Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dregnarr1

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harry Houdini és Sir Arthur Conan Doyle a húszas években nagy haverok voltak, legalábbis ez derül ki a fiatalon elhunyt Houdini 1924-ben megjelent emlékirataiból. A barátságot továbbgondolva Steve Valentine és Paul Chart képregényt írt a két férfiről, akik egy nyomozó csaj…..
"Bár már beállítottuk a műsorvándorlás világcsúcsát, reméljük végre otthont találunk a Viasat3-on, amelynek szellemisége közel áll hozzánk"- nyilatkozta Kapitány Iván, az improvizációs műsor producere azon a sajtóreggelin, amin bejelentették, tavasztól az MTV, a…..
Ostoba poénnal kezdhetem úgy, hogy az MTV jóvoltából már nem kell Jack Sparrow kapitány képeivel kalózkodnunk, végre remek minőségben láthatjuk, mire számíthatunk az újabb licenszelt vonalon. Engem annyira azért meggyőzött, hogy az érdekesség kedvéért lesz ilyen…..
Az elmúlt évek egyik legviccesebb sorozatát újította be a Comedy Central, mégpedig az NBC Parks and Recreation című, áldokumentumfilm-stílben forgatott sitcomját. Az Indiana állambeli Pawnee városrendezési osztályának egyik részlegén játszódó komédiát főleg azoknak…..
A Spartacus: Vér és homok című sorozat elhozta a Starz számára azt az áttörést, amit már régóta vártak, lett egy olyan szériájuk, amiről mindenki beszélt, igaz, nem feltétlenül azért, amiért mondjuk a Drótról, de ne legyünk telhetetlenek. A gladiátorból lett lázadó…..
Dregnarr1 2011.01.25 21:16:09
@Savafan: márciusban.
Újra és újra visszatérő helyzet (különösen mostanában) a blogon, amikor e-mailben, kommentben olyan készletkről küldtök képeket, linkeket, amelyek még nem jelentek meg, sőt, hivatalosan még csak nem is ismerhetők. Ezeket a képeket aztán általában mi jól nem teszük ki a…..
Kérem szépen, valahogy így kell jó teaser-t forgatni, amiben nem történet semmi, mégis odaszegezi az embert a képernyő elé, és arra készteti, hogy ujjongva ismételgesse a premier dátumát magában, április 17., április 17.   ..
Két, Office-szal kapcsolatos hírünk is van, az egyik egy örömteli, és tulajdonképpen évek óta várt esemény: Ricky Gervais beadta a derekát, és David Brent karakterét feltámasztja egy röpke vendégszerep erejéig. Bent a január 27-én adásba kerülő epizódban lesz látható, és…..
Dregnarr1 2011.01.20 13:37:40
Ebben a posztban kalandos utazásra invitállak bennetek az Északi sarkra. Történt ugyan is, hogy meteorok csapódtak az Arktisz jegébe, és egy kutató csapatnak be kell gyűjtenie azokat.Ezzel a koncepcióval indult útnak 2000-ben az Arctic széria, mely a Town főtéma altémája lett. A…..
Dregnarr1 2011.01.16 12:44:01
Ha minden úgy alakul, ahogy Stephen Falk író annak idején elképzelte, alapvetően más lett volna a Modren család szereplőgárdája, mint amit megismertünk. Claire szerepére Lisa Kudrow-t szerette volna, és a kvázi családfő Jay-t sem Ed O'Neill személyesítette volna meg. Szerintem…..
Dregnarr1 2011.01.13 12:40:38
@Pikk Dáma ♠: egyetértek
A Westendben lévő JátékBoxban megjelentek a 3. szériás figek.  A blogon már említett dudorkódos azonosítási módszer működik, de csak félig-meddig: a dudorok egyáltalán nem tapinthatók, csak a fény töréséből lehet megállapítani a helyüket, és úgy sem mindig.…..
comment:com Hírek húsleves mellé 2011.01.06 11:00:00
Breaking news az Indexen: Orbán mégis változtatna a médiatörvényen. Szijjártó Péter szerdán még arra utalt, hogy fel sem merült a médiatörvény megváltoztatása, de Martonyi János tegnap már nem vetette el. Orbán Viktor ma megerősítette: ha az unió szükségesnek tartja,…..
