Regisztráció Blogot indítok
Adatok
index86

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap korán reggel kiautóztunk pár kollégával a Hungaroringre, egyszerűen csak azért, hogy dumáljunk egy jót Michelisz Norbival és Walter Csabával, valamint megnézzük, mit terelnek az idei szezonban. Kötetlenül, lazán, egyszerűen csak témáztunk egy jót. Norbiról mindenki…..
Kétmillió nézővel ment a Való Világ4 nagy érdeklődéssel várt szombati párbaja, ráadásul 18-49-ben 43,1 százalékos nézettséget hozott a műsor, azaz a tévénéző fiatalok közel fele volt kíváncsi arra, melyik alfahím jut vissza a villába. A sajtóközleményben még több…..
A frissen hatályba lépett, új médiatörvény elleni tiltakozásul hírek helyett a "Magyarországon megszűnt a sajtószabadság" mondat virít a hétfői Népszabadság címlapján magyarul, és kisebb betűkkel az összes EU-tagország nyelvén is. A Népszava mai címlapján pedig…..
index86 2011.01.03 11:48:54
@Thomas Dantes: "az egész világ" nem sírva-ríva üres címlappal tüntetve hozta a hírt, meg hogy "megszűnt a sajtószabadság". dedós szint. "Nyugati sajtó" szerintem egyszerű hírként közölte a tényeket.
Népszava komcsizása meg... no comment.
index86 2011.01.03 12:36:24
@titok84: hát ja. Öszödi beszéd után a szólásszabadság védelme valahogy nem tűnt olyan fontosnak. vagy 2007-08 okt 23 után sem láttam hogy üres címlappal tüntetnének a túlkapásokat meg a görényi nyilvánvaló hazugságait látva. Ez a két szennylap jó lesz a föld mélyére ássa magát ha szabadságjogok védelméről van szó
Brett Favre, a Minnesota Vikings amerikaifutball-csapatának irányítója nem egy szerencsés csávó, vagy ha úgy nézzük, jó nagy faszkalap. A futballista még 2008-ban, a New York Jets alkalmazottjaként szemet vetett a csapat mellett melózó Jenn Sterger kisasszonyra, és mivel Brett…..
comment:com A nap képe 2010.10.14 10:00:00
Dexter és a fülek...
index86 2010.10.14 15:07:35
@simon says:: azért ne feledjük, hogy a itt főszereplő (hál' istennek) nem "hős", tehát nem azért öl hogy életeket mentsen ezzel vagy megbüntesse a "rosszakat", csak egyszerűen él benne a gyilkolási vágy vagy mifene az anyja halála után. Szerintem többek között ez a nagyon jó dolog ebben a sorozatban, ezekből az önfeláldozó makulátlan főszereplőkből már elegem van. Ez végre ilyen "se nem jó se nem rossz" szerep

On: a jelenet szerintem nagyon gáz volt, az évad tényleg nem indul olyan erősen (mint ahogy pl. a 4. indult)
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..