Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Banyek48

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elaludt a takarón. Én is, de hamarabb ébredtem. Néha hozzáért valami a karomhoz, gondoltam hangya - de nem az volt. A kezében tartott szemüveg szára volt az. Néztem az arcát - mint akit munka közben nyomott el az álom. Akár egy megfáradt kubikos a pénteki vonaton. Eltörődött…..
Férfi blog A rossz tanuló felel 2011.06.10 08:51:00
- Ma Tolcsy felel - mondta EUgén, a közgazdaságtan tanár, miközben felnézett a naplóból. Az osztályban döbbent csend lett. Tegnap már felszólította Akropoliszt, előtte Barcát, azt megelőzően meg Dublint. Csupa karó, meg kötelező tanulószoba, korrepetálás otthon. Nem sok…..
Amikor a világ szót emlegetik, a kontextus leggyakrabban emberek sokaságát jelenti. A társadalom szó már cizelláltabb, embereket csoportosít több dimenzióban, többféle szempontból.Beteg a társadalom? Feszültségek, konfliktusok kínozzák? Kit kínoz és mi kínoz?Amikor az ember…..
Banyek48 2011.05.08 21:35:43
Alaptörvény, jogalkotás, demokrácia, szabadságjogok Az alkotmányozás, alkotmánymódosítás nagy horderejű, széles legitimációjú előkészítést és elfogadást kíván. Ez független kell legyen a pillanatnyi parlamenti erőviszonyoktól, minél szélesebb konszenzusra kell törekedni…..
Egy mondatban A meleg vizet 2011.02.15 22:25:30
A hír: Hazugságok indították az iraki háborút. Egy mondatban: Ha most még az is kiderül, hogy nem a gólya hozza a gyereket, én felvágom az ereimet...