Dregnarr1 2011.01.06 19:57:01
@Baliame: nem hülyeség, de ha Fábry show-jába nem bírnak két hét alatt két poént összeszedni, akkor nem tudom hogy képzelik. Bejátszanak vicces videókat? A műsorvezető személyiségére meg ennyire nem támaszkodhatnak.
Bár számok nem állnak rendelkezésemre, megkockáztatom, hogy a játékpiac egyik legnagyobb dobása volt a tavalyi évben a LEGO társasjáték-garnitúrája. (Bár 2009-ben jelentek meg az első dobozok, az igazi áttörés tavaly volt.) Egész biztos vagyok benne, hogy rengeteg dobozt tettek…..
Vannak még csodák, nem kell feladni az emberi jóságba vetett hitet. Az amerikai Ted Williams egyike volt a társadalom számára leginkább láthatatlan hajléktalanoknak, napjait egy autóút mellé épített pláza lehajtójánál töltötte, mert annak idején hozott pár rossz döntést…..
Itt az első trailer a Camelothoz, amit a címben idézett Gyaloggaloppal szemben véresen komolyan gondolnak. Az örök kérdés: Joseph Fiennes ezt is tönkre tudja majd tenni? A Starz a pilotot még valamikor februárban, a Spartacus-prequel fináléja után megmutatja, de a hivatalos bemutatóra…..
Dregnarr1 2011.01.03 13:44:29
Pedig még a narancson is kipróbáltam. Tőrőlmetszett angol humor a műfaj kedvelőinek. ..
Dregnarr1 2010.12.30 16:29:02
Time Travels1996-ban, a Lego cég egy teljesen új koncepcióval rukkolt elő. A történet szerint, Dr. Cyber, és asszisztense Tim, időutazó gépek segítségével bejárják a különböző idősíkokat, hogy tudást gyűjtsenek. A koncepciót látszólag a Vissza a jövőbe c. film…..
Playboy-nyuszik sikamlós mindennapjat filmesíti meg az NBC. A Reklámőrültek farvizén hajózva itt is a hatvanas évekbe helyezték a történetet,az eszmei mondanivaló-mert az is lesz kérem, nem csak cicik - egy nemzedék szexuális szokásainak változásait hangsúlyozza majd. A Nickelback…..
Dregnarr1 2010.12.16 20:52:33
Eddig úgy gondoltam, hogy a karácsony leghaszontalanabb folyománya az, hogy a gazdasági élet szereplői (de szépen fogalmaztam!) őrült késztetést éreznek arra, hogy ügyfeleiknek, partnereiknek, hűbéreseiknek és kitartóiknak mindenféle nemjó ajándékot küldenek. Annyi szar bor,…..
Pár nappal ezelőtt egy, a facebook-falunkra általatok posztolt linkre kattintva találtam rá a Gyerekszemle – gyerekkultúráról felnőtteknek blogra. Ha lennének gyerekeim (mint ahogy sajnos nincsenek), nem lenne kérdés, hogy kötelező darab lenne az oldal, annyira…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.12.15 09:30:00
Jane Lynch kölcsönzi a hangját Roznak, Homer új asszisztensének az atomerőműben.  Carrie Ann-Moss (Trinity) egy Lifetime-pilotban kapott főszerepet. A sorozat egy felkapott New York-i pszichiáterről szól, aki házassága csődje után hazaköltözik vidékre, és a helyi kórház…..
Dregnarr1 2010.12.15 10:41:05
Számomra ez a készlet, egy régi lego-álom beteljesülése. Hogy miről is beszélek? A 6078-as készletről. Gyerekkoromban nagyon tetszett ez a készlet, de sajnos úgy alakult, hogy nem kaptam meg. Azóta eltelt sok év, és megjelent egy új formába bújtatott felvonóhíd. Elsőre…..
Régi, ám legózási szokásaimat végiggondolva csak valamikor 10 éven belül teljesülő vágyam, hogy a városomban cirkáló számtalan teherautó, kamion, haszongépjármű, hívjuk bárhogy, céllal tegye a dolgát, vagyis üzemből haladjanak egy kikötő, állomás, vagy éppen logisztikai…..
Dregnarr1 2010.12.08 10:47:05
Az NBC midseason legérdekesebb újoncának tűnik a szuperhősös zsáner újonca, a The Cape című sorozat, amiben  egy rendőrbácsit lelőnek, aztán besároznak, de ő meg annyira ideges lesz, hogy egy nagy köpenybe burkolja a felsőtestét, maszkot ragad és okos tudóscsajt, majd…..