Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aliendriver

49 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014 elejen nagy valtozas elott alltunk. Egyreszt alig egy honapja probaltuk felfogni, hogy szulok lettunk, masreszt 3.5 ev utan epp hazakoltozoben voltunk Del-Afrikabol, harmadreszt tudtuk, hogy 2-3 honapunk lesz otthon mire tovabbi 2-3 evre Nemetorszagba koltozunk. Nemetorszag relativ kozelsege…..
Itt ulok Wenatcheeban, Washington allamban. Szep napsuteses, de egy kicsit szeles delutanon, a TMO adatkozpontjaban. Gyonyoru kilatassal a varost korulolelo hegyekre. Meg itt ott ho boritja a csucsokat, pedig lassan mar majus kozepe van. A gondolataim viszont mashol jarnak. 2011 novembereben volt az…..
Eleg reg nem hallattunk magungrol. Ennek legfobb oka a korlatozott nethozzaferesunk. Otthon csak 3G modemmel tudunk netezni, ami valtozo mertekben funkcional a hasznalhatatlanul lassu, es az egesz elviselheto kozott. A skala jobbik fele viszont csak joval ejfel utan, neha neha hetkoznap napkozben…..
No..hat megerkeztunk. A repulout viszonylag esemenytelenul telt. Ket erdekesseget azonban megemlitenek. Az egyik a frankfurti repteren tortent, amikor is a hangosbemondoban kozoltek, hogy Buenos Airesbe tarto gepnek a viharos ido miatt tobb uzemanyagra van szuksege, es onkentes utasokat varnak, akik…..
 Utazasunk mar indulas elott is izgalmasra sikerult. A vizumintezes enyhen fogalmazva sem ment gordulekenyen. Misem bizonyitja ezt jobban, hogy az utleveleket 3 es fel oraval az indulas elott sikerult atvenni a nagykovetsegen. A lenyeg viszont, hogy a kezunkben van, es immar az ellenorzest is…..
 Hat jopar honap eltelt mar, hogy utoljara megnyitottam a blogot. Valojaban a romaniai kikuldetes a kozelsege, es az ennek koszonheto gyakori hazalatogatasnak koszonhetoen nem volt annyira elviselhetetlen..cserebe az elvegzett munka embert probalo feladat volt..de tuleltuk, blogbejegyzesek…..
Szerintem kezdjük a posztot egy kis alapozással, abból még sosem volt baj. Az iPhone 3G, a 3GS és a 4 is ugyanazt a mobilhálózatot használja, a harmadik generációs net 21 megabites sávszélességet tesz lehetővé, amit Magyarországon a T-Mobile és a Vodafone hálózatában csíphetünk…..
A ropke irani ut utan jottek az unnepek. Pihi, kaja, pia, haverok, buli, fanta :) (az utolsot leszamitva tenyleg volt minden dogivel :) )Am eljott az uj ev, es nem kellett sokaig szotyizni otthon, es maris a repulon talaltam magam. Egyre nehezebb osszepakolni a cokmokot, kivonszolni a repterre,…..
aliendriver 2011.01.06 18:14:17
Eleg nehez hozzakezdeni ehhez a poszthoz. Az elso benyomasokrol szeretnek irni, de meg mindig a hatasa alatt vagyok. Nem lehet semmihez sem hasonlitani a latottakat. Teljesen sajatos epuletek, parkok, tele butorboltokkal (legalabbis a kornyeken ahol lakunk), meg persze szonyegarusokkal. A legkisebb…..
Utra keszen, osszecsomagolva ulok mar a gep elott, mar csak ez a par sor hianyzik, es a gep is a taskaba kerul. Igen, megint utazok. Igaz csak egy ropke hetre, de most valahogy nagyon nehez a taska, pedig alig viszek valamit.Iran..megint egy arab orszag. A kis tajekoztatofuzet kulon figyelmeztet:…..
Ma délelőtt jelenti be a Vodafone hivatalosan, hogy forgalmazni fogja az Apple telefonját. Ők lesznek a második magyar mobilszolgáltató, akik árulhatnak iPhone 4-et, és a történelemben először lesz magyar verseny az almalogós mobil terjesztésében.Nem tudni, hogy egyéb részletet is…..
aliendriver 2010.10.13 09:22:24
Szombaton történt, nem sokkal azután, hogy megvettük Budapest egyik legjobb kenyerét, és elfogyasztottunk egy kiváló ebédet a Liszt Ferenc téren, hogy az Andrássy úton sétálgatva megtorpantunk a nem rég felújított Párisi Nagyáruház mellett. Az épület a közelmúltig romosan…..
