Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakikám

3 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon kapható a világ legolcsóbb iPadje, a Libri 100 ezer forint alatt, 99.990 forintért árulja az Apple táblagépét. Ez középárfolyamon számolva kábé annyi, mintha az Egyesült Államokban vásárolnánk a készülékből, és nem fizetnénk forgalmi adót.Máshol is…..
Szerintem minden ember megnézte legalább egyszer a Vissza a jövőbe (Back to the Future) filmtrilógiát, így mindenki látott már e jeges semmiben kerengő sárgolyón DeLorean DMC-12-t, még ha erősen átépített, időutazásra kusztomizált állapotban is. A filmek képesek az agyunkra…..
szakikám 2010.11.06 19:31:27
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
Egy újabb történet  arról, miként tud a rendőrség kicseszni egy autólopás sértettjével. A gépjárművet körözik, de a határozat szerint bűncselekmény nem történt. A biztosító röhög a markába. Kedves Zugügyvéd! Régóta olvassuk blogodat,sőt hasonló…..
Kedves Blog! Segítségeteket kérném. 2008. november óta dolgozom a "jelenlegi" munkahelyemen. Bejelentettem felmondási szándékomat, melyben kértem a közös megállapodásra törekedvén felmondási napként 2010. szeptember 30-at kértem figyelembe venni, mint utolsó munkanap.…..
Az alapvetően egy jó ötlet, hogy szeptember elejétől az iskolák környékén a zebráknál legyen valaki, aki időnként megállítja az autóforgalmat, hogy a gyalogosok, elsősorban gyerekek átkelhessenek biztonságban. Jockey nem is emiatt zabos, hanem mert erre a feladatra odaküldenek…..
autózz! Messze van még Európa! 2010.09.13 19:22:00
Így estére már nem akarom kitenni nagyon stressznek a drága olvasóimat, úgyhogy István levelét láttam a legalkalmasabbnak, hogy megfeleljek ennek az önnön magam által felállított kritériumnak. És bár ő azt írja, Európa még nagyon messze van tőlünk, kérdés, hogy melyik…..
Alapvető terv a fővárosban, hogy kiszorítsák az autókat a belvárosból. Ben ezt most fokozottan megtapasztalta, meg valószínűleg még sokan mások is, akik a városon belül megpróbáltak A-ból B-be eljutni. Szerintetek kellenek az országnak és Budapestnek az ilyen rendezvények? Ma 2…..
A szeptember az a hónap, amikor még nem értek véget a nyári útfelújítások, de elkezdődött az iskola szezon, aminek egyenes következménye az, hogy a nagyobb városok bedugulnak, senki nem halad, viszont kékülő fejjel üvöltöznek a sofőrök. Gyula még jó helyzetben van, mert…..
motorolaj Olajkereső 2010.09.08 01:04:00
Végre van egy működő olajkereső a weben. Nem csak 1 adott gyártó ajánlásait tartalmazza hanem az összes forgalmazott olaj közül keresi ki az autónknak legjobbat, figyelembe véve az autó korát, megtett kilóméterét, paramétereit. Kifejezetten hasznos. Ha nem tudja milyen olaj kell…..
Még egy ilyen pici országban is, mint a miénk, csodálatos dolog az emberek sokszínűsége, érdekes dolgok sülnek ki belőle, ha két különböző kultúra találkozik. Ez történt Jó estét esetében is, aki valami előemberrel futott össze két áruház parkolójának…..
szakikám 2010.09.07 03:11:42
motorolaj Olaj az olajra 2010.09.06 17:40:56
Olajat cserélni otthon ma már nem probléma, de azt tudta, hogy a szervizbe is magával viheti az olajcserére az Autoolaj olajshop tól rendelt olajat? Ami így nem csak megbízható olajat jelent de olcsó olajcserét is? Megéri!Számoljon. Szervizben az olaj kb. 4500Ft/liter, autoolajon…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
szakikám 2010.09.04 12:55:41
autózz! Anyukám, a gyorshajtó 2010.09.03 12:15:00
Pont Rácz Tamás aktuális rendőrös-büntetős kalandját olvastam Tibi levele előtt, úgy látszik, az ilyen problémák sem egyedül járnak. Több rendőrtől hallottam már vissza azt én is, hogy nincs kiadva kvóta, de az alapján nézik, hogy dolgoztak-e, hogy mennyi büntetést osztottak…..
Bárhol. És nem csak hogy megáll, de le is parkol és otthagyja az autóját, esetünkben a Lánchídon. Nem előtte, nem utána, rajta, az egyik sávban. Legrégebbi hidunk pedig nem arról híres, hogy túl sok sáv van rajta. LP ugyan fényképet nem mert készíteni, tartva attól, hogy aki…..
szakikám 2010.09.02 21:32:47
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
Vagy éppen nem akarta észrevenni, hogy mit csinált, hátha nem írta fel senki a rendszámát. Utóbbiban viszont nincs szerencséje, enakivagyok még bő két hete feljegyezte, remélhetőleg nem marad ennyiben az ügy. Az biztos, hogy ha engem akarna beradálni egy ilyen monstrum, akkor…..
  Az tehát látható, hogy maga az ötlet jó. Önmegoldó feladat, odafigyelve automatikusan működik, bolondbiztos, mégis tartalmazza a korrekció lehetőségét. Mai cikkünk blogposztja...
Jelentősebb forgalmú kereszteződésekben, ahol egy sáv nem elég, sok helyen épült kétsávos körforgalom az országban, de az autóvezetők egy része abszolút nincsen tisztában a használatával, pontosabban annak szabályaival, ezért nem ritkák a balesetek. Van viszont egy jó…..
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
szakikám 2010.06.22 18:53:06
Start! Mostantól lehet lerántani az iPhone - iPod touch - iPad új operációs rendszerét, az iOS4-et. Próbálgassátok, írjátok meg a véleményeteket, különös tekintettel az alábbiakra:- Magyar nyelv és helyesírás-ellenőrés.- Multitasking, természetesen, csak 3GS-es kollégáknak-…..
Nagydajab nem akadt ki azon, hogy bő egy hónapos Black&Decker-vésőgépét máris viheti javíttatni, cserébe mindenki nagyon jófej volt vele: Egy igen ritka, de sikert sikerre halmozó esetet szeretnék veletek megosztani. Ez év februárjában, szükségem lett egy vésőgépre.…..
szakikám 2010.06.21 01:30:16
Tavaly már találkoztunk egy Pepsi-kristályvíz sztorival, akkor kevésbé volt megnyugtató a végkifejlet. Most viszont egy korrekt panaszkezeléssel szépített az ügyfélszolgálat, ahová snm telefonált be, mert gyanúsan darabos volt a megivott ásványvize. rendezvényen kaptam fel egy…..
szakikám 2010.06.21 01:29:11
Metrócsúszda? Bevásárlókocsi-gördeszka? Űrhajólift? Elég őrülten hangzanak ahhoz, hogy felkeltsék az érdeklődésünket. A Volkswagen éppen ezekkel a vicces eszközökkel örvendeztette meg a járókelőket, illetve vásárlókat Németországban a Fast Lane nevű projekt keretében,…..
szakikám 2010.06.21 01:26:13
Múlt vasárnap Jano látoptt Debrecenben egy csúnya balesetet, ami a leírás alapján érthetetlen, hogy egyáltalán miért következett be. Sajnos sok ilyet látok, a napokban majdnem ugyanezt produkálta az Üllői úton is Pesten egy kopasz twingos, aki cikázott, előzgetett index nélkül…..
szakikám 2010.06.21 01:25:16