Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paár Ottilia

50 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet néha csalóka, nem lehet tudni sokszor hová vezet, mi miért történik, néha le kell menni a dolgok mélyére, hogy az ember átformálódhasson és megcsillanthassa igazi fényét:) A legfontosabb, hogy higgyünk önmagunkban és az életben és hozz ki magunkból a lehető legjobbat:)..
A Nemzeti Táncszínházban voltam tegnap a Csitrakári elöadáson:" Táncképek India magyar festőnője emlékére"..
Egy ideje foglalkozom már az idő kérdésével, szeretném megérteni, miért, mikor, mitől tűnik gyorsabbnak, lassabbnak stb, valóban gyorsul e most korszakunkban, és kb. 30 fölött miért megy gyorsabban, mint gyerekkoromban és egyéb nagyon fontos kérdések az idővel…..
Amikor először láttam a filmet sok minden egyből összeállt bennem: A gyerekkoromat elhagyva,( amikor mindent a szüleim határoztak meg a számomra és nem sok befolyással voltam az életem alakulására, a szülei döntöttek a fejem fölött, hogy mikor hová megyünk és mit csinálunk…..
   “Ha az egyedüli ima, amit elmondasz egész életedben, így hangzana: “Köszönöm”, az is elegendő lenne.” (Meister Eckhart) “Mutass nekem egy hálátlan, de mégis boldog embert.” (Zig Ziglar) Vannak, akik mindig morognak, mert a…..
Az a miénk, amit értékelünk, amiért hálásak vagyunk. Azért, mert, amire figyelünk azt erősítjük, azt vonzzuk be az életünkbe. Amit szeretünk, amit értékelünk, arra gondolunk és abból még többet vonzzunk be az éleünkbe:) Ez a hála ereje:Szeretem a hálát.Főleg reggelente…..
A filmeket ideje tudatosan néznünk, hogy milyen üzenetet, mondanivalót, programot közvetítenek a film készítői. Oda kell figyelnünk teljes tudatosságunkkal, hogy milyen gondolatot engedünk be az agyunkba, minek a hatását engedjük meg érvényesülni. Mert az az igazság, hogy…..
 A problémákat nem lehet megoldani  éppen azon a szinten, ahol létrehoztuk őket. A problémák kezelésére tudati váltásra,más nézőpontra van szükség. A problémákat gyakran nem megoldani, hanem meghaladni lehet.“A világ amit teremtettünk a…..
Nagyon fontos végiggondolni az életünket, az elmúlt évet és megtervezni a következő évünket ugyanis: "Ha ugyanúgy éled tovább az életed, ahogyan eddig tetted, akkor ugyanolyan eredményeket fogsz kapni, mint korábban." Ezért tervezzük meg azt, hogy mit szeretnénk…..
Így is lehet festeni, kedves, dinamikus, inspiráló, kellemes:)..
 A Popper Pétert nagyon szeretem, szerencsém volt, hogy engem még az egyetemen tanított, később pedig majdnem minden könyvét elolvastam már. Ez az egyik legjobb, legelkondolkodtatóbb értekezése, amelyet mostanában láttam...
A mai kor hipnotizálásai,például gyerekkori neveltetés, szülők, tanárok hatásai, a reklámok hatásai ellen az ellenszer a meditáció!El lehet kezdeni kis lépésekben is, bármely tipusa jó lehet, ülve, fekve, mozgásos, légzésre figyelős, vagy mantrázós, vagy csendes, nyitott,…..
Vigyázz, hogy világosat gondolsz-e vagy sötétet; mert amit gondoltál, megteremtetted.Weöres Sándor "A nyugtalanságot, a szorongást,a feszültséget és az aggódást - valamennyi a félelem különböző formája -a túl sok jövő és a nem elegendő jelen okozza. A bűntudatot,…..
A mai estén álmaim egyik jazz koncertjén voltam a Müpában!Ez egyszerűen fantasztikus, inspiráló, filmszerű, varázslatos, nagyszerű. Árad belőlük a magas szinvonal és a virtouzitás könnyedségének összjátéka.Engem teljesen elvarázsolt és oda vitt, ahol lenni…..
Ime egy videó, amely segít átgondolni, összefoglalni és megvalósítani a célokat, ilyet bárki készíthet magának, vagy ki is ragaszthatja egy kartonra otthon a lakása falára a vágyait ábrázoló képeket. Mindkettő nagyon eredményes és már önmagában az is nagyon…..
Ez a videó számomra két fontos dologról is szól, egyrészt arról, hogy legyenek hosszútávú céljaink, képzeljük el és döntsük el a céljainkat és az életünket. Legyenek kész a terveink, hogy hogyan képzeljük el az életünket 5, 10, 25, 50 év múlva. Ez nagyon…..
 Elgondolkodtató számomra és újra és újra rácsodálkozom, hogy még ha egy közösséghez is tartozom emberekkel, mégha évek óta is ismerek embereket és hasonlóan is gondolkodunk, hasonló könyveket olvastunk, úgymond jól ismerjük és megértjük egymást még így is mennyire…..
...játszott mostanában néhány történés, érzelmes húrokat pengetett meg, valóban. Nem véletlenül használunk ilyen kifejezéseket, hiszen nyilvánvalóvá teszik a zene és általában a művészi kifejezésmód, valamint az érzelmek kapcsolatát. Az én történetem talán ott…..
A meditációnak számos előnyös, egészséges hatása van, nyugalom, béke, harmónia, jobb látás, jobb koncentrációs képesség, egyéb lelki és spirituális előnyök, immunerősítés az öregedés gátlása....megfiatalodás:) Én 10 éve meditálok minden nap rendszeresen és…..