Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stoneroller

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Most hívtak a MÁV-tól. Rendelkezésünkre bocsátanak egy 4 vagonos szerelvényt. Azt kedvünkre takaríthatjuk. Nagyon segítőkészek. Aki jönne az kérem jelezze. Péntek délig a megintallunkvazze@gmail.com címen, hogy leadhassam a fix létszámot, mert az alapján tudják…..
Stoneroller 2007.07.13 00:37:07
Hajrá Csapat! Le a szutyokkal!
Aztán majd jönnek a zsurmó utasok és 100 km múlva meg lehet nézni, hogy mi történik a munkátokkal. 30-40 éves rozsdaette, lepukkant, elavult járgányokat csak átmenetileg lehet leápolni, a rozsdás, szétsavazott retyót vagy lecseréled, vagy lejár a személyid mire kiglancolod!
Nálunk "nemzeti sport" hogy a vonaton potyog a rica a paraszt szájából, az "osztálykirándulók" közül először a tanárbácsi
b@ssza fel először a lábát az ülésre és Bubujka Krisztofer és Pusoma Pamela is "leereszti" a morzsát + a kóbászbűrt az ülés alá. A borsodi is háromszor borul ki, de a "gecó kallerral majd felnyalatjuk"! Amíg a fejekben nem lesz minden OK, addig 2000-en is beszállhattok a "tisztítás-játékba". (Amiért egyébként tisztelet Nektek).
Ennek ellenére továbbra is főleg ezekkel a 30-40 éves roncsokkal fogtok utazni! Legyetek má' megértőek! 300 Md kell évente az autópálya bussinessbe (micsoda vagonok lennének, hacsak a negyedét egyszer erre költenék???!!.) Az úri közönség nem vonaton jár ám! Tessék tudomásul venni és autót venni! Remélem, hogy világos, hogy miért kell olyan körülmények között utazni, hogy a vasútról mindenki leszokjon ?. És persze pont a GKM fura-ura nyomul az utasok érdekében. Ejnye-bejnye ebadta vasúti vezetők! Igaz, hogy valójában a GKM (+a Kormány) dönt a jegyáremelésekről, a vasút visszafejlesztéséről, forráskivonásról, de tessék akkor is kukoricára térdepelni! Itt rend lesz (és azon kívül kellenek a szavazatok is). Szar ügy. Tartsatok ki!

Miközben a Homár az ügyfélszolgálattal telefonálgatott, kedvenc tömegközlekedésblogunk, a Megint Állunk Vazze le is zsírozta hétvégére a retekkommandót. Immáron tehát a MÁV áldásával láthatnak neki egy négykocsis mocsokvonat kitakarításához:Aki jönne az kérem jelezze…..