Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bri@nGriffin

3 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
Bri@nGriffin 2010.07.02 17:54:36
Bri@nGriffin 2010.07.24 10:24:44
Angol cím: A fish out of water Magyar cím: Partra vetett hal Leírás: Mivel még mindig nem talált munkát, Peter úgy dönt, hogy halász lesz. Ám mert még a csónak kölcsönzési díját sem tudja megfizetni, úgy dönt, hogy indul egy versenyen. Eközben Lois elviszi a tengerpartra Meget,…..
Bri@nGriffin 2010.07.11 10:33:41
Angol cím: Brian wallows and Peter swallows Magyar cím: Peter és Brian, a két gondozó Leírás: Brian közmunkaprogram keretében elvállalja egy öreg, megkeseredett nő gondozását. Miután rájön, hogy valamikor híres énekes volt, Brian elhatározza, hogy felvillanyozza. Peter…..
A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat Quahog kitalált városában (Rhode Island-en). Alkotója Seth MacFarlane, aki meglepően sok szereplő hangjaként is közreműködik. A FOX televízócsatorna kezdte sugározni 1999-ben, majd bár 2002-ben törölték a műsorból a sorozatot, a sikeres…..
Bencsik Ádám, "tanuló profi fotós" :) rendelkezésemre bocsájtott néhány Békéscsabán készült képet azért, hogy osszam meg olvasóimmal. Ádámmal több, mint tíz éve ismerjük egymást, mondhatni gyermekkorunk óta jó barátságban vagyunk. Töki, azaz Ádám a…..
Igen, sajnos nálunk romokban hever a színművészet, legalább is arra gondolhatunk a következő képeken is látható "reklámdobozok" alapján. (Asszociáció?) Már hónapok óta megfigyelhető a sétálóutcán néhány faláda amiből hónapról - hónapra egyre kevesebb van.…..
Angol cím: I Dream of Jesus Magyar cím: - Leírás: Peter megveszi lemezen a "Surfin' Bird" című számot, és annyit hallgatja, hogy mindenkinek az idegeire megy. Brian és Stewie megsemmisítik a lemezt, de Peter újra megveszi azt a boltban. Ekkor jön rá, hogy az eladó nem más,…..
Family Guy Fan Club Évadok 2010.06.23 20:58:00
 7.évad              1. http://www.megavideo.com/?v=VY5AU8J0Leírás: Brian új lánnyal randevúzik, ám Stewie tanácsára semmit nem akar elkapkodni. Ezzel azonban csak Cleveland karjaiba kergeti a nőt. Brian…..
Family Guy Fan Club Főoldal 2010.06.23 20:38:00
Family Guy Rajongói Blog  elérhetőségek:faamilyguyfan@hotmail.hu..
Family Guy Fan Club Infók 2010.06.23 20:28:00
Fő szereplők: Peter Griffin (Kerekes József) – Peter a negyvenes éveiben járó családfő, júliusban született. Rendkívül kövér és ostoba férfi, aki állandóan rossz helyzetekbe kerül, melyeket csak fokoz, ahogyan próbál kikerülni belőlük. Bár ez nem látszik…..