Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mia Vallace

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan mondom, a víz kiver attól, hogy az elméletileg legmérvadóbb magyar hírügynökségnél a betanított majmoknál csak három százalékkal értelmesebb embereket alkalmaznak, akik az alábbi förmedvényekhez hasonló marhaságokat bírnak kiizzadni magukból nap, mint nap. A híren…..
Mia Vallace 2010.10.27 15:08:49
@Porcelán az elefántboltban:

nekem ez a hónap kommentje!
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
Hiába Közép-Európa és nem Mongólia külső, hiába van Google Maps és rengeteg más online térképszolgáltató, Ausztráliából Magyarország és környéke általában csak egy kis színes riport a hírblokk végén. Jó, hát ott van valahol Prága, ahová a merengő tinédzserek…..
Mia Vallace 2010.10.11 14:14:16
@kekegsm: bizony új, elküldjem a történelmét 1 sms-ben?
Subba Hát ezt mi is letagadnánk! 2010.10.07 15:07:00
Örömmel halljuk, hogy megfilmesítik Zsazsa kedvenc regényét, az Abigélt! A munkálatokban pedig olyan géniuszok vesznek részt, mint Horváth Csaba, az Európa Expressz producere és Barnóczky Ákos, az elmúlt évek egyik legérthetetlenebb (ti. hogy ezt hogy gondolták, ki adott rá…..
Miután a Neo FM megszüntette az Ezeröcsit, küldött egy pr-dumákkal teli sajtóközleményt a megújulásról, ám sok konkrétumot nem tartalmaz azon túl, hogy "megkezdődött a zenei kínálat finomhangolása”, meg „a piackutatási eredmények alapján felállított új…..
comment:com Mit nézzünk ma? 2010.05.25 16:30:00
A tegnapi ajánlóhoz jött egy remek komment, miszerint “szóval értelmes műsor ma sem lesz. nem baj, már hozzászoktam”. Ki gondolta volna, hogy szerzője fején találja a szöget, csak éppen egy nappal korábban, mint kellene. A műsort gyorsan végig pásztázva alig találok…..
Kiefer Sutherland a 24 főszereplője, maga Jac Bauer egy röpke videóüzenetben búcsúzott a sorozat rajongóitól, akiknek megköszönte a nyolc éven át tartó lelkesedést és támogatást. Kösz, Kiefer, jól esett. Az ugrás után megmutatjuk a tegnap esti záróepizód utolsó promóját,…..
Mia Vallace 2010.05.25 13:54:10