Fade Away című filmet. Mivel most nem akármilyen penthouse-t vett, kihasználjuk az alkalmat…..
Largo Le Grand 2013.01.31 22:55:04
@GyakranSzidnakDeNemErdekel:
Ne is vegyél róla tudomást.
Sząrj az önkritikára is.
Mármint nem akármelyik aranygyűrű, hanem az, amelyet Sruli Recht ausztrál divattervező készíttetett magának és melyen saját bőre és némi szőrzet is található. Ráadásul elképesztő összegbe kerül. Figyelem, rémisztő videó jön! Az ember az interneten gyakran belefut…..
„Urbánus művészet, új kortárs műfaj született, aminek Magyarországon vannak a gyökerei” – emlékezik vissza az eredetileg építészmérnök végzettségű népzenekutató, Sebő Ferenc, aki a hazai táncházmozgalom legnagyobb sikerének azt tartja, hogy a népzene manapság már nem…..
Largo Le Grand 2013.01.11 17:22:46
@amind enit: Teljes az egyetértés!
Csodálatos figura!
Nos, úgy tűnik, Magyarország leghíresebb akciósztárja ismét visszatérhet, hogy feledtesse azt a tíz évvel ezelőtti próbálkozást, melyben a klumpás nyomozónőből borongós tekintetű asszonnyá ért Veszprémi Lindát egzisztenciális problémákkal szembesítette (ezek közül a…..
Largo Le Grand 2013.01.02 15:39:38
Szombaton este Lady Gaga is fellépett azon a Stones-bulin, amin volt még rendes zenészember a vendégek között (például Bruce Spingsteen), és amit élőben streameltek világszerte, hogy aztán a koncertből kivágott, felvett videókat egyenként szedegessék le a videómegosztókról. A…..
„Az egész ország érzi, egy olyan nagy munkában vagyunk, amit ha már belevágtunk, mindenképpen érdemes végigcsinálnunk. Ezért fontos, hogy Magyarországon ma nincsenek nagy kormányellenes megmozdulások” - mondta Orbán Viktor két hete. Bár maga az állítás is hazugság, most…..
Largo Le Grand 2012.12.11 21:08:27
“Ha az egyetemisták kinyitnák a fülük, akkor megértenék, hogy mit akar a kormány.” (Hoffmann Rózsa) "A bankok a nyolcvanas években tovább éltették a kommunista rendszert.” (Szatmáry Kristóf) “Az energiaszektornak egyáltalán nem volna szabad profitot termelnie.” (Rogán…..
A múlt hétvégén járta be a világot a hír, hogy egy 26 éves férfi lövöldözött Hollywood szívében a nyílt utcán. Tyler Brehm múlt pénteken közel húsz lövést adott le Sunset Boulevard és a Vine Street közelében, pánikot keltve ezzel a járókelők között. A férfit, aki a…..
A bibliai Gomorra, Dante Pokla egy rémkép; a Roberto Saviano által megírt Gomorra pedig a valóság. Fejezetek Dél-Olaszország valóságából; néha csak a véres tények; máskor egy fiatalember igazsága, felháborodása, kiborulása. A maffia által megteremtett környezet teljes…..
Sonny Rollins @ Művészetek Palotája, 2011.11.10. Körülbelül 17 éves lehettem. Kispesten éltem a megboldogult Hunyadi mozi közelébe eső panelerdőben, amikor egy szép napon bekötötték hozzánk az internetet. Az ezt megelőző időkben zenei műveltségem a klasszikus zeneiskolában…..
Az Apple kiküldte meghívóit az eseményre, amin várhatóan bejelentik az iPhone 5-öt: Ahogy az a fotón is látszik, a show október negyedikén lesz, kaliforniai idő szerint délelőtt tízkor, és ha már mindegyik ikonnak jelentősége van, fogadjuk el, hogy az amúgy változatlan Google…..
