Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buzigyuszi

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás, ki tudja hány társával együtt, egy rakás pénzt fizethetett a kormányzat szerencsétlenkedése miatt. Az év elejétől megváltoztak az autók műszaki vizsgáztatásának szabályai, aztán a közlekedési minisztérium a dühös reakcióktól megijedve február 17-én mindent…..
Egy sajnos egészen szokásos MÁV-os utasmegalázás egyfajta szabadverset csalt elő Waylanderből, a művét a drámai hatás megőrzése végett az eredeti, zaklatott tördeléssel közöljük alant. Annyi történt, hogy a Nyugatiban annyit késett az egyik Duna-kanyarba menő vonat, hogy…..
Rövid távon nyilván rengeteg kellemetlenséget okozna a MÁV azonnali megszüntetése, de ha hiszünk abban, hogy a dolgok előbb-utóbb kiforrják magukat, lehet, hogy az aktív euthanáziával jobban járnánk, mint a vasút jelenlegi szervezetének fenntartásával. És itt nem is az…..
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
Buzigyuszi 2010.02.15 00:37:49
Zsolt a sztrájk alatt „igazi BKV-s” buszvezetővel találkozott. Olvasónk megkérte a 161-es busz vezetőjét, hogy ha úgyis a garázsba megy, legyen olyan kedves, és vigye el őt is valameddig, hogy ne kelljen annyit sétálni. A buszosnak nem tetszett a kérés, felszólította az…..
Az ünnepek közeledtével most egy szívet melengető történetet posztolunk kedves olvasóinknak a Magyar Postáról, hosszú sorról, megfenyegetett dolgozóról és hisztérikus embertársainkról. Továbbá minden elismerésünk a karácsonyi előtti pánikot elviselő kereskedelmi…..
hErpEsz sajátos karácsonyi jóságban részesült, miután a bankja kártyamásolásra hivatkozva letiltotta kártyáját. Elképzelhető, hogy tényleg sehol nem vásárolt vele és már a bankfiókok automatáit hekkelik a gonosztevők?A mai napon szembesültem azzal, hogy nem tudok fizetni a…..
Csak a keretes szerkezet miatt, karácsony utáni indításnak egy friss óvszer téma a Tescóból. Próbáltuk megkeresni a vonatkozó jogszabályt, eddig  nem sikerült még csak hasonlót sem találnunk, de egyébként is vagy fotoshop, vagy a Tesco kankóval akarja kiirtani a 18 év…..
Buzigyuszi 2009.01.01 06:13:33
@MrZed001: Felvilágosítanálak, hogy egy 14 éves egy ötven évessel a szocializmusban is kefélhetett, ha az egyik férfi (fiú) a másik nő (lány) volt. Az Alkotmánybíróság 9 évet várt a vonatkozó beadvány (BTK 198 és 199 - többek közt a beleegyezési korhatárról szóló paragrafus) eltörésével, és a beadványt nem az Szdsz készítette.
lásd
hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r
Az év végén, év elején sok minden változik a BKV-nál (közlekedési rend, jegyek, bérletek fajtái, áruk), sőt akad olyan változás is, ami menet közben is változott, így érdemes összefoglalni a tudnivalókat a cég közleményei alapján. Kezdjük az egyszerűbbel, mikor üzemelnek…..
Érdekes jogi alapvetéseket vet fel az alábbi levél, a MÁV általános szerződési feltételeiből lehet kiindulni, de a sztrájkért való felellőséget majdnem biztos, hogy az kizárja. Kedves Zugügyvéd!A mostani sztrájk kapcsán merült fel bennem a kérdés, hogy milyen jogcímen…..
Buzigyuszi 2008.12.18 07:14:11
Az alábbi történet pontosan illusztrálja, hogy óvatlanul milyen könnyen bele lehet futni egy okirathamisításba.Tisztelt Zugügyvéd!Eladtam a 22 éves Wartburgomat 30.000,-Ft-ért (jó üzlet volt). A vevő nem akart mégegyszer ennyit kifizetni illatékre, ezért kérte, hogy…..
