Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MoxNox

0 bejegyzést írt és 1048 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Friderikusz Sándor megfogalmazta azt a közleményt, amiben megszakított minden kapcsolatot a számára vállalhatatlanná vált TV2-vel, minden bizonnyal végiggondolta a következményeket is, vagy ha nem, akkor az ügyvédje vélhetően felhívta a figyelmét arra, hogy érvényes szerződésből, egy…..
MoxNox 2016.03.25 20:34:42
@gaston: Nem az a baj, hogy egy adó balra vagy jobbra hajlik, hanem az, amikor pártutasításra kell hazudni, elhallgatni, cenzúrázni.
MoxNox 2016.03.26 14:17:33
@Éhes ló: Amikor valaki egy aktuálpolitika kérdésben 30 évvel ezelőtti példával próbál érvelni, mellesleg rettentő bénán, akkor egy biztos; semmi értelme továbbolvasni az első mondatnál. Hát ez van.
Az idő a legfontosabb erőforrásunk. Az idő egyenlőséget teremt, hiszen félreérthetetlenül mindenki számára napi 24 órát biztosít. Nem többet és nem kevesebbet. A legtöbben mégsem tudják hatékonyan beosztani a saját idejüket és felesleges energiákat veszítenek el. Az elveszett energiákat (és…..
Az enyhébb gerincproblémával küzdők gyakran panaszkodnak arra, hogy futás, kocogás hatására felerősödnek a derékfájdalmaik, s ezek sok esetben komolyabb tünetekkel járnak (végtagfájdalom, zsibbadás, isiász). Éppen ezért nagyon fontos tudnunk, hogy milyen betegség tüneteit erősítheti fel vagy…..
- Kik az észbontók?- Egy olyan társadalmi csoport, akik azt hiszik, hogy rendelkeznek műveltséggel, ámde dehogy. Na ilyen kérdésekre és válaszokra lehet számítani hamarosan a Viasat3-on, ahová visszatér az Észbontók című vetélkedő, csupa olyan műkörmössel és kigyúrt…..
MoxNox 2015.09.18 15:32:39
@zaphodbeebthe1st: Egyk sem :) A repülési magasságot hagyományosan légnyomás (aminek modernebb verziója a flight level) vagy alacsony magasságon tengerszint feletti magasság szerint mérik.
Kedves migránsok, migránsvédők és Facebookon sápítozó wannabe migránsvédők, talán még senkitől nem hallottátok, és én leszek az első, aki a rossz hírt közli veletek: senkinek nincs "joga" a jobb élethez. Együttérzek a menekültekkel. Ezt nem iróniából írom. Szívből…..
MoxNox 2015.09.10 13:47:49
@konrada: Ezeket már csak te teszed hozzá.
MoxNox 2015.09.10 15:53:47
@konrada: Megint belemagyarázol olyat a mondanivalómba, amit nem is állítottam. Én nem foglalok állást pro vagy kontra a jelenlegi helyzetről. Kizárólag annyiban szerettem volna korrigálni a blogbejegyzést, hogy nem igaz a posztoló az 56-os, menekülttáborban élő magyarokról beállított, túlidealizált képe.
Nagyon felkavaró képek következnek! Islamic State terrorists have begun their promised killing of Christians in Mosul, and they have started with the children. According to a report via CNN, a Chaldean-American businessman has said that killings have started in Mosul and children's heads are…..
MoxNox 2015.09.03 09:59:12
@ribizlibogyó: Nem kell minden hülyeséget beszopni amit az interneten látsz, és főleg nem rögtön a Sátán munkáját látni benne. Szó sincs sátánista emberáldozatról. A kép hamisítvány, négy kínai fiatal kezdett el terjeszteni egy rémtörténetet 2008-ban kannibálokról. Még 2009ben le is tartóztatták őket. Az eredeti képen egy háztáji állatot vágnak le.

Itt egy link a kamu kannibálokról
www.1malaysiaphotogallery.com/2011/11/cannibalism-in-china_18.html

Itt pedig a hír a letartoztatásukról:
www.hindustantimes.com/world-news/china-bloggers-arrested-over-cannibal-hoax-report/article1-442467.aspx
Nekiindulni a futásnak - különösen, ha még nem elég az edzettségi szintünk -, nem egyszerű. Kis odafigyeléssel kiküszöbölhetőek az esetleges kellemetlenségek, így igazi élménnyé válhat az adott táv megtétele, ami a következő alkalomhoz is kedvet csinál. Helyszín Futni…..
