Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az ördög magyar hangja

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Napi gif: Ifa drifting 2012.02.17 15:04:00
Az ördög magyar hangja 2012.02.17 15:12:56
A fővárosben parkolni alaphelyzetben is nehézkes és gyakran kihívás elé állítja még a gyakorlott sofőröket is. A megértés nagykövete a kevésbé átgondolt útlezárásokkal küzdött meg, és gyanítom azóta naponta jónéhány autós járt pórul a környéken. Iszony nagy…..
Panni levele nyomán elképzelhető, hogy víztározókat kellett átalakítani a rengeteg felajánlott vér tárolására, több nagyon már nem kell. Mi másért hajtották volna el őket TAJ-kártya nélkül? Még a személyi és véradói igazolvány sem volt elegendő a beazonosítására,…..
Az ördög magyar hangja 2009.07.24 10:05:36
@Frucsasz: Öcsém mekkora segg vagy, hogy ezt nem bírod felfogni, le sem írom, biztos már megpróbálták elmagyarázni sokan, de látom nem értek célba...
Az ördög magyar hangja 2009.07.24 10:54:41
@Frucsasz: Bocs, nehezen kezdődött a napom.
De én azt gondolom, hogy ha bediktálod a számod, akkor megkapják az adataid, amit aztán a személyivel összevetve megállapítják, hogy tényleg te vagy. Ennyi és akkor nem kell hurcolnod a fecnit.
És az még felháborítóbb, hogy véradásnál is ezen tökölnek. Nekem sokkal komolyabb dolgokat is megcsináltak, úgy hogy telefonomból olvasták ki a TAJ számom.
Hooligan mit sem sejtve készült online pizzarendelésre, amikor megtudta, hogy lakóhelyén, a festői Dunaújvárosban fantasztikus nevű új utca nyílt. Kérjük szépen Hooligant, vagy bárki más olvasónkat Dunaújvárosból, hogy csináljanak nekünk pár fotót az utcáról. A pizza.hu…..
Az ördög magyar hangja 2009.07.14 00:10:58
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
Subba Szemét hölgy 2009.01.29 20:21:00
Nem akartuk ezt a zseniális nevet ellőni - életünk egy fázisában már neveztek bennünket így, és mennyire szerettük - de a poszthoz nagyon illik. Tegnap este Kelemen Anna az esős Váci utcában egy 70 literes kék szemeteszacskóval a fején igyekezett egy BMW-hez. A zsák középen ki…..
Az ördög magyar hangja 2009.01.29 21:52:50
Viktor vagy nagyon türelmes, vagy csak kalandvágyó, de hiába szívatja sokadik körrel a Budapest Bank és a UPC, ő nem adja fel. Valószínű, hogy a két cég együttműködéseként ajánott hitelkártya senkinek nem kellett még, hiszen fogalmuk sincs róla, hogy is folyik a…..
Az ördög magyar hangja 2009.01.22 15:33:52
7?
Manapság egy pénztáros ezer dolgot csinál az alaptevékenységén kívül. Nyereményakciós matricákat oszt, kávét főz és politizál. TMG mintha felháborodna az utóbbin, pedig a politika jó esetben igazi népi tevékenység, és mi lehet népibb egy olcsó élelmiszerboltláncnál?…..
Simán lehet hogy ezért holnap dzsihádot hirdetnek valahol a Közel-Keleten, és bőrkötéses NBSZ-összeseket fognak máglyán égetni Kalasnyikovval hadonászó fiatalemberek a CNN kamerái előtt, de nem tudjuk elhallgatni Gábor pályamunkáját, ami a szóvicc-haiku (!) műfajában…..
Lehet, hogy harmadszorra is szívat celebeket az RTL. Kolosi Péter az Origónak adott interjúban mondta el, hogy elképzelhető, hogy jövő összel elkészítik a Celeb vagyok harmadik szériáját. Nem lesz könnyű olyan karaktert találni, aki utoléri Gjon Rambót, tesszük hozzá…..
Subba Öregek vagyunk mi már ehhez 2008.06.10 12:20:00
Most döbbentünk rá, hogy lemaradtunk valami nagyon fontos fejleményről rocker-vonalon. Hol vannak ma már a farmerdzsekis, kannásboros, póverzsófis, szimatszatyros rockercsávók? A metroszexualitás (vagy mi) a jelek szerint teret hódít az amígaföldkerek táborban is...
Subba A hét Darwin-díjasai 2008.03.26 20:38:00
Tudjuk, tudjuk nem szép dolog mások kárán röhincsélni, de nem tudjuk megállni, hogy ne elevenítsük fel a hét két legjobb húsvéti bulvárhírét, amik eddig nálunk vezetik a listát, és megerősítik az einsteini közhelyt, hogy a világegyetemben csak két dolog biztos, a hidrogén…..
Jocó két hete arra lett figyelmes, hogy az addigi 8 megás internete szerény 2 megával suhan. Az ügyfélszolgálat némi mellébeszélés után csomagváltást javasolt. Felélte volna az Externet az ADSL-sávszélességét, azaz túl sok a felhasználó vagy a gonosz manó vitte el?…..
Ősi homárolvasóknak nem akkora meglepetés, de hátha vkinek új, hogy a hűségnyilatkozat utolsó hónapjában bontani kell a szerződést, ha nem akarnak még egy év hűséget (ráadásul a régi áron). Ákos a Pantelnél derítette fel ezt az elítélhető magatartást - amit állítólag…..
Az ördög magyar hangja 2007.09.06 14:48:17
A Homár biztos távolságból figyeli, hogy a gombamód szaporodó sörblogok közül melyikük kerül ki a leghasználhatóbb tartalommal. Mindenesetre ma megint találtunk egyet, ahol a Pécsi Sörfőzde munkásságát, illetve azon belül is a Radlert tárgyalják ki. Ehhez mérsékelten…..
Az ördög magyar hangja 2007.08.07 14:59:17
De!
A GRoby ügyvezetője alant válaszol az egyik üzletükben pénzvisszaadási konfliktusba keveredett vásárlójuknak. Feljelenteni nem fogják, pedig állítóalg a kamerán jobban látszik, amit ő csinált, mint amit a kasszás srác:Sajnálattal olvastam az oldalukon megjelent pg121 nevü…..