Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pingpong

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mark Burnett és Roma Downey nevére aligha jönnek izgalomba milliók, holott a brit házaspár összvagyona közel 300 millió font. Ezzel a leggazdagabb brit tévések és filmesek listájának élén állnak, megelőzve mások között Michael Douglast és Catherine Zeta-Jonest. A Sunday…..
pingpong 2013.04.14 07:23:43
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Végre egy közös ellenségkép, amihez minden ember egyetemlegesen csatlakozhat. A robotok könyörtelenül menetelnek előre a nagyobb Tescókban, és önkiszolgáló pénztár néven sorra veszik el az ártatlan humanoidok munkáját. Ráadásul csak félig, úgyhogy a vásárlóknak maguknak…..
pingpong 2012.07.20 20:07:53
@igazságos: miért mondod, hogy angliában nem lehet fizetni az automatánál készpénzzel? bankjeggyel és érmével is tudsz egyaránt. mindenhol. és lopni sem olyan könnyű a dolgokat, mert miután kivetted a kosárból, be kell tenned a szatyorba, különben nem enged tovább, de ezt ugye te is tudod? ennyi erővel már inkább kisétálhatna az ember azzal, amit el akar lopni és nem éppen az automata kasszánál állna le huncutkodni, nem igaz? értelmetlenség.
Amióta reklám van a Tényekben, a műsorvezetők unatkoznak, miközben mi azt nézzük, hogy most harminc darab multivitamin áráért harmincöt szemet kapunk. Csak a kiemelt gyógyszertárakban. Persze azt is képzelhetném, hogy a reklámszünet közben Várkonyi Andrea horgol, Azurák Csaba…..
Gyönyörű dolog a kötelező biztosítás. Gyakorlati haszna nem sok van, hiszen ebből aztán a legritkább esetben rendeznek bármilyen kárt, viszont visszamenőlegesen be lehet hajtani. Gergelynek az Allianz úgy mondta fel a biztosítását, hogy nem is tudott róla. Jóhiszeműen…..
pingpong 2011.06.16 13:19:43
@LadyNessy: és az otp-garanciánál visszakaptad a feleslegesen befizetett összeget?
pingpong 2011.06.16 13:22:21
@labi: igen, a 14.000 Ft tényleg nem nagy összeg, viszont sokaknak 10 körül van a negyedévük és úgy már lehet megterhelőbb. erre gondoltam :)
pingpong 2011.06.16 13:25:22
@igazságos: hm? hogyan keletkezett akkor a fizetési kötelezettséged?
„Megmondtam neki, hogy öcsisajt, nekem nincs időm rejtvényeket megoldani, ha meg látott engem az interneten, akkor azt is látnia kellett, hogy van pasim, ergo ne akarjon már velem ismerkedni” - egy rejtélyes telefonáló zavarja meg Levélírónk nyugalmát: a hang ismerkedni akar…..
„Előveszem a pénzem és odarakom. Nem zavarja. Lehet, hogy sok férfi úgy gondolja, majd akkor ruház be, ha már van miért?” – a második randi egy étteremben zajlik, és a desszerthez meglepetés is jár. Ha elfogadsz egy meghívást, ne indulj el otthonról pénz nélkül.…..
pingpong 2011.06.08 08:17:56
@lilaorogna: javarészt egyetértek, de a fickó sem egyértelműen adta elő magát meghíváskor, meg az ételek rendelésekor. sztem posztoló nem elvárta, hogy fizessen, hanem a fickó hitette el vele a meghívós nagyzolással, legalább is ahogy én értem a szitut :)
persze nem kell ugyanazt adnunk, amit kapunk (ti. ha te nem mondtad el, hogy nem is akarsz meghívni, akkor én sem mondom el, mit tartok a helyzetben helyénvalónak - saját fogyasztás kifizetése), de azt írja, hogy másnapra ez a kép állt össze neki az egészről, hogy ilyen választ adjon :)
sztem jófej a csajszi amúgy
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
Néha komolyan elgondolkodunk rajta, hogy a Telekomnál különleges képességű emberek ülnek: Marci elromlott router-ét távgyógyítókként javították volna. Persze később kiderült, hogy csak a szokásos bénázásról és az ügyfélszolgálat beleszarásáról nemtörődömségéről…..