A Fox már korábban bejelentette, hogy foglalkoznak egy újabb 24-évad ötletével, de azt nem mondták a kis hamisak, hogy Kiefer Sutherland maximum lélekben lesz a stábbal, mert JACK BAUER NÉLKÜL JÖN AZ ÚJ ÉVAD. És ráadásul még az a verzió sem jött be, hogy Yvonne Strahovski…..
MoxNox 2015.06.02 15:21:55
@REALchris: Köszönjük Emese.
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
MoxNox 2015.03.17 08:49:35
@nakiazaki: Milyen bukás? A köztévé nem piaci alapon működik, remekül lehet belőle pénzt szivattyúzni a haverok számláira, kutyát nem érdekli hányan nézik valójában, tökéletesen dübörög a NER.
MoxNox 2015.03.17 08:51:19
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Hogyhogy mit csinált? Írt 896 hozzászólást, ahogy te is írtad. Mit kellett volna még csinálna?
MoxNox 2015.03.17 09:50:49
@nakiazaki: A szakmai és erkölcsi bukáson már nagyon régen túlvagyunk :)
Kérem, forduljanak el egy kicsit, míg szabálysértően lehajtok az úttestre! Vigyorognak a rendőrök, akárcsak én. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
MoxNox 2015.03.06 14:30:09
@Tippszmix: Ez az überkretén "érvelés" már 10 éve is ciki volt, érdekes látni, hogy a magadfajta megkeseredett bunkókból még mindig maradt hátra néhány.
Megint beleakadtam pár olyan slágerbe, mely nem az eredeti előadója által lett híres, és mivel rég volt már zenei bejegyzés, inkább nem is tartom tovább magamban őket - a kéretlen jelzőkért előre is elnézést kérek, de némelyik nagyon nem az én stílusom :) Kezdjük egy meglehetősen nagy…..
Tudtam én, hogy ebből baj lesz. Nem szabad itt csak úgy viccelődni Magyarország egyik legpatinásabb heavy metal zenekarával. Volt ebben a posztban egy videó, amin az Óriás Ossiant játszik, akusztikusan. Ebben még semmi különös nincsen, mindenkiben él egy metálos, de az Óriás az…..
1940-41. tele. Német Wehrmacht katonák hógolyóznak Franciaországban...
Két hete egy farkas rátámadt az egyik látogatóra a belgrádi állatkertben, egy kétéves kislányra. Bár élve megúszta a támadást, a gyerek a hátán komoly sérüléseket szenvedett. Akkor az állatkert igazgatója azt nyilatkozta, hogy a gondozó egy elzárt területen játszott a…..
MoxNox 2014.05.13 00:45:52
@bikmakk: igazad van, de azért tegyük hozzá, az a pár millió év legfeljebb "csak " pár tízezer.
Kedves Fiatalok! A szabályozó, csodálatos anyanyelveinket korlátokba, táblázatokba rendező nyelvészet már réges-régen megbukott örökre - a nemzetek végre felismerték, hogy a nyelv nem egy kőbe vésett képletgyűjtemény, hanem egy szervesen, amőbaként változó ilyen izé, ami a…..
Nemcsak Berlin, Hamburg és Bécs légterét, hanem közel 240 ezer civil életét és felbecsülhetetlen műkincseket is védtek a Flakturmok. Az augarteni (Bécs) Flakturm (Fotó: Wikipedia.at.)..
MoxNox 2014.04.22 14:38:04
@csentecsa: Nem volt még olyan modern irányítórendszer, amivel célra vezethették volna a rakétákat. Viszont Luftwaffe vadászgépekről indítottak rakétákat bombázok ellen, sőt bombázták is a hatalmas bombázóformációkat.
Az van a hétfőn bejelentett Iron Maiden-koncert sajtóanyagában, hogy "a jegyértékesítés február 13-án reggel 6 órakor kezdődik. Exkluzív elővásárlási lehetőség a hivatalos Iron Maiden rajongói klub tagjai számára február 12-én egész nap." Ez szinte minden, az esemény…..
MoxNox 2014.02.11 15:46:39
@Krisz101: Baromságokat beszélsz. A legutóbbi nosztalgiaturné előtt Európa szerencsésebb részein, pl. a metálhoz valamennyire csak kapcsolódó Svédországban az árusítás megkezdése után pár óra alatt már el is kapkodták az összes jegyet, pedig több tízezres stadionokról van szó és a koncert bő fél évvel később volt csak.
