Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fibcsi25

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szia kedves olvasó !Jelentem, már 3 hónapos vagyok! Ennek örömére megajándékoztam anyukámat egy átaludt éjszakával. Az úgy volt, hogy én aludtam este 10-től reggel fél 7-ig, ő pedig óránként rám nézett, hogy szuszogok-e, vagy milyen bajom van, hogy nem kérek enni.Sajnos…..
 Hahó Mindenki !Bocsánat, hogy hetek óta sem én ,sem anyu nem írt a blog-ba. Nyitottunk egy újat (ezt), ami a réginek a folytatása.Még pár óra és betöltöm életem első hónapját. Nagy kalandokon estünk át a négy hét alatt.Egy fotó az első napomról, 2011. január 10, 3300…..
 Kedves Pocak,Szeretném megköszönni, hogy 9 hónapon át benned lakhattam, hogy védtél, tápláltál és rugdoshattam a falaidat. Mostmár úgy érzem, megnézném mi van odakint, ezért búcsút veszek tőled, de majd kintről még sokat foglak látni, habár jóval kisebb leszel már…..
fibcsi 2010.09.30 10:14:00
Sziasztok!Nem vagyok ma valami jó passzban. Esik az eső, hideg van, és nyomom az ágyat, mert csunyán megfáztam. Jövök majd ha valami jó hirem lesz.BABÁT AKAROOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..