Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stockar

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
stockar 2011.06.21 16:58:54
@nu pagagyí: nekem is ez jött le, picit olyan lyómagyaros feleslegesen kötekedőnek tűnik a mai poszt. Annyiban mondjuk igazat adnék, hogy a napi 4 óra után tényleg nem tudom elképzelni mi lesz. Most naiv lenne azt mondanom, hogy kétszer ennyi pénzért 8 órában is lenne mit csinálni ebben az országban?
stockar 2011.06.21 17:12:56
@Gondir: Értem, amit mondasz, és jogos, de úgy gondolom, hogy ennek a programnak a célja elsősorban egy relatív jól körülhatárolható egzintenciális háttérrel rendelkező csoport problémájának a kezelése. Ha pl. az én esetem kerülne ugyanide, az azt jelentené, hogy a rendszerben valahol máshol van legalább ekkora gubanc. És ezzel persze nem azt mondom, hogy nincs.
A dél-afrikai Fokvárosban vasárnap, egy nappal 26. születésnapja után elhunyt Leon Botha, akit legtöbben a Magyarországon is többször fellépő Die Antwoord Enter The Ninja klipjéből ismerhettek. Botha amellett, hogy DJ $olarize-ként klubokban játszott, még vizuális műveivel is…..
Vastagbőr Raffael a Frizbiben 2011.06.06 13:31:00
Láttátok tegnap este a Frizbit? El voltam képedve, hogy Orbán Viktor után Raffael Sándor is úgy érezte, Hajdú Péternek kell interjút adnia, így egy olyan órát dobott össze a TV2, hogy csak tátott szájjal tudtam magam elé bámulni: 30 perces Raffael-interjú, Tomcat, majd SP+Flour…..
Miután végre nyomdába került az ígért két pofonból az első, a milicistakérdés le is van tudva, így most megint arról lesz szó hetekig, hogy náci gárdát alakítani sem szép dolog, de talán ha a cigányok abbahagynák a cigánykodást, akkor eleve nem lennének gárdisták se. Ezt…..
Nyájas Olvasó, ilyen is van. Tévedtünk múltkoriban. Bizonyos mértékben. Nem örülünk neki (és nem csak magunk miatt), de ha már így alakult, illő szóvá tennünk. Szóval, Petőfi rádió. Emerkettőpetőfi, naggyonzene. Azt hittük, nem lehet rosszabb (illetve reméltük). Bár…..
Még javában tartanak a Grand Mexican Warlock első lemezének munkálatai, amivel előreláthatólag decemberben lesznek olyan állapotban, hogy ki lehet azt adni. Egy dal viszont már készen van, vagy legalábbis klipet már készítettek a We Disappearre, amit most be is mutatunk itt a…..
Subba Kiszel Tünde sárba huppan 2010.09.09 22:20:00
Zseniális felvétel szivárgott ki a TV2 új, állítólag Megélhetési celebek idénymunkája munkacímmel készülő műsorának forgatásáról, a show-ban a szokásos B-listás figurák kerülnek ilyen és ehhez hasonló kínos helyzetekbe.   ..
Kulturális programajánlókat olvashatjátok, csak hogy színesedjen a tartalom: Ritka szerencsés együttállása a csillagoknak, hogy egy valóban a csúcson lévő, ismert és elismert együttes fellépjen a Szigeten, bár tavaly a Faith No More megmutatta, hogy ez nem feltétlenül így…..
Mai vádlottaink, a koncerttahók az anyatejjel szívták magukba, hogy miként zúzzák szét mások zenei élményét. Legtöbben az ingyenes koncertek keltetőgépeiben fogannak, de a már kifejlett egyedek is az ilyen események alkalmával mutatják meg magukat teljes pompájukban. Ebből is…..
stockar 2010.08.12 16:24:50
@neccharisnyás útonálló: inkabb a mellette allo csajnak akar bevagodni, meg persze akinek csak lehet. Ilyen 5 perc hirnev, csak nagyon luzer mod :) Szoval igen, jol latod, brr..
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
stockar 2010.08.09 12:59:17
@S'hark: Ha a Megado Kiadora gondolsz, kisse olyan erzesem van, hogy barcsak ne tette volna. Valahogy az uj Colorstar szamoknal is olyan erzesem van, hogy bekoszon ez a fajta "alternativ" zenei vonal, amugy meg gyakorlatilag rafekszik vele a Petofi Radiora, es szevasz. Szeretnem azt gondolni, hogy a Kossuth-Dijat olyan emberek kapjak, akiket, ha barhova leultetsz, azt tudja ra mondani az atlagember, hogy megerdemli.
stockar 2010.08.09 12:48:10
@Mizantrop: Oszinten szolva nekem sose tetszett a Kispal, viszont a fentebb emlitett okok vegett megertem, ha valakinek igen. Ha Alvin helyett Kispalt hallgattam volna, talan a Radiohead-Muse vonalon jutok el oda, ahol most vagyok. Igy vegigsetaltam a rockzene egyes sarkait, most meg nem tudnek mondani konkret stilust. A legujabb felfedezettem Tim Exile :P
Pendulum – Immersion (Warner) A Pendulumról megoszlanak a vélemények. Van egy jelentős réteg, ami meg van róla győződve, hogy ez egy szuperjó zenekar, nagyon bulizós zenével, csodálatos hangzással. Aztán van egy réteg, ami szerint régen nagyon reményteljes volt az…..
stockar 2010.05.24 20:45:56
@mindennaprazene:
ezt picit azért tulzásnak tartom. Tény, hogy nehezebb észrevenni, vagy akár észrevehetővé tenni a fejlődést egy olyan stíluson belül, ahol a jellegek elég egyértelműek, de ez nem jelenti azt, hogy nincs is. Elég csak a liquid funk-ra gondolni ( London Elektricity, High Contrast,..) , vagy ott van pl. Big Bud, Tayla, stb.