Már megint az történt, mint két és fél évvel ezelőtt: szerettünk volna az igényeinknek megfelelő blogot olvasni, de nem nagyon találtunk ilyet a magyar piacon, ezért aztán megcsináltuk. Annak idején az Appleblog született meg ebből az elhatározásból, most meg egy olyan oldal,…..
Budapest belvárosa vasárnaponként kissé elhagyatottnak tűnik, főleg nyáron, amikor a városlakók negyven kilométeres dugókba mennek nyaralni az M7-esre. Van ugyan pár olyan sétálóutca, amin ilyenkor is korzóznak a turisták, eseményekből, budapestiekkel telezsúfolt helyszínekből…..
Appleblog Tanker az iPhone-hoz 2010.07.27 10:13:00
Írtam már Twitteren is, hogy egyre gyorsabban merül az iPhone-om, gyakran úgy is eljut a piros sávba alig fél nap alatt, hogy egy percig sem használtam. Aztán vannak jobb napjai, amikor gyötörhetem, használhatom, tartja magát. Nem az akku ment tehát tönkre, inkább arról lehet szó,…..
aliendriver 2010.07.27 11:32:34
A fikazashoz nem akarok hozzaszolni..viszont

@mcs: en is tapasztalom ezt a 3G-men mostansag, viszont szerintem vmi szoftveres baki, mert hiaba jelez 20% alatti toltottseget, es villog pirosan, meg lazan elhallgatom rajta hazaig a zenet, meg telefonalgatok rajta stb. Egyszer meglepetten neztem a telora, h toltes utan is pirosan vilagit, ujrainditottam, es maxon volt.
A XII. század nem embernek való kor volt, a nőnél fontosabb volt a süldő malac, a gyereklányok 12 évesen már javában férjnél voltak, és így tovább, az alapvető higiéniás feltételek sem teljesültek, itt szülni vagy betegnek lenni tulajdonképpen egyenlő volt a…..
aliendriver 2010.07.26 16:12:33
Egyik olvasónk hívott azzal a hírrel, hogy a hazai szolgáltatónál kezdenek kifogyni az iPhone-készletekből. Eredetileg egy 3GS modell vásárlásán gondolkozott, a T-Mobile ügyfélszolgálatosa azonban kénytelen volt elkeseríteni őt: állítólag a készülékből egyáltalán nincs…..
 Mivel Romabol mar az elso ket het alatt is lattam eleget, es a masodik ket heten melegebb volt mint valaha barhol, az aktivitasom finoman szolva is a beka segge alatt kuporog. Ebbol kovetkezik, h sokminden erdekeset nem tudok irni rola.Viszont, ahogy igertem (megha idoben kicsit elcsuszva is)…..
Tegnap osszepakoltam a kis cokmokom..szepen felulre raktam a szennyest, h Ruandara keszulve ki se kelljen pakolni..reggel kijelentkeztem a hotelbol..bejottem meg az officeba elkoszonni a kollegaktol..es amikor mar mar hivtam volna a taxit, h megyek a repterre..jott a telefon, h bocsi, Ruanda…..
Emlekeztek meg, hogy esett ki Hollandia negy eve? Ha jol emlekszem 12 sargalap es 6 kiallitas volt a meccs merlege a portugalok ellen. Persze akkor nem ertette senki, miert osztott ki ennyi lapot a jatekvezeto, es ez azota is rejtely maradt. A mi szempontunkbol persze nem sok jelentosege van mar…..
Most, hogy mar ossze is csomagoltam a cuccaimat (keszen a Ruandai kiruccanasra is :P), ugy erzem ideje irni egy kicsit Romarol :)Ez alatt a ket het alatt egeszen ugy mozogtam Romaban, mintha itt laknek..megjegyeztem, hogy hol jo felszallni a metrora, hogy aztan a kijarathoz legkozebb szaljak le, es…..
Aliendriver a nagyvilágban Allora 2010.06.25 15:53:11
 Mar lassan egy hete vagyok Romaban. Kedden vettem helyi simkartyat, meg hozza mobilnetet (ami valami elkepeszto modon oraalapu elszamolasu adatforgalom helyett :D:D), de azota nagyon arra se volt idom, hogy blogot irjak, nemhogy varostnezzek..kovetkezeskepp Romarol egyenlore nincs sok irni…..