MoxNox 2014.02.13 00:29:58
@Krisz101: Nem azt írtuk, hogy ostoba vagy és barom, hanem, hogy ostobaságot és baromságot írsz. Azt mondod kb. a Maiden a leggyengébb fellépő a nyugati fesztiválokon, bezzeg a Slayer vagy a Megadeth előtt emberhordák tombolnak. Ez szerintem továbbra is nettó baromság. Meg is mondom miért, bár magad is utánanézhettél volna.
Ahányszor a Maiden fellép egy metál- vagy rockfesztiválon, mindig headliner (ok, biztos van max 1 kivétel). Többek között az összes általad említett fesztiválon is így volt ez, Pukkelen is, a Rock am Ringen is, a Wackenen is, és a Downloadon is, és nem csak egyszer, hanem mindig.
Ami meg pl. a Slayert vagy a Megadethet illeti, én ott voltam majdnem az összes magyarországi Maiden és Slayer koncerten, láttam a Megadethet is jó párszor, és mindhárom bandát láttam külföldön is. Nincs különbség, itthon és külföldön is jóval nagyobb tömegeket mozgat meg a Maiden, mint a Slayer, a Megadethszel pedig össze sem lehet hasonlítani.

Szóval ez a két állításod volt baromság. Ja, meg még libsiztél is egy kört, mert úgy látszik mindenről az jut eszedbe, de az meg csak az infantilis hab a szánalomtortádon. Sorry.
Sorry, csak most lett időm arra, hogy összehozzam a posztot a legjobb tavalyi keresőkifejezésekről. Kicsit megkésett, de nem akartam abbahagyni a szép hagyományt (korábbi évek: 2010, 2011, 2012), ugyanakkor embertelen meló volt átnézni azt a több mint 11 ezer keresőkifejezést, amivel…..
Mindannyiunk bánatára Stöki szabadságon van, így leesne az aranygyűrű az ujjáról nincs most kedve a szerdai retróval bütykölni, de hogy ne vigyen el minket a népharag, kitaláltam valamit, amivel hozunk is ajándékot meg nem is, satöbbi.Szóval kivételesen nem egy régi játék…..
MoxNox 2014.02.03 23:23:49
@cassopo: Akkor most jól visszakapod :D
Megírtuk ugye itt, hogy a Metallica fel fog lépni az Antarktiszon. Ez most már múltidő, hiszen a hétvégén lezajlott a nagy esemény, ahol a Coke Zero promóciójaként a metálzenekar pár szerencsés rajongónak csendeskoncertet (fejhallgatósat) adott a Déli-sark közelében, az argentin…..
MoxNox 2013.12.09 17:37:46
@prick: Nem, jártam is arrafele.
Nem hallottál még a Dog Attackről? Nem baj, mi sem, de ez a poszt ezen fog változtatni. A Dog Attacket Gabi (Human Error), Barni (Chief Rebel Angel), Pó bá (Igor, Haw, Warpigs) meg Gazsika (Prosectura, Stereochrist) alkotja, de inkább ők beszéljenek: „Röviden annyi, hogy Barni és Gábor…..
Ne igyunk kólát mert egészségtelen, igyunk csapvizet, az egészséges. De ne igyunk hideg csapvizet, mert szívrohamot vagy rákot kapunk. De még jobb ha nem is csapvizet iszunk, hanem ásványvizet - az sokkal egészségesebb. Ajjaj, ásványvíz!!! Hát abban egy csomó méreg van. Ja nem is,…..
MoxNox 2013.11.14 22:05:42
@Tiszta Képet: A biokontroll.hu nem igazán hiteles forrás. Egyébként a cikkben szereőplő kutatás egy hírhedten elbaltázott, elfogult, megcáfolt, és hiteltelen katyvasz. Szcientológus kuruzslótól idézni pedig rossz vicc.
HamPLÓ "Second hand" slágerek 2. 2013.11.12 15:00:00
A múltkori feldolgozásos-átdolgozásos bejegyzés farvizén itt van még néhány olyan sláger, amit nem feltétlenül az első előadója tett híressé... 1987 egyik legnagyobb slágere a Pet Shop Boys Always on My Mindja volt (akinek van ideje, nézze meg a legelejéről a videót - hát... fura!). Gyakorlatilag a…..