Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balint86

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chad L. Coleman elég ideges lett, amikor a metrón meghallotta, ahogy két utastársa arról beszél, vajon honnan ismerhetik, és egyikük a  Nem ismerem ezt a niggert mondatot ejtette el közben. Az AMC zombis sorozatában Tyreese karakterét alakító színész erre kicsit kiborult: ..
Nagyjából lement az Upfronts, az a hét, amikor a tévék a reklámozóknak bemutatják az új sorozatokat és elővezetik a műsorrendet (jó, a CW csak ma fog előállni a farbával), ideje, hogy mi is összesítsük miből élünk szeptembertől. Elsőként a Fox kínálatát nézzük meg. A…..
A Barátok közt egyik legfontosabb karaktere, Kinga eltűnik a Barátok köztből, az őt alakító Balogh Edina ugyanis babát vár - írja a sorozatwiki.hu. Edina már hetek óta nem forgat, utoljára jövő hétfőn szerepel a sorozatban. Azt még nem tudni, hogy a későbbiekben visszatér-e a…..
Az Aranyglóbusz után két sokkal komolyabb díjat osztottak ki múlt hétvégén, a producerek (PGA) és a színészek (SAG) céhe díjait, amit azért érdemes sokkal mérvadóbbnak tekinteni, mint a puccban jóval erősebb Aranyglóbuszt, mert a szakma adja ki, és nem ingyenélő újságírók.…..
[Filmtabletta] Ezt az írást jó két évvel ezelőtt a mára sajnos már jobb létre szenderült Ogi.hu számára írtam. A hosszú évek után a Tron legendát folytató filmet bemutató írás aktualitását az adja, hogy a kissé felemás fogadtatásra lelt Tron: Legacy valószínűleg már…..
Gézát kiírták a sorozatból, pedig még Aliz feleségül kérésével is próbálkozott, de kár volt. Alizka, ki Csodaországban él, szívesen igent mondott volna, csak a csúf és gaz Vilibá-Bözsi mama kettős lebeszélte Gézukát az egészről, mert hát hogy néz ki egy olyan házasság,…..
Balint86 2012.11.27 15:07:47
A tévében látható sitcomok közül a Két pasi meg egy kicsiről sok mindent el lehet mondani, unalmas, kiszámítható, nőgyűlölő, és így tovább, de messze nem ez a legrosszabb vígjáték a tévében. Charlie Sheen két éve kiszállt belőle nagy nehezen, ehhez szüksége volt egy…..
Van négy promónk az ABC téli-tavaszi sorozataiból, meg is mutatjuk mindet. A Mistresses egy brit széria remake-je, és olyan nőkről szól, akik férjes nős faszik szeretői, nahát. Már a brit verzió sem nagyon izgatott fel, ezt is kihagyom, de hátha lesz vevő a sorozatra. A Zero…..
Rékasi Károly lánya, Linda szerepében Opitz Petra és Szabó Kitti után új lány mutatkozik be, Munkácsy Kata - tudta meg a Bors. Szabó Kitti érettségire készül, ezért szállt ki a Barátok köztből. A helyére érkező Munkácsy Kata a válogatások során olyan meggyőzően…..
Jön többek között az Ügyféllista, az Esküdt ellenségek: Los Angeles és a Lángoló Chicago.Az újdonságok közül elsőként az Ügyféllista című amerikai széria kerül képernyőre, amely egy családanya drámájáról szól. Főhőse, Riley Parks nehéz anyagi körülmények között…..
Megint kicsit rendszertelenek a hogyvoltok, ennek oka a készülő szakdolgozatom, ami mellett nem sok mindenre van időm. Vészesen közeleg a határidő, szóval megértéseteket kérem. A másik meg, hogy a BK olyan, hogy bárhol és bármikor be lehet kapcsolódni. Szóval annyiból volt…..
Balint86 2012.11.14 13:57:20
Mert aki öreg, az minimum süket, de inkább még hülye is. És egyébként is, ha szótagolva üvöltünk, hát még a német turisták is megértik, hogy “Mer-re van a sza-bad strand? Nem ér-ted baszd-meg”. Váczi Gergőről legalább egy dolog kiderült: fogalma sincs, hogy ki az a Vitray…..
