Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubiizor

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dick Assman féle őrület kirobbanásakor gondoltam, hogy majd bevezetek egy új karaktert és találtam is egy elég emlékezetes képet egy őrült fickóról, szóval tartogattam a megfelelő alanyig. Aztán valahogy sosem került rá sor, szóval most már felfedhetem, erről maradtatok…..
ROFL-net A nap rohadékja 2011.03.01 07:59:49
bubiizor 2011.03.05 22:20:41
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Gagyi és kidolgozatlan, de nem nagyon lehet haragudni rá. A néha hallható recsegő háttérhangért elnézést, de a játék ragaszkodott hozzájuk. ELNÉZÉST azért is, hogy a videó elején a borítónál elmegy a kép, de ezt az indavideó csinálta. Harmadszorra már nem töltöm fel…..
bubiizor 2010.11.03 18:09:25
@Solarn:

jah most hogy mondod :D + még 1-2 név is

STEVE Whats: Stone Cold STEVE Austin

HUNTER: Triple H: HHH: HUNTER Hearst Helmsley
Na vajon melyik (már itt is bemutatott) játéknak a klónját mutatja be egy elég fura hangú alak? Nem sokat változtattak rajta, az biztos.  ..
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
Még nem végeztem a játékkal, de ma este is még nekiállok. Az a baj, hogy nevetségesen nehéz és néhol játszhatatlan a bugoktól, de majd úgyis meglátjátok.Aki esetleg felismerné a játékot (ami ennyiből igen szomorú volna), kérem ne lője le a poént, mert a legabszurdabb jelenetek…..
Aki figyeli a blogon kívüli szösszeneteimet, tudhatja, hogy elég hülye helyzet állt elő, ugyanis új számítógépemmel (laptop) képtelen vagyok hangot rögzíteni. A szoftver megvan, de csak a mikrofon audióját ismeri fel, mint hangforrás. Enélkül meg nem lehet videókat…..
Angol cím: Road to the Multiverse Magyar cím: - Leírás: Brian és Stewie keresztül utazza a világegyetemet.Letöltés:     Nézd meg most: (majd csak ha lesz szinkronos)..
Nagy mosollyal néztem Sanyi művét, hiszen én magam is nagy Jackass rajongó vagyok (mielőtt még sorra bombáznátok vele; Igen. Tudom, hogy lesz hamarosan 3. rész ;) ). Egyszer kérdezte valaki, hogy az én humoromra mi volt a legnagyobb befolyással. Most már elmondhatom: Benny…..
    *Az alábbi részek feliratosak, így online nem is nézhetőek meg. Amint lesz szinkron ehhez az évadhoz is, természetesen le lesz cserélve az összes...