A Tesco-ba egymáson taposó halak közül Anita kiválasztott egy jóképű pontyot, amit szeretett volna hazavinni, pucolva, filézve, szeletelve. A filézésre és szeletelésre nagy nehezen ugyan talált egy dolgozót, de pucolásra nem voltak hajlandóak. Valaki monda meg: miért? Gondoltam…..
A mai nap legjobb álláshirdetését köszönjük meg együtt mxx-nek, nem is lőnénk le jobban a poént, tessék kattintani. A szakembert egyeébként felajánlottuk új kedvenc együttesünknek, a fenomenális Yellow Spots-nak, hátha feldobná a színpadi showt. A cím Tóth-Szenesi kolléga…..
Buzigyuszi 2007.08.22 01:29:02
Bár a tinédzserbeetetési versenyben az alkohol stabilan tartja magát dobogós helyén, azt azért ugye nem gondolták komolyan, hogy egy Cool felirat miatt fognak aluminiumdobozból fehérborozni a fiatalok? Toxikus fedezte fel a szezon fazonját: Remélem még nem volt:D Hozzáfűzni semmit…..
BKV Figyelő küldte be ezt a képet. Ezúton gratulálunk a boldog szülőknek, akik ilyen értelmes kisfiút, kisjányt hoztak a világra, akinek mániákus hajlamait firkával kell kitöltenie ..
Újabb külföldi horrorsztorit talált a Homár. Ezúttal a Pattya Smile posztjából derül ki, mennyire szerencsések vagyunk mi magyarok, például a thaiokhoz képest. Arrafelé ugyanis telefonon semmit nem lehet elintézni, de személyesen is olyan 10-15 látogatás és egy hónap például…..
Buzigyuszi 2007.07.23 22:47:07
Mint azt bizonyára tudják, a diákmunka a kizsákmányolás egyik kortárs és legális fajtája. A Homár ezért nem egészen érti Attila panaszát - barátnőjét lehúzták 8 rugóra Tesco-pénztárosként -, legalább nem egy bányában kellett kézzel gyöngyöt csiszolnia: A következő…..
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
Buzigyuszi 2007.07.17 11:26:40
Ja, még valami...
Olyan vagyok, mint a filmbéli elefánt
videa.hu/play.php?v=zMSxf1Lp2W94eV8D
Azóta gyűlölöm őket zsigerből, amikor még szegény gyerek voltam, feltöltős westel kártyával, és a másodperc alapú számlázás mellé apró betűvel oda volt írva, hogy az első fél percet ki kell fizetni... 100 Ft-os percdíjon, egy hangposta bekapcsolásért levett 50 Ft-ot.
A lényeg, ami miatt írok, hogy ha véletlen 300 Ft alá ment az egyenlegem (szinte mindig ott volt...), egyszerűen letiltották a hívófél azonosítást, így mindenkit rejtett számú hívóként láttam. Akkor is utáltam ha valaki szám nélkül hívott, mindenkivel veszekedtem érte, aztán mekkora pofára esés volt, hogy kiderült, nem a leugatott hívók, hanem a westel volt a patkány. Ezt se felejtem el nekik soha, és mindent megteszek érte, hogy az összes T-geci menjen csődbe, ugyanis az alap hozzáállásuk azóta se változott, talán csak a technikák finomodtak.
A Szetey államtitkár gerjesztette divathullámot meglepetésünkre máris meglovagolta egy internetszolgáltató, és előállt egy virtigli melegreklámmal. A kép háttérsztorija az, hogy a háttérben, kissé defókuszálva látható Győzike-hasonmásnak nem állt föl, mert minden…..
Buzigyuszi 2007.07.16 11:30:51
A Homár nem tudná megmondani, mennyire általános jelenség, de azért elég fura, hogy az Erste bank akkor is felszámol tranzakciós költséget, ha pl. fedezethiány miatt nem sikerül a pénzfelvétel, ahogy M.E. tapasztalta: Apró, de annál bosszantóbb költség felszámolása…..
Minthogy Olvasóink imádják az ötletes parkolási megoldásokat, Marci egy korábban nem dokumentált megoldást vázol a legminimálisabb kézügyességgel rendelkező barkácsorientált lakosoknak: Hogyan parkoljunk okosba a körúton?! Mielőtt szabálytalanul megállunk a gíroszos előtt,…..