Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Y.Jefferson

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki amiatt sír, hogy a fapadosokon csak pénzért adnak rágcsálnivalót, olvassa el VG levelét, amit a Malévnek küldött: Az alábbi levelet a Malév Kár- és Panaszügyi csoportjának küldtem szeptember 25-én. Úgy látom, hogy az ügyfélszolgálat továbbra sem működik náluk.…..
Eszterke egy sorbanállás alkalmával figyelt fel a fent látható táblára:Minap a székesfehérvári buszpályaudvaron bérletet vásároltam, mellékesen jegyzem meg, nemrég adták át kifogásolható állapotban (pl: a kocsiállások felének nem jutott tető??!!), de a történet most nem…..
Ez ugyan még nem egy nyári vakáció története, de a friss sérelmekre 1-2 hónapot még biztos várni kell, hagyni egy kis időt, amíg érlelődnek, úgyhogy addig melegítsünk SF videóval dokumentált üdülésével Mauritiuson a Les Cocotiers hotelben: 2006 októberében barátnőmmel…..
Y.Jefferson 2007.07.19 13:52:10
Kitalátor béna, mert nem ÉN vagyok fasz, hanem ITT mindenki. Vagy nem? Persze hogy fasz vagyok. Én is, Kitalátor is. Mondom, emiatt vagyok itt, jót faszozni. Az egyik legnagyobb fasz azonban pont te vagy, ezért megtisztel, hogy pont te faszoztál le engem. Ezen kívül Kitalátor beletalált: olcsó bicajjal downhillezni mulatságos. Olcsó hotelben filmezni is az, szerintem. Ti magyarok olyanok vagytok, hogy mindent lefikáztok, de amúgy a seggetek kilóg a gatyátokból. Szar a kínai, de a kínaipiac mégis tömve van veletek. Szar a gagyitermék, mégis rengeteg Daewoo-t vesztek. Meg Suzukit. Tyű annak még le is sötétítitek az ablakait, attól lesztek vagányfaszok! Az Aerovivával meg már nekem is volt dolgom, mondjuk én csak repülőjegyet vettem náluk haza. Úgy láttam jó nagy irodájuk van, biztos nagyon jól megélnek abból, hogy szar hoteleket foglalnak nektek, de ti ezt boldogan megveszitek, hiszen ha nem így lenne, az Aeroviva rég tönkrement volna. Ezért vagytok faszok. Viszont ez nektek így tökéletes, hiszen a magyar imád fikázni, és ha szart veszel, akkor azt igencsak lehet utána fikázni. Hajrá faszok, előre! Rendületlenül! Engem is fikázzatok nyugodtan, 14 éve itt élek az országotokban, jó a fizetésem és normális autóból nézem a Daewookat, és ha nyaralok, akkor normális hotelekbe járok, és nem fogjátok elhinni, milyen jól tudom érezni magam ott! Mondjuk kezdőkoromban Portugáliában olcsóbb kategóriás hotelben voltam, de egy valamirevaló angol feltalálja magát és megoldja a problémát. Kevés pénzzel a pofája se lehet akkora az embernek, csak ezt ti nem látjátok be. És ti nem megoldást kerestek, hanem csak szerettek rinyálni. Ettől tart ott az országotok, ahol tart. Tyű de jól esett ezeket leírni. Ja, és faszok vagytok, mondtam már? Kitalátor a legnagyobb fasz.