Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KKroy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chuck Lorre, a Két pasi meg egy kicsi készítője elszánt faszi, és esze ágában sincs szomorkodni vagy ruháit megszaggatva a sarokban jajgatni Charlie Sheen távozása miatt, sőt. A Warnerrel és a CBS-szel egyeztetve máris elkészült a sitcom új évadának átszabott tervezete, amiben…..
A videóim óta mindenki tudhatja, hogy ha valamit nagyon elszúrtak abban a játékban, akkor azok a kapusok (persze emellett még sok más dolgot is elbénáztak). Hülyén helyezkednek, átmegy rajtuk a labda vagy néhol a jó isten sem tudja mit művelnek. Gusztika3 összeválogatott 3…..
KKroy 2010.08.10 21:57:16
@AR5T7: Vagy tülkön ülve... az is fájhat :D
Úgy látszik T-Home-féle sávszélességaszály Észak-Pest megye nagyobb részét sújtja, mint azt korábban gondoltuk. AtticsiBácsi szerint is 5Mbit a legmagasabb elérhető internetes csomag még kábelnettel is: Csak megerősíteni tudom a pénteki posztot, azzal a kiegészítéssel, hogy…..
KKroy 2010.07.29 17:23:55
@Pittykapitány: ilyenkor tényleg hiányzik az embernek az ékezet :D (Vagy mégsem?)
KKroy 2010.07.29 17:25:04
@Pittykapitány: ilyenkor tényleg hiányzik az embernek az ékezet :D (Vagy mégsem?)
Maci közel fél éve várja, hogy sikeres középfokú angol nyelvvizsgájáról bizonyítványt kapjon, de ez egy olyannyira bonyolult feladat, hogy a Rigó utcának a vizsgázó segítségét kellett kérnie, hogy lefordítsa feladatsora egyik oldalát: Szeretném megosztani a történetemet,…..
KKroy 2010.07.16 13:57:49
@CANCELLED: Azért ha egy-két szerződést, meg üzleti levelezést elolvasol, ez nem mindig olyan egyértelmű. Elég biztos nyelvtudásnak kell lenni, hogy mindig pontosan tudd, miről van szó.

Lehet nem a kivétel kivétele, de nem is az, amit mindenhol tanítanak meg megkérdeznek.
Nem tudom, Alex-nek hogyan sikerült ezt összehozni, de ez egy új premier  Valamint András megdönthette az eddigi tolatási sebességrekordot, akit érdekel, megnézheti itt..
Spagettipántos, barna hosszú ujjú, terrorista, csíkos rövid ujjú, zöld hosszú ujjó Küldte: Xaero95 (Kép nagyítható)  ..
KKroy 2010.05.23 19:39:01
@Dájé55: Duke Nukem Forever