Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Médiarés

141 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Think Hungary - More than expected (Magyarország - több mint amit várt) szlogennel készült imázsfilm Magyarországról.A szlogen szerint Magyarország sokkal több annál, mint amire emlékeznek, amit sejtenek, amire számítanak, amit képzelnek rólunk a hozzánk látogató vagy korábban…..
Médiarés Kamu őszinteség 2013.11.03 18:00:00
Őszinte álhirdetések találhatóak itt: http://honestslogans.com/ ..
Médiarés Lekapcsolták 2013.11.01 00:04:00
Október 31-e után immár nem foghatóak analóg módon adások földi vevőkészülékekkel, csak digitális adások érhetőek el. A kábeltévé-előfizetőknek nem volt dolguk, aki viszont tető- vagy szobaantennával nézte a tévét, annak kellett egy jelátalakító eszköz. ..
Két oldalnyi, majdnem üres hirdetéssel promózza a The Book Thief című filmjét a Twentieth Century Fox a New York Times-ban.Sok pénzt költöttek két apróbetűs url-nyi információért a Twentieth Century Foxnál, hogy a The Book Thief című filmjüket promózzák. A lapban egy majdnem…..
Médiarés A nagy csavar 2013.10.24 15:12:00
Írtunk már a reklámklisékről, többször is. A klisék lehetnek hasznosak, emlékezetesek, könnyen megjegyezhetőek vagy akár humorosak, önmaguk paródiái, a legtöbbször azonban egyszerűen ötlettelenné, közhelyessé teszik a reklámokat. Néhány újabb klisétípus a…..
Médiarés SMART elvárások 2013.10.21 11:30:00
A munkavállalók, alkalmazottak felé leírt elvárások alapvetően szükséges velejárói a szervezeti működésnek. A követelmények, célok, elvárások adják az együttműködés gerincét. Az elvárásokat úgy kell megfogalmazni, hogy azok SMART legyenek:Specifikus – legyen…..
Médiarés Ügyes járműreklámok 2013.10.15 11:30:00
Így is lehet. ..
Médiarés Ki a felelős? 2013.10.11 22:21:00
Egy kis faültetés, némi környezetvédelmi tevékenység cseppnyi adakozást - ez a társadalmi felelősségvállalás? Legrosszabb esetben a cégek egyáltalán nem tartják fontosnak, hogy ilyesmivel foglalkozzanak. Többségük szerint ehhez a pénz hiányzik. Pedig nem feltétlenül…..
Médiarés Vacsi a vécén 2013.10.07 11:16:00
Egyre több tematikus étterem nyílik Kínában. A legvadabbak a vécé-dizájnú vendéglátó egységek, ezekből már csaknem két tucat található országszerte, így Peking, Sanghaj, Sencsen, Hangcsou, Csungking, Tajjüan városokban, de Modern Vécé néven étteremlánc is létezik. Az…..
Médiarés A facebook arcai 2013.10.03 19:35:00
A The Faces of Facebook oldalon egy nagy képben látható az összes eddig feltöltött Facebook-profilkép. A jelenleg 1 milliárd 279 millió profilképet számláló oldal folyamatosan frissül. A projektet Natalia Rojas szabadúszó dizájner indította. ..
Túl nagy a kínálati oldal, messze meghaladja a keresletet a hazai turizmusban. Vannak régiók Magyarországon, ahol túlságosan sok szálloda van. Gyakran ezekre a területekre újabbak is épülnek, különösen az európai uniós források felhasználása érdekében. Ugyanakkor számos…..
Médiarés Szeretjük a rádiót! 2013.09.25 11:52:00
A rádió előnye, hogy alacsonyabb a reklámkerülés. Bár gyakorta hallgatjuk a rádiót csak azért, hogy szóljon valami a háttérben, ha épp figyelünk, akkor mégis jobban megjegyezzük az abban szóló reklámot. Főleg azért mert többnyire promóciós ajánlat szólal meg, azaz arra…..
Bár valószínűleg nincs ember az országban, aki ne látta volna az Advil Ultra Forténak – a Corvus Design által készített – reklámszpotját. Ez a tény legkevésbé sem annak köszönhető, hogy a szpot kreativitásával és újszerűségével annyira megragadt volna a fejekben –…..