Hajcsatok Maradona a régi maradt 2011.09.18 09:36:00
Az isteni Diego éppen az Emirátusokban edzősködik, és még az öltözőben is kioszt egy kötényt. Videó!   Arról nincs vita, milyen játékos volt Diego Maradona – egyike a valaha volt legnagyobbaknak, ha nem éppen „a” legnagyobb – edzőként a legkevesebb,…..
Évekig lógott a levegőben a Holtpont (Point Break) folytatása, még forgatókönyv is készült hozzá, egy ponton pedig Jan De Bont jött a képbe rendezőként. Az első felvonás két sztárja közül Keanu Reevest abszolút nem érdekelte a második része, Patrick Swayze pedig időközben…..
Largo Le Grand 2011.09.14 09:37:53
A másik blogunkon már számtalanszor volt szó a déli menük intézményének nagyszerűségéről. Ha jól választjuk meg a helyeket, olcsón kaphatunk remek fogásokat, erről szól az Olcsó ebéd menő helyeken sorozatunk. Most a Daily Menü nevű iPhone-os alkalmazást mutatja be nektek…..
Ami az MTV-nek és kilencmillió amerikainak a Jersey Shore, az nekünk az Aranypart, a Viasat3 legújabb reality műsora, amiben kilenc csaj meg pasi költözik be a siófoki villába, és iszik, bulizik, dug, veszekszik, melózik és csinál magából (vélhetően) tiszta hülyét egy hónapon…..
Largo Le Grand 2011.08.22 12:52:07
Az utóbbi hónapok egyik legszórakoztatóbb peres eljárása zajlik a két cég között. Kezdődött ugye azzal, hogy az Apple piacra dobott néhány újszerű terméket, például az iPhone-t és az iPadet, amik valamilyen módon megújították a kategóriájukat, hatottak azokra. Ezután a…..
Mivel nem mi vagyunk az MTI, így ha nem is elsőként, de bemutatjuk az RHCP új dalát, melynek címe: The Adventures of Rain Dance Maggie. Első hallásra nekem túlságosan populáris, már-már azt is mondanám, hogy unalmas és az is idegesít kicsit, hogy teljesen alkalmas a rádiókban való…..
Largo Le Grand 2011.07.19 14:53:02
@p4r4j35u5: Hát igen. Those were the days.
Azt, hogy ijesztőnek szánt feliratok és sokkolónak szánt képek díszelegnek a cigarettás dobozokon, szinte meg is szokhattuk már. A hatásuk elég kétséges, sokan kifejezetten viccesnek találták őket, és úgy gyűjtötték azokat mint óvodás a spáros Garfield matricát. Az amerikai…..
Évek óta tervezgetik a James Brown életrajzi filmet, de eleddig még nem nagyon haladtak vele. 2006-ban Spike Lee ülhetett bele a rendezői székbe, aki azóta sem szállt ki belőle. Lee Wesley Snipest nézte ki főszereplőnek, ám a fejesek nem akarnak hónapokat vagy akár éveket várni,…..
  Cikksorozat Finta Józsefről A cikksorozat befejező részében Finta József néhány meg nem valósult terve következik - a teljesség igénye nélkül. Aki sokat tervez, annak sok meg nem épült műve lesz. Vagy mert nem ő nyer a pályázaton, vagy mert az egész projektet…..
Largo Le Grand 2011.02.26 10:51:27
Kijött a Snow Leopard 10.6.6 update, ami egyet jelent azzal, hogy az Apple megnyitotta a Mac App Store-t. Az operációs rendszer  frissítését a szokásos módon, a Sofware Update-ből vagy az Apple weboldaláról letöltve telepíthetjük, az újraindítás után a Finder ikonja mellett…..
Már megint nem tartom egy ígéretemet: a szaknyelvek ekézését jövő héten folytatom (ha esmég közbe nem jön valami). Most ugyanis új év van, és ha újév, akkor újévi beszéd, amit hagyományosan a köztársasági elnök tart. Tudjuk: nem akármilyen köztársasági elnökünk van,…..