Balint86 2012.11.07 18:19:36
@Geeronimo: Mindenkinek meg van a saját véleményéhez a joga, de Én sosem bírtam ezt az embert. Állandóan azzal jönnek, meg Ő maga is azzal jön hogy Ő a tévézés atyaúristene. Véleményem szerint meg oda lett állítva mert egy iskolázott ember volt és beszélt a kamerába, nem csinált Ő semmi nagy dolgot. Láttam sok műsorát meg bejátszásokat is és ilyen egy sótlan embert még sosem láttam. Emlékszem közvetített egy meccset (foci) és az egyik gólnál olyan unottan beszélt, hogy el sem akartam hinni hogy ez a nagy Vitray Tamás akiről ódákat zengenek.
A TV2-nél tényleg elgurult a gyógyszer, és úgy tűnik, nincs egyetlen munkatárs sem, aki szolidan felemelné a bőrkanapé alól, beadná a Mokkának, a Tényeknek, meg az Aktívnak, megsimogatná a buksiját, és azt mondaná, hogy pihenj egy kicsit, nyugalom van, meg béke. Már eddig is a…..
Hollywood fura egy hely, néha az első blikkre pofonegyszerű döntések (kell nekünk olyan zombis tévésorozat, amiben hetente esznek agyvelőt premier plánban? HELLS YEAH!) is komoly fejtörést okoznak a producereknek, akik utána húznak egy olyan idiótaságot, amit meg ép ésszel nem…..
Balint86 2012.10.26 14:36:11
@doggfather: még az első évadban volt egy fickó aki meg jósolta a jövőt, nem konkrétan szuper hősös látomásokkal, hanem inkább próféta szerűen. Az egyik komolyabb jelenete az volt amikor elkezdett csak úgy sírokat ásni, mire a többiek kérdezték hogy miért csinálja ezt, erre Ő azt mondta hogy hamarosan szükség lesz a sírokra, és ezután volt egy komolyabb zombi támadás, amiben többen meghaltak. Egyébként őt is megharapták a zombik vagy valami betegsége volt és ott hagyták az úton.
Hetek óta lázban tartja a rajongókat az a kérdés, hogy mégis mikor fog játszódni a Wolverine film. Megjelent egy hivatalos kép a projektről, ahol Rozsomák látható de nem a jól megszokott adamantium karmokkal, hanem csont karmokkal. Ez több kérdést is felvet, így megszólalt az…..
A Blikk egyik olvasója, vagy fotósa kapta le a sittről nemrég szabadult, most éppen ottani élményeinek könyvváltozatával haknizó Stohl Andrást, ahogy az RTL székházába igyekszik befelé. A lap felhívta Kolosi Pétert, hogy megtudja, mit keres Stohl az egykori munkaadónál, de csak…..
Éles szem kellett hozzá, hogy észrevegye, de Timinek sikerült: amikor Nagy Feró a síráskényszerben szenvedő Lass Beát és Keresztest cinkelte az X-Faktorban, mentortársa egy aprót beintett neki. ..
Balint86 2012.10.16 13:07:11
@mr.louie: Általában amikor mennek ezek a műsorok gépezni szoktam, de a tesóm nézi, mivel 1 szobában vagyunk így én is láttom fél szemmel mi folyik. Egyébként nem kell nézni, hogy tudja az ember mi az ábra. Ugyanis kikerülhetetlenek ezek a műsorok, mivel minden reklám spotban benne vannak, a Fókusz is ezekkel van tele, sőt még a Híradóban is szokták mondani a fejleményeket.
Kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább olyan kockahasa van, hogy sajtot lehet reszelni rajta - nagyjából ez az Arrow, a CW másik idei újonca, ami a Beauty and the Beast-nél nagyságrendekkel jobban sikerült. A spoileres folytatás végén mutatunk egy közepesen biztató videót is az…..
Balint86 2012.10.15 16:13:14
@Spamet nem küldünk rá: Igazad van. Ennyi. :D
Az ötödik évadát három hete kezdő Sons of Anarchy harmadik idei epizódja mérföldkő volt a sorozat történetében, és nemcsak azért, mert jóelőre lehetett tudni, hogy egy fontos szereplőt kiírnak a történetből, hanem Jax sorsának alakulása miatt is. Charlie Hunnamot a múltban…..
Végállomás, tessék leszállni! A Daróczi ügy kapcsán került címlapra Claudia elegáns, és szexi bugyija, amit a képen Daróczi Dávid édesanyja mutat. Vajon létezhet annál rosszabb a világon, hogy az anyósod haknizik a bugyogóddal?Via ..