Ha megvan a gyártócég, elkezdődnek az előkészítési folyamatok. A rendező többfordulós casting után kiválogatja a szereplőket, helyszínt keres, és az operatőrrel, a stylisttal és a látványtervezővel megalkotja a film vizuális világát. Megrajzolják képregényszerűen…..
Az ügyfél (egy cég vagy termék, márka képviselője) megkeresi a reklámügynökséget egy brieffel, ami a legfontosabb információkat tartalmazza a termékről, a cégről és a célcsoportról. Az ügynökségi kreatívok ezek alapján megírják a reklámötletüket. Ez persze egy hosszú…..
Médiarés A televízió halála? 2013.09.13 10:03:00
Tizenöt éven belül a televízió a mai formájában már nem létezhet. A televízió vélhetően soha nem fog teljesen megszűnni vagy eltűnni. De ha belekukkantanánk a jövőbe, egy olyan televíziót (és adásokat) láthatnánk, amelyek nyomokban sem emlékeztetnek napjaink…..
Aki csak egyetlen híradót néz meg naponta, az tájékozatlan marad. Egy felmérés szerint azok, akik csak az RTL klub vagy a TV2 híradóját nézik meg, lényegesen kevesebbet tudnak az országban történt dolgokról. A nyolc általánost végzők és a szakmunkásképzőt végzettek nagyobb…..
Médiarés Nyaljuk a Facebook-ot 2013.09.07 17:04:00
Facebook-ízű fagyit csinált egy cukrász testvérpár a horvátországi Murter szigetén található Tisnóban. A Valentino Ice Shop egyik tulajdonosának, Admir Alilnak akkor jutott eszébe az ötlet, amikor látta, hogy 15 éves lánya folyamatosan a közösségi oldalon lóg, ezért úgy…..
Hiába kóstolunk meg egy terméket a hiper- vagy szupermarketben, azt nem vásároljuk meg, sőt többnyire nem is emlékszünk rá, derült ki egy kutatásból.A hazai fogyasztók 63 százaléka 15 ezer forint felett költ fmcg-termékekre, közel hatoduk kosárértéke pedig 25 ezer forintnál is…..
Médiarés Hitlert elütötték 2013.08.29 17:56:31
Német filmes hallgatók nem hivatalosan a Mercedesnek készített reklámjukban elüttették Hitlert egy C-Class-szal. A szpotban a Mercedes kerülgeti a gyerekeket, majd Braunauba (Hitler szülőfaluja) érve egyszercsak elcsapja a kis Hitlert. A szpot fősora az, hogy „Felismeri a veszélyt,…..
Médiarés Ezt is lehet! 2013.08.26 16:40:00
Otthonteremtés egy vasútállomásból. ..
Áttekintettük azokat az értéket teremtő kompetenciákat, azokat a képességeket, amelyeket a gyakorlatban is alkalmazni tud egy vezető. Írtunk már az önbizalomról, az együttműködő képességről, a ráhatásról és befolyásoló képességről. A jó vezetőt érdekli a tehetséges…..
Médiarés Kettőt egy áráért! 2013.08.21 22:58:00
Sokféleképp próbálkoznak ma a kereskedők eladásösztönző kampányokkal. Korábbi írásunkban arról írtunk, hogy az árcsökkentő akciók veszélyesek lehetnek, hiszen ideiglenesen pluszforgalmat hozhatnak, de az üzlet hosszú távú stratégiájának árthatnak. Célravezetőbbek…..
Médiarés Online pénzkidobás? 2013.08.18 19:20:26
Egyes vélemények szerint a teljes internetes forgalom akár fele is származhat nem emberi, automatizált felhasználóktól.Bizonyos automatizált rendszerek látszólag ugyan forgalmat, letöltéseket generálnak, valójában azonban élő ember nem látja azokat a tartalmakat, amelyek elvileg…..
Médiarés Hazai sikerfotós 2013.08.14 19:14:00
Lantai-Csont Gergely képe került be a National Geographic Traveler fotópályázat 11 legjobb alkotása közé.Gergely 23 éves, a Kongóban készült fényképe 15 ezer alkotás közül bizonyult az egyik legjobbnak. Felvétele egy titokzatos helyi közösség életébe enged bepillantást. A…..