Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsikenny

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy közel nézhetetlen német paródia...
Ennyit még soha egyetlen videóval sem szenvedtem. Igazi pokoljárás volt elkészíteni, de remélem, sikeresen zárult a dolog. Nem tudom, miért írja 6 másodperc hosszúnak a videót az inda, de nálunk ettől függetlenül működött rendesen...
Baaad Movies Boldog Karácsonyt! 2010.12.24 07:16:00
Ezúton kívánunk a blog minden látogatójának boldog, békés és természetesen baaad filmektől mentes Karácsonyt!Sorter & BlackSheep              ..
Újabb túlélő horror került bemutatásra, az Arachnid, mely egymaga kenterbe veri az összes hasonló förmedvényt, hiszen ezen még kínunkban sem tudunk röhögni.Jó szórakozást a videóhoz! ..
Kicsikenny 2010.11.16 16:41:43
@AlexM1983D: bocsi az valahogy nálam kiesett
A negyedik évad zárásának apropóján visszatekintettünk a múltba, és összeszedtük azt a tíz filmet, ami a legnagyobb hatást gyakorolta ránk. Jó szórakozást! ..
Kicsikenny 2010.10.12 16:57:18
íme a videó, ami már a múlt hét végén elkészült, de az Oscar miatt csak most töltöttük fel. Magáról a filmről elöljáróban csak annyit, hogy ha esetleg van felesleges másfél órátok, akkor sem érdemes rászánni az időt. Jó szórakozást! ..
Lecsekkoltuk Nimrod Antal hollywood-i áttörését, mely műfaján belül igazi mestermű. ..
Bár mostanra a negyedik évad valósággal úszik az emlékezetes alkotásokban, most mégis egy olyan "film" került bemutatásra, melynél teljes meggyőződéssel állíthatom: ehhez foghatót még nem láttatok! (Elnézést a bal felső sarokban lévő szövegért, de csak így tudtam…..
Kezd elegünk lenni az Asylum stúdióból, de ezt a művüket már olyan sokszor ajánlottátok, hogy nem volt szívem kihagyni...
Egy remek kalandfilm, ami simán megér másfél órát az ember életéből!..
Mivel két film is volt, amiről nem igazán tudtam volna egy teljes videó erejéig beszélni, egy videóban elintéztem mindkettőt, a végén egy kis meglepetéssel. ..
Kicsikenny 2010.07.08 21:05:58
@rounpayne: azt tuti terrortámadásnak vennék és megpróbálnának rá válaszolni kb 10-20 szarabbnál szarabb film el ( bár nem tudom hogy tudnák alul teljesíteni magukat..... reméljük nem mutatják be)
Kicsikenny 2010.07.08 21:49:54
Egy rendkívül érdekes amatőr baromság, ami megintcsak azért nem totális csőd, mert néhol annyira rossz, hogy már szinte élvezet nézni! A film szinkronja egy kicsit el van csúszva, de szerencsére sokminden olyat nem vágtam be, ahol zavaró lenne. ..
Egy várható Asylum-hullám első tagjaként a Világok harca 2 című marhaságot mutatjuk be, melyről már nagyon (tényleg nagyon) régen írtunk a blogon, és azóta megvan a gépen (!!!). De ez mostantól csak történelem!..