Odacsörtettem a pulthoz, valami italért, és mit látok? Az én drágám ül fehér bikiniben a pult szélén...Sok évvel ezelőtti a történet. Én túl a 30-on, és túl egy váláson, a lány 30-on innen, és házasság előtt. Baráti társasággal nyaraltunk Törökországban, ott…..
Nem fogyasztóvédelmi Pulitzerre gyúrunk, naiv inviteles ügyfél mindössze (nagyon helyesen) pont akkor írta meg kurvaanyázós levelét, amikor elpattant a húr, úgyhogy aki nem bírja a csúnya, trágár szavakat, azoknak javasoljuk a kommentek olvasását. A történet banális, a…..
Annának sikerült megtalálnia az automata Auchan kutak közül azt a kísérleti példányt, amelyik minden digitálisan vagy manuálisan beütött összeget levon az ügyfél kártyájáról. Egyszer ugye meg kell adni a keretet, aztán pedig kialakul a tényleges tankolás ára. Az…..
Már csak pár napot kell várnotok, és elindítjuk a blogunkat!Addigi is legyetek türelemmel!Üdv,Tenteallas..
pingpong 2011.04.27 14:13:20
Sziasztok! Akkor induljon a visszaszámlálás!(Remélem már mindenki várja, hogy mi lesz!!!)  10 Üdv,Tenteallas..
pingpong 2011.04.27 14:12:42
Nem az ajándékok árát szerettem volna én, hanem amit kölcsön kért a tetoválására tőlem. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet! Hazudozás, kihasználás, megcsalás, öngyilok kísérlet nálam, meg minden ami kell. Ez nem egy szokványos történet,…..
Türkménbasiés a Homár szerint sem teljesen normális, hogy a Palace Cinema szerint végig kellene állni a bombariadót, ha például egy ilyen miatt elmarad az előadás, és csak utána lehet a pénzt visszakérni, másnap már késő:Gondoltam egyet és úgy döntöttem beizzítom a…..
Amikor 2500 fontot kell egy hónap alatt visszafizetned az iskoládnak, akkor nem ritkán hangzik el a „nincs más hátra, vetkőzni kell!” mondat, amin jót mulatunk, majd mindenki megy tovább a dolgára. Aztán amikor már csak 2 heted maradt és az irodából folyamatosan…..
pingpong 2011.04.13 16:01:57
@SchmittPali: :D
ez jó volt :D
„Öt percig eljátszotta a királynőt, hogy hogy képzelem ezt, de hamar rájött, hogy ez még tőle is nevetséges. Hallottam, hogy sírva felöltözik majd elmegy” - sose hidd el a barátnődnek, ha gitárleckékre hivatkozik, mert valószínűleg más hangszer került a kezébe. A…..
Vera Halloweenkor lehet, hogy örült volna egy penészes tortának, de a savanyú csokitorta akkor is túlzás. ÁNTSZ-ízű tortájuk nincs? Minden kedves süti-imádó figyelmébe! A Lurdy házban található Cafe Bonbon Gelato-ban (földszint, a mozi mellett) vásároltam süteményeket…..
pingpong 2011.02.23 12:27:06
@Eric_Cartman: az erotikus póz féleségre tippeltem én is, csak hát...:)))
„A barátnőm túl korán ért haza…” - igazi börleszkkel indul a hét! A klasszik szitu most megelevenedik: a srác egy lánnyal enyeleg, ám a barátnő egyszer csak beállít, így a szerető majdnem a ruhásszekrényben köt ki. A lebukástól a fiú maradék józanesze menti…..
Az Easyjetnél egyszerűbb kivetetni a gépbe bepakolt csomagokat, mint kinyitni a beszállókaput, hogy ne maradjanak le az utasok:Biztos vagyok benne, hogy nem sokan vannak, akiket a repülőjáratuk úgymond otthagyott. Hát én többedmagammal átéltem ezt a felemelő élményt. A történetet…..
Állandóan megjegyzéseket tett a kinézetemre és a stílusomra. Miért nem festem magam erősebben, miért nem hordok miniszoknyát tűsarkúval, mi ez a ronda sál rajtam, vegyem már le.     Ezen a dolgon akkor eléggé kiborultam, de így utólag nagyon vicces és tanulságos.…..