Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nefaria1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
”Vitatkoznak a szabadságról. És én még egy moziba se mehetek el.” – Mágenheim „Junior” Julcsi Közmegelégedésre az elmúlt két fejezetünk egész jó volt, mondhatnám kiemelkedő az 1989-es szériában eddig, és ennek örülünk, remélhetőleg a…..
Jogilag még nem egészen, de a cseh Legfelsőbb Bíróság megsemmisített egy gyógyászati céllal otthonában füvet termesztő nyugdíjast elmarasztaló ítéletet. Az 57 éves asszonyt marihuána birtoklása és előállítása miatt ítélték 2 év felfüggesztett börtönre. A nő 70 tő…..
Subba Már nem tudjuk mi van 2008.03.17 17:27:00
Valaki jöjjön be az életünkbe és magyarázza el mi történik amikor így csinál Isten báránya. Miért veszi rokisra a figurát? Hálát adunk az Úrnak a gyülis aerobikért.  ..
Az alábbi történet tipikusnak mondható he egy céget belülről szeretne valaki lenyúlni. Sajnos a Gt. elsősorban az együttműködésre és az önkéntes jogkövetésre alapoz, Az ilyen visszaélések kiküszöbölésére érdemes kötni tulajdonosi (szindikátusi) megállapodást, jó erős…..
Miközben a Homár az ügyfélszolgálattal telefonálgatott, kedvenc tömegközlekedésblogunk, a Megint Állunk Vazze le is zsírozta hétvégére a retekkommandót. Immáron tehát a MÁV áldásával láthatnak neki egy négykocsis mocsokvonat kitakarításához:Aki jönne az kérem jelezze…..