Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hegyipatak

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi beszámoló alapján a Savoya Parkban működő Auchan munkatársainak rém határozott elképzelése van a megfelelő vásárlói magatartásról, és az esetleges véletlen vagy tapasztalatlanságból fakadó kilengéseket nem restek  a helytelenül viselkedők orra alá dörgölni akár többszörösen is. Az…..
Az első dolog, amit egy új program telepítésekor megnézek, az a beállítások, lássuk hát akkor az Opera tanfolyamunk első napján az Operának ezt a részét. Az Operában a beállítások kezelése eléggé különbözik a többi böngészőtől, így mindenképpen át kell…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
  Az "okos baba" program talán az egyetlen olyan fejlesztési módszer, ami élesen megosztja a kismamákat és anyukákat.A módszert alkalmazók természetesen dicsérik és nagyon elégedettek az elért eredményekkel, az ellenzők viszont nem értik, miért van szükségük…..
hegyipatak 2010.05.24 18:07:50
A módszert eredetileg agysérült babáknak fejlesztették ki,és bevált,mind tanult,értelmiségi felnőtté vált.Ekkor jött az ötlet,miért is ne lehetne alkalmazni ezt a módszert egészséges babákon is?
A módszer lényege nem az,mint amit sokan itt gondolnak róla.Nem zseniket akarunk csinálni a gyerekeinkből.Hanem szeretnénk a tanulás szeretetét elérni náluk,hogy a későbbiekben ne legyen gondjuk az iskolában.Nem kérkedniakarunk az esetleges tudásukkal.EZ EGY JÁTÉKOS FEJLESZTÉS!!!
Az egésznek a játékosság,a játék a lényege.És ha már játszunk,miért ne játszhatnánk olyat,ami hasznos is?Itt nyilván anyukák vannak elsősorban,és mint anyuka,tudja,a kisbabákra ráeröltetni nem lehet olyan dolgot,ami nem érdekli őt!
És nem igaz,hogy nem tud a saját medrében fejlődni,játszani,az OkosBabáknak igenis van gyerekkora!
A napból ez az egész összesen 10-15 percet "vesz" el,de igazából hozzáad.Az én 10 hónapos kislányomnak fülig ér a szája,mikor meglátja a kártyákat,amiket épp előveszek.
Én nem tudom,miért olyan elítélőek az emberek,főleg olyan dologról,ami jó és csak a babák hasznára van.
Én egy ismerősömtől hallottam róla,neki a kisfia már 4 éves.Kiegyensúlyozott,vidám,boldog kisfiú..és ismeri a fákat,virágokat,madarakat,dínókat stb.
De kérem az anyucikat,mielőtt ítélkeznének néézék meg a honlapot és olyanoktól kérdezzenek,akik ismerik és alkalmazzák az OkosBaba módszert!Szép napot!
www.okosbaba.hu