Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LÓhengrin

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
Tudjuk, hogy iWiWes válogatást akartok, amint meglátjátok a pénteket a naptárban. Nem is szemétkedünk, itt a heti adagotok. - Szerkeszőségi kedvencünk  - Puncika, Punimuni - Apa beállította a fókuszt - VV Sziszi frissítette a bemutatkozását - 116 ismerőssel - Sok bika a…..
Subba Kínzó kérdés: vízi sport 2007.08.02 15:35:00
Ki az a nagy tiszteletnek örvendő zeneszerző, énekes, aki még a hatvan felé közeledve is szereti, ha néha a szájába pisilnek szex közben?  ..
A végtelen szibériai hómezőkön, a kies kamcsatkai vulkánok közt, az Urál kietlen, ember sosem járta barlangjaiban wifiző orosz barátainktól loptuk el ezt a képet. ..
Ritka a nap, amikor az ember még a szerencsétlen zugsajtósokat is megsajnálja az ember. De az, akinek ezt az alábbi izét kellett megírnia arról, hogy ez a Danny Blue nevű izé jósolt valami izét, amiről nem világos, hogy mi az isten, annak nem lehet valami vidám élete.…..
"A legszebb nőt életemben Moszkvában láttam. Egy 18 éves kislány volt. A Vörös tér mellett a föld alatt épült egy nagy bevásárlóközpont, ő a szomszéd asztalnál ült egy étteremben, és egyszerűen szemezett velem. Én ilyen szép lányt még életemben nem láttam. Már…..
Subba Niceboys 2007.07.27 16:03:00
Soha véget nem érő kutatómunkánk, amelynek célja az interneten található összes különös szexuális szubkultúra összegyűjtése újabb állomásához érkezett. Csodálatos rajzolt pasik három dimenzióban...
Subba A hal kakija nem hurka 2007.07.27 12:35:00
A Subba rajongása a szar minden formája iránt közismert. Ha valami szar, az minket egyből érdekel, sőt, konkrétan maga a szar, a kaka, a fos, a bélsár, a széklet, az ürülék, a fekália, a trágya, a kula, a ganaj, a kábel és a barnamedve is mindig méltó…..
Subba Ví ár dö vörld 2007.07.25 18:04:00
Olcsó dolog a nyolcvanas években turkálni, ráadásul a Sláger Rádió szellemi színvonalán mozog az ilyesmi, most mégis van három izé, amire szeretnénk felhívni a figyelmet.1. Van egy felhasználó a Youtube-on, aki a "Csóró vagyok" című dallal a kelleténél egy kicsit…..
Néhány hete már felhívtuk a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy Magyarországon a legszórakoztatóbb dolgok sajnos még mindig nem az interneten történnek. Valamint hogy a legnagyobb drámaíró nem az élet, hanem a Zsaru Magazin.Most B. Jolánt szeretnénk bemutatni. "Átharapta a…..
Subba Maraggyatok együtt! 2007.07.18 15:44:00
Van itt egy újabb bizonyíték arra, hogy 35 fok felett az ész szó szerint megáll. Bár annak a lelkes ifjú riporternek, aki a hétvégi Balaton Sound fesztiválon próbált interjút készíteni valakivel, akiről ő sem pontosan tudta, hogy kicsoda, talán 35 alatt is akadnak néha gondjai.…..
Subba Ess el Jézusért! 2007.07.17 14:41:00
Nem minden nap találkozik az ember a Youtube-on az amatőr videós népművészet olyan remekeivel, mint a Drowning Pool és Benny Hinn randevúja. Az előbbi egy teljességgel jelentéktelen amerikai együttes, az utóbbi viszont már érdekesebb jelenség. Amerikai prédikátor ő, aki…..
Sok videó van az interneten "fiatalos" zenére magukból hülyét csináló öregekről, ez viszont itt egy kakukktojás. Elsősorban azért, mert ez a nagymutter egész ügyesen mozog, másrészt pedig mert nem hisszük el, hogy ehhez nem nyomott be tényleg valamit. ..
Subba Káni Kula 2007.07.17 11:36:00
Bírod a meleget? Még egy kis forróságra vágysz? Szeretnéd, hogy egész tested elöntse a hő? Hát akkor pont neked tudunk két kiváló új terméket ajánlani!- A Bathmate-et elsősorban uraknak kínáljuk, bár persze ki tudja. Ez az ügyes kis szerkezet nem csak akkora faszt ígér,…..
[16:41] Zolcsi [67]: hugom most jelölt ismerősnek[16:41] Zolcsi [67]: de ilyen adatlappal bazdmeg subban lesz pénteken[16:41] _Nec: :))))))))[16:42] _Nec: azert ez mar egy jelzosszerkezet, hallod[16:42] Zolcsi [67]: juj[16:42] Zolcsi [67]: megnyugodtam[16:42] Zolcsi [67]: ez nem is a…..
Subba A vidám társulat 2007.07.11 16:01:00
Mi sem hittük, de létezik viccesebb dolog a heti iWiWes válogatásnál. Jó, igazából hittük. Viszont amikor az átlagember megálmodja, hogy ő sztár lesz, és meghallgatásokra jár, az ettől függetlenül mindig remekül sül el. Köszönjük Kamaszosnak a linkeket,…..
Nagy nap a mai minden unatkozó irodai patkány számára, ugyanis egy igazán remek játékot találtunk mindannyiuknak. Nem olyan lövöldözős vagy egyszerű logikai marhaságot, amilyennel csak az időt lehet múlatni, amíg nem látja a főnök a monitort, hanem egy olyan…..
Subba Subba Szív iWiW: Madame iWiW 2007.06.29 14:00:00
Volt egy hét szünet, de most visszatér a Subba méltatlanul legnépszerűbb rovata. - Minden idők legjobb turistafotója: Tihany- Variációk egy témára- iWiW prosti, és egy másik- Az év luzere- Magyarnak lenni nehéz, de nem lehetetlen- Szilveszter- Rendkívül nagy erejű és…..