Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanibel

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ten Years After Első negyedév 2015.08.27 21:30:15
Vagyis igazából már jövő héten lesz kerek négy hónapja, hogy Németországban vagyok. Még leírni is sok. Nem véletlenül volt ekkora szünet a blogírásban, néhányótoknak említettem, hogy nem érzem autentikusnak a dolgot, valami nem stimmel, kell egy "letisztázó" poszt, de az…..
Sanibel 2015.08.28 22:06:09
@MysticMission: Kedves Vera, ez nekem is (mint cseppet sem elfogult anyának), nagyon jól esett! :-)
Ten Years After Update 2015.05.07 2015.05.07 23:01:04
Na miután két napon keresztül sajnáltam magam, és többen is jelezték, hogy ildomos lenne írnom, ha már így belógattam ezt az egészet, így itt a legújabb update. A hétfőt egy egész napos autóúttal ütöttük el hősies keresztszüleimmel (akiknek ezúton is ezer hála az…..
Jackpot Lazíts emeletes Jacuzziban 2012.05.08 06:57:00
Über-giga fürdőkádat szeretnél a teraszra? A szlovén Spambient jacuzzikkal foglalkozó vállalat Luxema 8000 névre hallgató modellje igazán szomszéd bosszantóra sikeredett. A kisebb hajó nagyságú 2 szintes kád felső részén kis túlzással még úszni is lehet, az alsó medence…..
  Irány az okmányiroda. Mert ugye annak, akinek módosul a neve, ez a dolga. Fogja a Semmelweis Egyetem szenátusi döntésének 33:4 arányú döntését igazoló papírját, összegyűjti eddigi hivatalos dokumentumait, befárad, sorszámot kér, sorban áll, igényel új személyit,…..
Jó hírről sajnos nem tudok most beszámolni. Ugyan nem nagyon írtam, mert nem siratófalnak akartam használni a blogot, de sajnos végig igen komoly gondokat okozott a térdem, a lovaglásban is hátráltatott.  Ezért Peterékkel közös megegyezéssel arra jutottunk, hogy leteszem a lantot.…..
Ten Years After Meglepi 2011.12.14 23:34:00
Nos, láttam itt már egy-két furcsaságot csikóbelovaglási szempontból (pozitív furcsaságok), viszont a mai az rendesen meglepett. A mai program a háromévesekkel a következőképp nézett ki: Jane, Georgina chambonnal ment a jártatógépbe "melegedni" kicsit, mi Malinnal addig intéztük…..
Kissé leamortizálva írok most a tejes teám és a gyümölcsös kekszem mellől. De nem akarok rögtön ennyire előreszaladni :D Végre sikerült a végére érni ezeknek a durva napoknak, holnap pedig szabadnap, úgyhogy most nagy az öröm. Elég keveset tudtunk lovagolni, de azért csak…..
Hétfőn sor került az első szabadnapomra, ilyenkor szabad Karolina is, Malin pedig kedden. Jól elterveztem, hogy majd alszom 10-11ig, de már automatikusan keltem fél7-kor ébresztő nélkül is, és utána csak 9ig sikerült továbbaludnom.... Délelőtt jó lustán kimentem még kicsit…..
Na hát akkor live from BUD Airport SkyCourt.... Ha azt mondom, hogy fosok, mint a pelikán, akkor azzal csak a valóság felszínét kapirgálom. Tegnap délutántól kezdve egészen ma 16:00-ig szenvedtem a pakolással. Persze nem bírtam mindent rögtön berakni, mert ma még délelőtt Kata…..
Ten Years After Előkészületek I. 2011.11.29 00:33:00
Ezt a bejegyzést igazából már jóval korábban meg akartam írni, de valahogy sosem sikerült. Sokat gondolkoztam azon is, hogy nekiálljak-e egyáltalán a blognak, hiszen benne van a pakliban a gyors és hirtelen bukás lehetősége is, de aztán úgy döntöttem, hogy "bátraké a…..
Szoktak kérem röpködni itt az Urbanistán tíz számjegyű hirdetések. Lakásból nem is egy van Budapesten milliárd felett, családi házból pedig nem csak a Gellérthegyen, de akár a XVII. kerületben is vehetünk ilyet (bónusz kétes háttérrel). Aki több milliárdért szeretett volna…..
Sziasztok!   Nem tudom, kihez kellene fordulnom, de hátha ti tudtok mondani valami érdemlegeset. Ott kezdeném, hogy már közel egy éve dolgozok egy kisebb ingatlanos cégnél, diploma szerzés után ez volt az első állás amire visszahívtak interjúra, és mivel a pénz nagyon kellett,…..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
Mandiner blog NENYI 2010.07.04 14:01:00
  Nagyon nem szeretnénk kimaradni a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből, ezért néhány ötlettel mi is hozzájárulnánk a Nagyon Fontos Nyilatkozat terjesztéséhez: ..
Sanibel 2010.07.04 15:31:19
@Csatmar: Egyetértek.
Mint ahogy 2002-ben sem a szocikat imádták a népek, csak annyira rühellték a Fidesz négy évét, hogy akkor is forradalmat csináltak a szavazófülkékben. Csak akkortájt még nem tudunk róla.