Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nehéztüzérségiágyunaszád

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült, megint belefutunk IMF papa karjaiba. Annál, ahogy Matolcsyék idáig elvezették az országot, már csak az dühítőbb, hogy olyan országban élünk, ahol civilizált, mainstream ellenzéki véleménynek számít forgatni a saját gyomrunkban a kést, és ezen örömködni. Az utóbbi…..
nehéztüzérségiágyunaszád 2011.11.20 15:02:10
@Spániel:már megbocsáss,de ennek az oldalnak semmi de semmi köze a fideszhez,én elég régóta olvasgatom. Ha fordítanál egy kis türelmet arra,hogy végigolvasod a cikkeket,akkor talán erre magadtól is rájönnél.
de azért csodás látni, hogy mennyire beindultál,remélem jót tett a vérnyomásodnak,hogy a vasárnap délutáni zorbánozásodat megtehetted egy olvasott fórumon.
Nekem is elképesztően negatív a véleményem a kormányról,de én azt hiszem képes vagyok normális keretek között kifejteni,és nem mint egy idegbeteg,ostoba frázisokat csattogtatva.
A cikk pedig arra próbál reflektálni(ha ezt nem értenéd meg)hogy nemsokára egy olyan időszak fog következni,amire senki sincs felkészülve,ennek ellenére most meg mindenki tapsikol,mert hogy a sátáni orbán/matolcsy/fidesz,hogy beégett.
Igen beégtek,és ki is járt nekik a beégés. Csakhogy,ha ezen kicsit túl nézünk...
Ami most jön, azaz IMF feltétlek teljesítése,az kegyetlenebb lesz,mint bármilyen eddigi orbáni megszorítás. Ezt valahogy pedig úgylátszik az ellenzéknek egy bizonyos része képtelen megérteni, és hallelujázik az IMF bejövetelének. És ennek szószólójaként Tóta W leír olyan baromságokat,hogy: "ha szerencsénk van, ideérnek a szövetséges ejtőernyősök, és átveszik az ország irányítását, épp úgy, mint Líbiában“.
Az lesz ám a "szerencse",valóban.... Fogalmuk sincs arról,hogy mi vár ránk. Ha nem hiszel nekem,akkor pedig kezdj el olvasgatni nemzetközi (hangsúlyozom a nemzetközit,mert már a magyar média elkezdte nyomatni,hogy igazából az imf mennyire jó és hasznos,és kellemes,és ÍGY leszünk majd térségbeli vezető állam) sajtóban,az imf tevékenyéségről más országokban...
Pendulum – Immersion (Warner) A Pendulumról megoszlanak a vélemények. Van egy jelentős réteg, ami meg van róla győződve, hogy ez egy szuperjó zenekar, nagyon bulizós zenével, csodálatos hangzással. Aztán van egy réteg, ami szerint régen nagyon reményteljes volt az…..
nehéztüzérségiágyunaszád 2010.05.24 18:15:12
@duplo: Azért vitatnám Tőled el ezt a véleményt, mert a Kosheen még nem dobbantott akkorát mint késöbb a Pendulum. Lehet h tudták az emberek, h van ez dnb cucc,de nem úgy néztek rá mint a Hold Your Colour után,nem játszották annyira klubbokban.
nehéztüzérségiágyunaszád 2010.05.24 16:48:33
A Pendulum egy dologgal vált híressé mindenki számára :(amit egyébként sokan a legnagyobb bűnének is tartanak) behozta a dnb-t a köztudatba. A rétegzenéből populáris zene lett. Ezt a Hold Your Colour albumával érte el (jegyzem,szerintem teljesen akaratlan volt a dolog) . A tarantula,a blood sugar, a slam olyan dallamokat tartalmaztak amiket mindenki kívülről fújt az utcán (a tarantula-terézanya vonal pedig magyarországon is meghozta a népszerűséget).A lemez címadó dala a Hold Your Colour pedig masterpiece volt a maga nemében, amit mindenki várt a koncerten, mert egy kifejezetten "szép" és jó szövegű dnb számot sikerült összehozni. Eltelt jópár év és kijött az In Silico. Ezen album promója a Granite volt ami egy rendkívűl erőteljes számnak számított,a Hold Your Colour éneklős vonalát magán hordozta és mellé hozta még a blood sugar gyors karakterisztikus arculatát. Aztán kijött maga az album is. Egy énekelhető elektrorock-dnb album lett.Sokan ennél az albumnál leírták a pendulumot. Én nem. Azért mert észrevették h ha populárisak akarnak maradni,akkor bizony ezt a vonalat kell erőltetni.Mert a többség már nem fekszik annyira rá erre a dark dnb vonalra amit ők képviseltek anno,és annak az esélye h megint egy olyan dnb-s albumot összerakjanak mint a Hold You Colour elég kicsi. Ezért válaszották ezt a biztosabbnak tűnő utat. Ettől függetlenűl jó lett. Télleg jó lett. Ellenben az Immersionnel. Ezt kb két év múlva dobták ki. Látszik h mennyire számít h mennyi idő tellik el 2 album között. A számok többségében arculat nélküliek,bár a Watercolour szerintem jól sikerült,azon túl...talán még a Vulture elfogadható de...nemtom. Ezt az albumot elcseszték sajnos. Nincsnek rajta olyan számok amik így...megérintenek vagy nemtom. Az In Silicon voltak. Ezen sajnos alig. Az In Silicon 10szám volt,de az rendesen összevolt rakva. Ezen 15 és jó ha 5-6 össze van rakva belőle rendesen...namindegy.next time.